- 9 Ekim 2022
- 3.075
- 10.586
-
- Konu Sahibi Asyayamantug
Ama hala utaniyor ablasi tabisi oyle diyecek...
Enflasyonu da hesaba katmış anlaşılan hahahahsh
Başlık: Kınadığını yaşamadan ölmezsin. Kimse kınamasın beniİyi kandırır bu tc Erkeklerini :))) utangaç tecrübesiz :) yakında diktirme başlıklarının aranan ismi olur
Başlık: Kınadığını yaşamadan ölmezsin. Kimse kınamasın beni
Konu: İstemeden başıma geldi bu olay. 7 kere bisikletten düştüm kızlığım bozuldu. Nasıl diktirebilirim.
7 kez yaptığınızı anliyorsan zevk alıp almadığını da anlaman lazım. Eğer anlamıyorsun kizsan diye diyorum ki kızsın kesin. Senin zevk alman erkeğe göre daha kısa süreli olur 2-3 saniye falan. Eğer sen zevk almadığını düşünüyosan sevgiline bunu söyle tatmin etsin seni mk fjdjdSevgilimle üç aydır beraberiz iki kere seks yaptık o benim ilkim Yani gerçi iki kere oldu mu her yapışımızda ben ortamın karanlık olmasını istiyorum çünkü çok utanıyorum beni çıplak görmesini istemiyorum ama Hoşumada gidiyor yapmak Birde zevk alıp alamadığımı anlamıyorum ama 7 kez yapıyoruz bir gecede ben bu utangaçlığı nası yenicem
7 mi? YEDİ???
Hoşgeldin Monica o zamanFriends atifta bulunmus
Seven
Seven
Seven
Seven
Seven
Atma ziyaSevgilimle üç aydır beraberiz iki kere seks yaptık o benim ilkim Yani gerçi iki kere oldu mu her yapışımızda ben ortamın karanlık olmasını istiyorum çünkü çok utanıyorum beni çıplak görmesini istemiyorum ama Hoşumada gidiyor yapmak Birde zevk alıp alamadığımı anlamıyorum ama 7 kez yapıyoruz bir gecede ben bu utangaçlığı nası yenicem
Hoşuna gidiyorsa zevk de alıyorsundur? Bu ne yaman çelişki anne?!?!?!Sevgilimle üç aydır beraberiz iki kere seks yaptık o benim ilkim Yani gerçi iki kere oldu mu her yapışımızda ben ortamın karanlık olmasını istiyorum çünkü çok utanıyorum beni çıplak görmesini istemiyorum ama Hoşumada gidiyor yapmak Birde zevk alıp alamadığımı anlamıyorum ama 7 kez yapıyoruz bir gecede ben bu utangaçlığı nası yenicem
Nasıl birbuçuk saat? Ön sevişme cart curt dahil mi yoksaDoyumsuz ve 10 dakika mi? Vay anasini inanilmazzzz
Neyse simdi fark etmeden kınarım, 1,5 saat olan performansimiz 10 dkya düşer falan risk alamayip konudan usulca cikiyorum.