- 30 Haziran 2013
- 21.030
- 16.277
-
- Konu Sahibi Asyayamantug
Offff çok uzunmuş ya nasıl dayanıyorsun koskoca 10 dakikaHayır 10 dakika
Tamam simdi oldu. Bahsedilen yedi. Adamin seni seks yapiyoruz diye "yedi"ği imiş.Hayır 10 dakika
7 kere seks yapıyoruz ama hala utanıyorum hımmm okSevgilimle üç aydır beraberiz iki kere seks yaptık o benim ilkim Yani gerçi iki kere oldu mu her yapışımızda ben ortamın karanlık olmasını istiyorum çünkü çok utanıyorum beni çıplak görmesini istemiyorum ama Hoşumada gidiyor yapmak Birde zevk alıp alamadığımı anlamıyorum ama 7 kez yapıyoruz bir gecede ben bu utangaçlığı nası yenicem
Utandigi icin 7. Utanmasa yabisik gezcek7 mi? YEDİ???
Chok şanslısın yhaaa, nerden buldun bu yatakta 7 kaplan gücündeki adamı?Sevgilim doyumsuz 1 tanesi
Hmm hem geç doyuyor hem hep aç bi enişte.Sevgilim doyumsuz 1 tanesi
Ay bana fenalik gelir bitanesi.Sevgilim doyumsuz 1 tanesi
Sen de bi sitede zilyon tane isteksiz nazlı koca konusu görsen sen de yaparsın böyle bişey.Hoşgeldin mahmut emmi. Horhor çeşmesi mi bu?
Bi de yazmış 2 kere yaptıkUtandigi icin 7. Utanmasa yabisik gezcek
Düşün bakiresin ilk kez seviscen. 7 kez yapiyosun ilk seks yapişinda. Kafa travmasi geciririm ben olsam. BxbxbxbBi de yazmış 2 kere yaptıkKanar kanar alev alır oralar 7yi ne sanıyo acaba?
Keşke herkes bu kızımız kadar utangaç olsa
Bir sıcaksuya bakar ikisini ayırmakUtandigi icin 7. Utanmasa yabisik gezcek
10 dk ymış :) Kan gelene kadar boşalıp tekrar erekte ederek ideal süreyi yakalayınca iyi bişey değil ki, tükenir adam xnnsnx.Sürtünmeye bağlı pişik olur ayol7 diyor
10 yine iyi, 16 saniye duyduk be sister burada. 10 fena değil10 dk ymış :) Kan gelene kadar boşalıp tekrar erekte ederek ideal süreyi yakalayınca iyi bişey değil ki, tükenir adam xnnsnx.
8 saniye o.10 yine iyi, 16 saniye duyduk be sister burada. 10 fena değil