sevgilimle olan karmaşık durumum.. :( üzülüyorum .

ilişkilerde sıkıntılar yaşanır ama uzatılmaz bu mevzu. sizin sevgili uzakttıkça uzatmış güvenle alakalı olarak.
hep alttan alan taraf olmanız bir noktadan sonra karşınızdakinin sizi esiri olarak görmesine neden olur. suçluysanız alttan alın, özür de dileyin ancak her gerilimde alttan aldım, sustum davranışı sizi değersiz yapar.
bir evlilik yaşamış ki tabiri caizse eke bir adam. bu işlerin nasıl yürüyüp yürmeyeceğini o'nun daha iyi bilmesi lazım ve insanın aklına acaba neden boşandı sorusu gelmiyor değil.
paraya karşı zaaf kısmı ve arkadaşlık sitesi olayı mide bulandırıcı. farkındaysanız aldatılmışsınız şimdiden. para sorunu eşler arasında çok büyük sıkıntı yaratıyor hele erkeğin bu düşkünlüğü çekilir gibi değildir (arkadaşım her gün ağlıyor bu yüzden).
sevgi vs iyi güzel de 31 yaşına kadar bu adam için mi beklediniz bir düşünün derim ben.
ha bu adam benim sevgilim olsa çoktan yol almıştı şimdi, değmez çünkü.
çok teşekkür ederim, çok haklısınız. hep alttan alıp düzelir diye umdukça kendime karşı özgüvenimi yitirmeye başladım. buraya yazsam mı yazmasam mı diye çok düşündüm. insan bazen çıkış yolu bulamıyor. boşanmasının nedeni farklı dünyaların insanlarıymış. 5 yıl evli kalmış. haklısınız. artık yeter artık dur deme vaktim çoktan geçti bile. geçen zaman içimi acıtıyor. üzülüyorum .

baska yatırım yapması için silah mı dayadın yani aklına fikrini belirtemezmisin? adam ayağı takılsa tası buraya sen mi koydun diyecek.

Ben hatırlıyorum :)) Üyeliğin deşifre olacak diye hemen agresif moda girme
Hatta baya büyük bi paraydı :)
öyle birşey olsa söylerim. hiç bir şekilde bir çekincem yok. sonuçta buraya sorunumu yazıp görüşlerinizi alıyorum. yöneticiler isterlerse araştırabilirler. agresifte değilim. ilk defa konu açıyorum.

çok teşekkür ederim, güzel yorumunuz için.

Vallahi sunu anladim ki zirtolarin pesinde kosmaya degmiyor :KK30: Hayat akip gidiyor, ben de 28im, bir zirtonun pesinde 2 yil, ondan once 1 yil harcadim derken, 28 oluverdim. Yasitlarim evlenip barklandi benim elimde kocaman bir 0 var. Zaman sahip oldugumuz en degerli seymis, sonsuzmus gibi hunharca ziyan etmemek lazim derim.

Bence hiç vakit harcama yol ver gitsin. 34 yaşına gelmiş hala arkadaşlık sitelerinde kadın kovalayan. Dikiş tutturamamış, dengesiz adam için harcadığın vaktine yazık.
öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için. bende de bitti artık zaten. gönül bu bazen yokluyor acabamı diyordum ama kesinlikle tamamen engelleyeyim artık. geçen zamanıma yazık. büyük bir tecrübe, şu ilişkiden çıkardığım en büyük ders olmuyorsa zorlamayacaksın ve kesinlikle alttan almayacaksın.

Vallahi sunu anladim ki zirtolarin pesinde kosmaya degmiyor :KK30: Hayat akip gidiyor, ben de 28im, bir zirtonun pesinde 2 yil, ondan once 1 yil harcadim derken, 28 oluverdim. Yasitlarim evlenip barklandi benim elimde kocaman bir 0 var. Zaman sahip oldugumuz en degerli seymis, sonsuzmus gibi hunharca ziyan etmemek lazim derim.
sizde benim gibi hassas ve sahipleniciymişsiniz. insan harcadığı zamana üzülüyor. aynen. boşu boşuna zamanımı harcadım ve gerçekten çok yıprandım . hep alttan aldım ama. hiç bir şekilde onun gözünde değerli olduğumu sanmıyorum. hissediyorum. hayatımda ilk defa bir erkek için gecelerce şiir yazdım. insan sevdiği zaman farklı görüyor. ama kesinlikle değmiyor, zaman geçtikçe bunu anlıyorsun.

para da istedi zararı için çok bunalttı ama sonra vazgeçti. bir ödeme yapmadım .
Ben bu konuyu hatırlar gibiyim. Mali müşavirsiniz sanırım? Ya da borsayla ilgiliydi.Sevgiliniz yatırım yapacaktı size sormuştu, sonra zarara girmişti. Kaybını sizden istemişti belli miktar ödemiştiniz sonra ödemeyi kesmiştiniz burdaki yorumlarla.

Ben bu konuyu hatırlar gibiyim. Mali müşavirsiniz sanırım? Ya da borsayla ilgiliydi.Sevgiliniz yatırım yapacaktı size sormuştu, sonra zarara girmişti. Kaybını sizden istemişti belli miktar ödemiştiniz sonra ödemeyi kesmiştiniz burdaki yorumlarla.
mali müşavir değilim, muhasebeciyim. uluslararası özel bir kurumda bütçe kısmında çalışıyorum. evet kaybı için benden talep etti ama sonrasında vazgeçti söylemlerinden. ilk defa konu açıyorum. isteniyorsa araştırılabilir. bunu artık belirtmek istemiyorum.

çok teşekkür ederim, çok haklısınız. hep alttan alıp düzelir diye umdukça kendime karşı özgüvenimi yitirmeye başladım. buraya yazsam mı yazmasam mı diye çok düşündüm. insan bazen çıkış yolu bulamıyor. boşanmasının nedeni farklı dünyaların insanlarıymış. 5 yıl evli kalmış. haklısınız. artık yeter artık dur deme vaktim çoktan geçti bile. geçen zaman içimi acıtıyor. üzülüyorum .

hakkınızda hayrlısı
elbette farklı dünyaların insanıydık diyecek. paraya tapıyorum hanım bırakıp kaçtı diyemez.
çok daha fazla üzülürsünğz bu şekilde çünkü nasıl başlarsa öyle gidiyor

Koç ve ikizleri duyunca yorum yapmak istedim .. Ayni bizim gibi . Ve çok zorlar. Demem o ki sadece söyledikleri yüzünden konu acmis olsaydınız , size koç burçlarının genelde damara basmayı çok sevdiklerini fazla takmamaniz gerektiğini soylrrdim fakat arkadaşlık sitelerindeki arayışları hic hoş bir durum gibi görünmüyor üzgünüm . hayırlısı olsun hakkinizda.

X