Sevgilimle nasıl barışabilirim?

Daha çocuksunuz siz ne evliliği
Üniversite oku lütfen meslek sahibi ol bu kadar evlilik isteme yaşın küçük
Zaten üniversite öğrencisiyim nişan yapmak için okulun bitmesini bekliyorduk yani evlilik dediğim hemen bugün değil sadece gelecekte niyetimiz o anlamında diyorum ben neden bu kadar yanlış anlaşılıyorum? Ki zaten oku duysanız ortada sevgilim falan da kalmadı yani istesem de olmaz.

Sana şimdi öğüt versem sen yine bildiğini yaparsın barışmak istersin biz de geçtik o yollardan.Şimdi sen anlamıyorlar biz ciddiyiz dersin ben yaşıma göre olgunum dersin vs vs.Yalnız olgun olsan şuursuzca ayrılalım demezdin.Olgun bir ilişkide ayrılalım denmez öyle kolay kolay.Şuan daha ne istediğini bilmiyorsun.Ben de 17 yaşımda sevgili olup 23 ümde ayrıldım.23 te dank etti yanımda nasıl birini istediğim,ayrıldım.Sen daha nasıl birini istediğini bile bilmezsin.Kendini bu yaşlarda kimseye üzdürme.Soğuk davranıyormuş sen de ayrılmışsın oldu bitti gitti.Ama dinlemezsin tabi şimdi onun bi tarafını kaldırırsın barışalım diyerek

Bana kalırsa hiç aramayın sormayın
Gerçekten seviyorsa ve sizi kaybetmek istemiyorsa o size yazacaktır

Yok eğer yazmıyorsa aramıyor sormuyorsa
Geçmiş ola yeni birini bulmuştur

Ben sadece hata yaptığımı ve onu çok üzdüğümü düşünüyorum bu yüzden 1 kez de olsa tekrar olup olmamayı soracağım cevabı olumlu olursa yaptığım hataları tekrarlamayacağım ve bir de böyle deneyeceğim ama olumsuz olursa uzatmayacağım helallik isteyip yoluma bakmaya çalışacağım umarım anlatabilmişimdir

anladım canım tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…