Sevgilimle sonumuz ne olur değişir mi?

Siz bu ilişkide siz olmaktandan çıkmışsınız benim anladığım.üzüldüm. Sürekli elinizde telefon ona cevap vererek inanın hayat geçmez, bir zaman sonra bunu normal kabul edicek ve sizi suçlamaya başlayacak. Açmayın, cevap vermeyin 1-2 saat sonra müsait değildim toplantıdaydım diyin. Atarlanınca da işle uğraşırken sana odaklanamam diyin. Bunu söylemeniz lazım, söylememeniz tuhaf zaten.

Arkadaşlarımla görüşmeme karışmaz derken, karışamaz zaten. Haddi değil. Evli olsanız da karışamaz. Evlilik ve deniz tatilinden önce daha büyük problemleriniz var.

Aile apartmanı yok çok yakın oturmayız dedi ama malesef aile işleri var babasının dükkanında

Yakın oturmayız dediyse tamam yaa.
Aile apartmanı yok çok yakın oturmayız dedi ama malesef aile işleri var babasının dükkanında
Evlenin canım kız kardeşim. Tabi erkek arkadaşınız ne zaman uygun görürse. Başka bi konuda da gencecik bir kız var. Laf anlatamadık ona da. Savunun siz sürekli karşı tarafı. Aynısını yazdım ona da.

Kendinizle zorunuz var ve eziyet seviyorsunuz herhalde. Değişmez. Artarak devam eder. Hayat senin. Köle olarak yaşamak istiyorsan buyur

Daha öncebenzer cümleler kurmaya çalıştım fakat iş benden önemli mi dedi

İşlerini oturtmayı bekliyor düğün borcu vs olacak henüz dükkan istedikleri kadar kazanamıyor birazda borçları var
3 yılda kazanamayan dükkanın şimdiden sonra kısa zamanda kazanacağını düşündüren nedir ki size? Ailesine kabul ettiremiyor sizi neyini anlamıyorsunuz?

Evlenince duzelmez hatta daha da artar. Kimseyi kolay kolay değiştiremezsiniz. Kaldı ki siz baştan beri bu durumu normalmiş gibi onun direktifleriyle hareket etmişsiniz, büyük hata. Yani 3 yılım heba olmasın diye düşünürseniz ömrünü heba olacak bu adamla, tercih sizin. Ama bir söz vardır ya "ilişki insanları yormamalı, huzursuz ve mutsuz etmemeli" diye, çok sever ve doğru bulurum bu sözü. Siz mutlu değilsiniz ki bu ilişkide. Sadece iyi gittiğine kendinizi inandırmışsınız ama bu yaşadıklarınız hepsi anormal. Kişisel özgürlüğünüz kalmamış.

Bi 6 aya kadar 20 yaşında amca kızıyla evlenirse adam, çok manyak olur yalnız.
Ya aklımdan geçmedi değil az önce. Hatta evli mi acaba dedim. Evlenmiş ayrılmış çocuklu falan mı diye düşündüm.
Muhafazakar annesinin kuzusu olsa şimdiye 3. çocuğu olması lazım.
Issız adamsa telefonda bana geç yazdın diye darlamaz.
Normal insansa 32 yaşında insan sevgilisi ile yaşamak ister. Uzaktan uzağa olmaz.
Uymuyor hiçbir şeye.

Ailenin tek erkek çocuğu değil mi acaba? Hani bi erkek evlat daha vardır, o daha akıllı, daha güçlüdür, aile umudu ona bağlamıştır, bi tane de arada derede gezen bi tip vardır idare edilir falan.

Ailenin tek erkek çocuğu değil mi acaba? Hani bi erkek evlat daha vardır, o daha akıllı, daha güçlüdür, aile umudu ona bağlamıştır, bi tane de arada derede gezen bi tip vardır idare edilir falan.
Bilemedim ki. Ame bence mükemmel bir eş namzeti. Bence konu sahibi biz neyiz ne zaman evlenicez desin hemen. (em azından adam belki ayrılır da konu sahibi yırtar)

baya manüpülatif biri. Ben bu kadar boşuna mı çalıştım, kariyerim önemli tabiki derdim sanırım. Ciddi ciddi konuşun sorunlarınızı yoksa böyle gitmez. Giderde sizden birşey kalmaZ ve eski hayatımı özlüyorum diye depresyona girersiniz. Çalışmanızı istemiyor olabilir mi? Yada evlenince çalışmazsın diye birşey dedi mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…