sevgilimle olan karmaşık durumum.. :( üzülüyorum .

Koç ve ikizleri duyunca yorum yapmak istedim .. Ayni bizim gibi . Ve çok zorlar. Demem o ki sadece söyledikleri yüzünden konu acmis olsaydınız , size koç burçlarının genelde damara basmayı çok sevdiklerini fazla takmamaniz gerektiğini soylrrdim fakat arkadaşlık sitelerindeki arayışları hic hoş bir durum gibi görünmüyor üzgünüm . hayırlısı olsun hakkinizda.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Şöyle ki bilinçli olarak burçları belirttim genelde okurum çünkü. Bir koç burcu olarak o kadar zor bir insan ki anlatamam. Herşey benim diyor. Herşeyi ben bilirim havasında. Diyelim ki benimle ilgili arasında geçen konu istediği gibi gelişmedi. Hiç bir şekilde anlayış yok ve devamlı beni kötüleme eğiliminde. Özgüvenimi sarsıcı laflar söyleme anlamında. yalancısın hiç birşeyine inanmıyorum, sen koca bir hiçsin tarzında. Sinirlendiği zaman gözü hiçbirşeyi görmüyor. o isterse ben hayatında oluyorum o istemezse olmuyorum.

Arkadaşlık sitelerinde arayışına gelince bir anlamda ekran görüntüsünü görünce çok üzüldüm ama çok ta yoruldum. Benden umudunu kestiği için arayışlara girdi sanırsam. çünkü gerçekten beni çok yıprattı. hep ona bişeyleri kanıtlama çabası içerisine girmek , güvendirmek beni yordu. şöyle bir ingilizce laf var aynı
onun yansıttığı gibi ; when love is for the highest bidder, there can be no trust. when there is no trust, there can be no love.

Ben ikizler burcuyum. Ve aslında cıvıl cıvıl bir insanım. Gerçekten sevdim ama yani biyerden sonra yeter artık diyorsunuz .
Kendimi sorgulamaya başladım artık neden niçin nasıl diye. anlatamam hislerimi.

Bir yanda seviyorsunuz ama o sevgi yetmiyor, sevgi bazen perde oluyor insanın gözüne. gerçekleri göremiyor insan.

Hakkımızda hayırlısı. Tekrardan çok teşekkür ederim.

İlk defa konu açıyorum dediniz, doğrudur bir lafım yok ama resmen bu konuyu daha önce okudum ben. Sevgilim parasını kaybetti işte benden istiyor filan diye. O konuyu bulan var mı? Aklıma taktım ya sabaha kadar ararım artık :KK51:

İlk defa konu açıyorum dediniz, doğrudur bir lafım yok ama resmen bu konuyu daha önce okudum ben. Sevgilim parasını kaybetti işte benden istiyor filan diye. O konuyu bulan var mı? Aklıma taktım ya sabaha kadar ararım artık :KK51:
Ben bu siteyi hep takip ederim ve yakın zaman da üye oldum birde Bu benim ilk konu açısım. Arayın o zaman sabaha kadar ne diyeyim . Burada ki asıl anlatmak istediğim yaşadıklarım,hissettiklerim ve buraya üye olan arkadaşlardan fikir istemem. saygılarımla.

sadece mesajla ilişki yürütülmez ki.

bence yaşın itibariyle geç kaldığını düşünüyorsun ama öyle düşünme. hiç de geç değil.

içine sinmeyen bir evlilik yapman ileride çok pişmanlık duymana sebep olabilir.

sadece mesajla ilişki yürütülmez ki.

bence yaşın itibariyle geç kaldığını düşünüyorsun ama öyle düşünme. hiç de geç değil.

içine sinmeyen bir evlilik yapman ileride çok pişmanlık duymana sebep olabilir.

Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için. Sadece mesajla ilişki yürümez bunu biliyorum. Sonuçta ortada sağlıksız bir iletişim vardı. Aslında yaşım itibariyle geç kaldığımı düşünmüyorum, doğru insanı bulmadığım sürece hiç evlenmeye bilirim de. Taktığım yaşım değil. Tabii ki istiyorum bir yuvam olsun, evleneyim, çocuğum olsun.
Bu ilişkimde yaşadıklarım çok yıprattı beni. Çok sevdim gözüm onun yanlışlarını görmesine rağmen bişey demedim hep alttan aldım, Hep düzelmesi için çabaladım, olsun istedim açıkçası ama belli bir noktadan sonra tükeniyor insan. Güvensiz diyor bana, dürüst değilsin diyor. Artık diğer yanımı dinliyorum ne hali varsa görsün anlamında.Arada bir gönlüm acıyor. :KK43:

düzelmiyorlar sadece çabaladığımızla kalıyoruz maalesef.

araya zaman girdikçe hataları yanlışları daha iyi gördükçe o insanın senin için doğru olmadığını daha net kavrıyorsun.

dolayısıyla zamanla soğuyor yüreğin.

hayırlı bir insan çıkar inşallah karşına.

bence bu kadr yıl beklemişken böyle bir insanla evlilik yaparsanız çok çok pişman olursunuz..
beklediğime değdi mi diye dövünür durursunuz..

para olmadan olmaz bu bir gerçek ama paraya düşkün insan tehlikelidir. aman dikkat diyorum.

bir sevgilisi varken arkadaşlık sitelerinden gezinmek tamamen saygısızlık. zaten saygının olmadığı yerde çok büyük problemler ortaya çıkar.
bence bu ilişkiyi süründürmeden bırakın gitsin. önünüze bakın derim ben..

düzelmiyorlar sadece çabaladığımızla kalıyoruz maalesef.

araya zaman girdikçe hataları yanlışları daha iyi gördükçe o insanın senin için doğru olmadığını daha net kavrıyorsun.

dolayısıyla zamanla soğuyor yüreğin.

hayırlı bir insan çıkar inşallah karşına.
Haklısınız. Ne kadar çabalarsan çabala olmuyor. Gerçekten olmuyor. Yıprandığım anlar ve çektiğim acılar yanıma kar kaldı. Hayırlısı olur inşallah. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için..

bence bu kadr yıl beklemişken böyle bir insanla evlilik yaparsanız çok çok pişman olursunuz..
beklediğime değdi mi diye dövünür durursunuz..

para olmadan olmaz bu bir gerçek ama paraya düşkün insan tehlikelidir. aman dikkat diyorum.

bir sevgilisi varken arkadaşlık sitelerinden gezinmek tamamen saygısızlık. zaten saygının olmadığı yerde çok büyük problemler ortaya çıkar.
bence bu ilişkiyi süründürmeden bırakın gitsin. önünüze bakın derim ben..
Evet paraya düşkün insanın tehlikeli olduğunu bilmeme rağmen sevdim. Hayırlısı olsun artık, önüme bakacağım. Teşekkür ederim yorumunuz için.

şöyle özetleyeyim yaşadığımız parasal sorunu. bir işe girecekti yatırım yapacaktı ben farklı karlı bir iş önerdim. oda kazanamadı. hisse senedi tarzında. bundan dolayı aramız açıldı. güvenilmez oldum. sonra çalıştığım kurum başarılı üniv öğrencilerine ve lise öğrencilerine burs veriyordu, buna söylediğimde yeğenlerini önerdi 3 kere kurum ödedi. sonra ödemedi. yine suçlu ben oldum güvensiz. :KK43:
Aman yaşım geçiyor diye böyle bir adamla evlenirsen, bile bile lades mutsuzluğunda yine suçlu sen olacaksın.

Merhaba arkadaşlar;
31 yaşındayım. 34 yaşında bir beyle yaklaşık bir senedir beraberim fakat son 5 aydır aramızda ikimizin de hatalı bulunduğu durumlardan dolayı birbirimizden uzaklaştık. İkimizde hatalıydık bu arada hatalarımız maddi yönden onu belirteyim. Bana zaman zaman güvencini yitirdiğini söyledi hep alttan aldım hep alttan aldım. Şuan itibariyle kesinlikle güvenmediğini söylüyor. Kendisi koç burcu. Ben ikizler burcuyum. Ama artık çok yoruldum. Çünkü gerçekten belli bir yaştayım ve bende evlenip yuva sahibi olmak istiyorum. Dünde onu bir arkadaşlık sitesinde arayış içerisinde olduğunu gördüm. Gördüğüm andan beri mesaj atmayı da kestim. Bu arada kendisinin daha önce başından bir evlilik geçmiş .Paraya karşı aşırı zaafı var, ihtiyacı olmadığı halde. Sizce artık ne yapmalıyım, bir yanım alttan al kendine güven verdir diye telkin ediyor, bir yanımda yeter artık diyor. Onu seviyorum ama bana karşı söylediği sözlerden dolayı öz güvenim kayboldu resmen. Birde son 2-3 aydır sadece iletişimimiz mesajla çünkü kendisi şu ara iş için şehir dışında. Ben daha öncede kendimce yeter diyip iletişimi defalarca kestim ama hep kendisi dönüş yaptı bana. Sizlerden fikir rica ediyorum.
1 yıldır adım atılmamış bir ilişkiyi zorlamanın anlamı yok.
"Emeklemiyorsa yürümeyecektir.Ne kadar emek,o kadar sevgi demektir"

Aman yaşım geçiyor diye böyle bir adamla evlenirsen, bile bile lades mutsuzluğunda yine suçlu sen olacaksın.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Yaşım geçiyor konusunu hiç kafama takmıyorum. Tabii ki evlenmek ve çocuğumun olmasını istiyorum. Ama nasip, kısmet ve gerçekten doğru insan olması önemli. Ben doğru insan olduğuna inanmıştım ama zamanla yaşadıklarım artık gözümün önünde ki perdeyi indirdi. Çok yıprandım. Sevmek sevilmek çok güzel. Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Gerçekten kendimi daha iyi hissediyorum.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Yaşım geçiyor konusunu hiç kafama takmıyorum. Tabii ki evlenmek ve çocuğumun olmasını istiyorum. Ama nasip, kısmet ve gerçekten doğru insan olması önemli. Ben doğru insan olduğuna inanmıştım ama zamanla yaşadıklarım artık gözümün önünde ki perdeyi indirdi. Çok yıprandım. Sevmek sevilmek çok güzel. Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Gerçekten kendimi daha iyi hissediyorum.
Canım ben senden de büyük ve bekarım; insanı çevresi böyle bir psikolojiye sokabiliyor, anlarım. Sakın inancını kaybettiğin bir kişiyle ciddi bir yola girme. Dediğin gibi, nasip kısmet aslında. Bu işlerin sanıldığı gibi yaşı yok. Rabbim sana da hayırlı bir insanla bir birliktelik kurmayı nasip etsin inşallah. Yoksa yanlış bir adam, insana bekarlık günlerini mumla aratır.

Canım ben senden de büyük ve bekarım; insanı çevresi böyle bir psikolojiye sokabiliyor, anlarım. Sakın inancını kaybettiğin bir kişiyle ciddi bir yola girme. Dediğin gibi, nasip kısmet aslında. Bu işlerin sanıldığı gibi yaşı yok. Rabbim sana da hayırlı bir insanla bir birliktelik kurmayı nasip etsin inşallah. Yoksa yanlış bir adam, insana bekarlık günlerini mumla aratır.
Evet çok çok haklısınız. Çevre (aile, akraba vs.) baskısı oluyor bazen psikolojim de bozulmuyor değil ama açıkçası ne çektiğimi de ben bilirim. Çok aşırı yıprattı beni, özgüvenim yerle bir oldu. Kendimi değersiz hissetmeye başladım. Nasip kısmet gerçekten. İnşallah sizin için de benim içinde hayırlısı olur. Olmuyorsa olmuyor, vardır Rabbimin bir bildiği.

X