- 12 Aralık 2023
- 119
- -34
- 13
- 31
- Konu Sahibi akcayaselinn
Uzun süreli miydi kaç senelik düzelmeyeceğinden emin oldunuz muSırf şu yüzden geçmişte bir ilişkimi bitirdim pişman değilim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun süreli miydi kaç senelik düzelmeyeceğinden emin oldunuz muSırf şu yüzden geçmişte bir ilişkimi bitirdim pişman değilim.
Neden aldatılırım bunun ne ilgisi var
Sizin için doğru insan olsaydi, 3 sene boyunca emek vermek zorunda kalmazdınız, bir de böyle düşünün.3 sene emek verdim insan sevebileceği birini kolay bulamıyor
30. Farklı şehirlerdeyiz yan yana olduğumuzda azalır diye düşünüyorumKaç yaşındasınız?
Yanlış anlamayın, tecrübesizlikten böyle düşündüğünüzü düşünüyorum.
Ay neyinden emin olucam. Deli gibi sevdiğim biriydi. Ama düzelmez. Düzeltmeye çalışmak, sürekli çırpınmak sadece sizi yıpratır. Üstelik benimkinde böyle oraya gitme buraya gitme durumu da yoktu. Sadece biraz geç yazsam sürekli darlar mesaj atar beni boğardı.Uzun süreli miydi kaç senelik düzelmeyeceğinden emin oldunuz mu
Herkes ilişkisi için emek veriyor işini bırakan şehrini bırakan ideallerinden vazgeçen insanlar çok varSizin için doğru insan olsaydi, 3 sene boyunca emek vermek zorunda kalmazdınız, bir de böyle düşünün.
Adamlar o kadar olmaz yaramaz adamlar ki, siz emek vermek zorunda kalıyorsunuz. Normal insanlar ile normal ilişkiler yaşayanlar, yaşanmış olarak bakıyorlar. Böyle insanların ağzından emek verdim yemek verdim lafları duymadım. Ben de dahilim buna. 2 çocuğumun babasına emek verdiğimi hatırlamam. Biz beraber yaşadık, yaşadığımızdan zevk aldık, kimse kimseye emek verdim diye gözüne gelecek şeyler yapmadı.3 sene emek verdim insan sevebileceği birini kolay bulamıyor
Örneğiniz sizin durumunuzdan çok farklı. Sizin hayatınızdaki adam toksik. Siz düzelmesinden bahsediyorsunuz. Evlenseniz bu şiddetli şekilde devam edecek. Ha ben bir başkasının ne yapacağımı söylediği hiç karar alamadığım sürekli kendimi açıklamak zorunda kaldığım bir ilişkiye okeyim diyorsanız buyurunHerkes ilişkisi için emek veriyor işini bırakan şehrini bırakan ideallerinden vazgeçen insanlar çok var
İlişkiye bakış açılarımız çok farklı, umarım gönlünüzce olur herşey. İyi forumlar.Herkes ilişkisi için emek veriyor işini bırakan şehrini bırakan ideallerinden vazgeçen insanlar çok var
Ay evet ya nereden çıktı bu "ilişkiye emek verdim" safastasıAdamlar o kadar olmaz yaramaz adamlar ki, siz emek vermek zorunda kalıyorsunuz. Normal insanlar ile normal ilişkiler yaşayanlar, yaşanmış olarak bakıyorlar. Böyle insanların ağzından emek verdim yemek verdim lafları duymadım. Ben de dahilim buna. 2 çocuğumun babasına emek verdiğimi hatırlamam. Biz beraber yaşadık, yaşadığımızdan zevk aldık, kimse kimseye emek verdim diye gözüne gelecek şeyler yapmadı.
Kaç tane erkek bunları yapıyor sevdiği kadın için? Bunlar emek değil, kadının üstüne yapıştırılmış görevler. Bin pişman oluyorlar yaptıklarına sonra. Çünkü onlardan geriye bir şey kalmıyor, işini şehrini bırakan kadın aldatılıp şiddet görünce, en basit ilgisiz kalınca değer görmeyince kanatlarını kırıp eline verdiği adam para vermezse dava bile açamıyor.Herkes ilişkisi için emek veriyor işini bırakan şehrini bırakan ideallerinden vazgeçen insanlar çok var
Hep vardı, yeşilçam yeşilçam işler.Ay evet ya nereden çıktı bu "ilişkiye emek verdim" safastası
Ay şunu yapacak kadının aklından zoru vardır zaten. İki gün sonra ben senin için bunları yaptım sen bana değer vermiyorsun diyince yapmasaydın bana ne diyorlar. Boşa geçmiş bir hayat. 3 sene ne ki elimin tersiyle iter hiç arkama bile bakmamHerkes ilişkisi için emek veriyor işini bırakan şehrini bırakan ideallerinden vazgeçen insanlar çok var
Küçük değilmişsiniz.30. Farklı şehirlerdeyiz yan yana olduğumuzda azalır diye düşünüyorum
Mantıksızlık resmen. Yani insan neden olmamışı alıp evlenmeye uygun hale getirmek için bi tarafını yırtıyor anlamam. Hiç anlayamayacağım bir durum galibaHep vardı, yeşilçam yeşilçam işler.
Sonra gurbete geldim, iş bulamadım, arkadaşım akrabam yok, eşim benimle ilgilenmiyor, çok mutsuzum.Herkes ilişkisi için emek veriyor işini bırakan şehrini bırakan ideallerinden vazgeçen insanlar çok var