- 21 Şubat 2015
- 26
- 8
- Konu Sahibi prettyecrinada
Koç ve ikizleri duyunca yorum yapmak istedim .. Ayni bizim gibi . Ve çok zorlar. Demem o ki sadece söyledikleri yüzünden konu acmis olsaydınız , size koç burçlarının genelde damara basmayı çok sevdiklerini fazla takmamaniz gerektiğini soylrrdim fakat arkadaşlık sitelerindeki arayışları hic hoş bir durum gibi görünmüyor üzgünüm . hayırlısı olsun hakkinizda.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Şöyle ki bilinçli olarak burçları belirttim genelde okurum çünkü. Bir koç burcu olarak o kadar zor bir insan ki anlatamam. Herşey benim diyor. Herşeyi ben bilirim havasında. Diyelim ki benimle ilgili arasında geçen konu istediği gibi gelişmedi. Hiç bir şekilde anlayış yok ve devamlı beni kötüleme eğiliminde. Özgüvenimi sarsıcı laflar söyleme anlamında. yalancısın hiç birşeyine inanmıyorum, sen koca bir hiçsin tarzında. Sinirlendiği zaman gözü hiçbirşeyi görmüyor. o isterse ben hayatında oluyorum o istemezse olmuyorum.
Arkadaşlık sitelerinde arayışına gelince bir anlamda ekran görüntüsünü görünce çok üzüldüm ama çok ta yoruldum. Benden umudunu kestiği için arayışlara girdi sanırsam. çünkü gerçekten beni çok yıprattı. hep ona bişeyleri kanıtlama çabası içerisine girmek , güvendirmek beni yordu. şöyle bir ingilizce laf var aynı
onun yansıttığı gibi ; when love is for the highest bidder, there can be no trust. when there is no trust, there can be no love.
Ben ikizler burcuyum. Ve aslında cıvıl cıvıl bir insanım. Gerçekten sevdim ama yani biyerden sonra yeter artık diyorsunuz .
Kendimi sorgulamaya başladım artık neden niçin nasıl diye. anlatamam hislerimi.
Bir yanda seviyorsunuz ama o sevgi yetmiyor, sevgi bazen perde oluyor insanın gözüne. gerçekleri göremiyor insan.
Hakkımızda hayırlısı. Tekrardan çok teşekkür ederim.