- 23 Ekim 2023
- 1.134
- 3.646
-
- Konu Sahibi Asyayamantug
Doyumsuz ve 10 dakika mi? Vay anasini inanilmazzzzSevgilim doyumsuz 1 tanesi
Mahmut olmasan zamanla alışırsın diyecektim ama 7 deyince işler değişti. Erken boşalma için ürolog randevusu öneriyorum.Sevgilimle üç aydır beraberiz iki kere seks yaptık o benim ilkim Yani gerçi iki kere oldu mu her yapışımızda ben ortamın karanlık olmasını istiyorum çünkü çok utanıyorum beni çıplak görmesini istemiyorum ama Hoşumada gidiyor yapmak Birde zevk alıp alamadığımı anlamıyorum ama 7 kez yapıyoruz bir gecede ben bu utangaçlığı nası yenicem
Bence hala bakiredir o, organ boyutunu hesaplamak lazım. Yoksa ilk seferde 7 hastanelik eder adamı.Düşün bakiresin ilk kez seviscen. 7 kez yapiyosun ilk seks yapişinda. Kafa travmasi geciririm ben olsam. Bxbxbxb
7x2Hem 2 kez yaptık diyor hem 7 kez ? Hangisi doğru
Ben o kadar alamam ya7 7 7 aldım kabul ettim
Al kız en kötü vadeliye koyar yaşlanınca kullanırızBen o kadar alamam ya
10ar dakikadan 7 kere napayim ya, en guzel yerinde bitiyor. Iki kere olsun 35er dakikadan olsun bari tadi ciksinAl kız en kötü vadeliye koyar yaşlanınca kullanırız
Aslına bakıldığında güzel giden 1 aylık bir ilişkim var. Haftada 2 kez buluşuyoruz bana buluşmalarda ara sıra çiçek alıyor tüm hesapları ödüyor birlikte vakit geçirmek istediğini söylüyor.
Gün içerisinde 2 3 kere arıyor kendisi mimar işlerinin çok yoğun olduğunu söylüyor neden beni aramıyorsun vs dediğimde de sürekli trip attığımda da bunun normal olduğunu söyleyip beni geçiştiriyor. Benimle birlikte olmak istediğini söyledi ama bunu söylemeden önce biz daha sevgili değilken ben ona daha kimseyle öpüşmediğimi vs söylemiştim ve o da çok mutlu olmuştu ama bunun üstüne bana birlikte olmak istediğini söylüyor ve bunun gayet normal bir şey olduğunu ve sevgililerin arasında olabileceğini söylüyor ama daha 1 aydır sevgiliyiz sizce beni kullanıyor mu
Hadi seni mi kıracağım, tamam öyle olsun hahahaha10ar dakikadan 7 kere napayim ya, en guzel yerinde bitiyor. Iki kere olsun 35er dakikadan olsun bari tadi ciksin
Ama hala utaniyor ablasi tabisi oyle diyecek...Bir de ilkim diye güzelliyor, bunla ayrılınca da sadece bi kez yaptık diye kakalar kendini başka bir adama.
Adam bilse her postada 7 kere
Enflasyonu da hesaba katmış anlaşılan hahahahshAdam ödediği tüm hesapların acısını çıkarmış, aferin 7 kez reyizzzz