Öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum ve hemen derdimden bahsetmek istiyorum. Ben 18 yaşındayım sevgilim 21 yaşında neredeyse 3 yıllık bir ilişkimiz var(dı). İlişkiye küçük yaşta başladığımızdan ve benim ilk sevgilim olduğundan dolayı birçok saçma tartışmamız oldu bazen ayrıldık bazen barıştık vs. karmaşık bir ilişkimiz oldu. Sonra ailelerimiz tanıştı biz bütün kavgalara rağmen yine de birbirimizi çok seviyorduk evlenmeyi çok istiyorduk ikimiz de ciddi düşünüyorduk.
Yaklaşık birkaç aydır sevgilin bana çok soğuk. Ona değiştiğini eskiden böyle olmadığını söylüyorum hayır değişmedim diyor. Zorla ağzından laf aldım ve benden bir şeyler beklediğini öğrendim. Ama ne beklediği hakkında en ufak bir bilgi vermedi. Benim ondan beklediklerini o da ilk benim yapmamı istiyormuş yani mesela romantik olmasını istiyorsam önce ben bir adım atmalıymışım. Aslında çok da haklı. 2 yıl boyunca ben hep ters davrandım o hep alttan aldı iyi davrandı şimdi de benden bekliyor.
Fakat ben her şeyi iyi etmem gerekirken çok büyük bir hata yaptım. Bana soğuk bilmem ne diyerek 2 gün önce sevgilime ayrılmak istediğini söyledim. İlk dediğimde ciddiye almadı sonra ben ciddi olarak tekrar söyleyince neden falan dedi bu böyle konuşulmaz akşam buluşup konuşalım dedi tamam dedim o an işim vardı. Akşam oldu geldi ben tekrar dedim böyle böyle olmuyor ayrılalım diye. Bana tek bir soru sordu. "Sana göre konuşacak hiçbir şey kalmadı mı tamamen bitti mi" dedi. Evet dedim doğrudan ne dediğimin bile farkında değilim. Neyse sonra o üzüldü boşluğa düşmüş gibi oldu ben hala aylardır seni deniyorum ne kadar dayanabileceksin bundan sonra eskisi gibi olacağım falan demesini bekliyorum ama o sırada ayrıldık. Yürüyelim mi dedi yürüdük arkadaş kalalım dedi bir şeye ihtiyacımız olursa düşmanca konuşmak yerine dostça kalalım falan dedi tamam dedim. Evlere dağıldık ben bayağı ağladım onun da üzgün olduğuna eminim. Şimdi 3 gün oldu profilinde yazan tarihimizi sildi profilinden ikimizin olduğu resmi kaldırdı o yapınca ben de aynılarını yazdım. Birbirimize tek kelime dahi yazmadık zaten son zamanlarda da soğukluk nedeniyle pek konuşmuyorduk.
Durumumuzu anladığınızı düşünüyorum ve şimdi asıl sorunumu söyleyeyim. Ben verdiğim bu karardan çok çok pişman oldum. Biliyorum bu durumlar çocuk oyuncağı değil bugün ayrılalım yarın barışayım demek çok saçma ama yaptım artık bir hata. Gerçekten bu sefer her şey farklı olacak biliyorum ben bu 2 günde büyüdüm içimde çok şey değişti ama şimdi ona yazarsam ya da barışalım dersem biliyorum ki hayır diyecek. Hayır dememesi için ne yapmam lazım gerçekten bilmiyorum nolur bana yardımcı olun. Ne zaman iletişime geçmeliyiz nasıl konuşmalıyız neler yapmalıyım? Kesinlikle barışmak istiyorum ama