- 8 Mart 2019
- 6.714
- 31.320
- 39
-
- Konu Sahibi blueberry5
Kocası plastik cerrah olan hemşire arkadaş değil mi o? Amerika'ya gitmis, Michelin yıldızlı yerde wagyu steak yemişti.Abla sen niye üstüne alındın, biz wagyucu ablayı konuşuyoz. Ne kompleks yaptın be iki dk da.
Direkt kasap sucuk.caka satmaya calismiyorum, daha kaliteli bir marka söyle, kendime de ondan alayim. Polonez de aldim ama cok yagli geldi. ne tavsiye edersin?
Nazar deger. Ayrica gündem konusu olmak istemem, bulundugum ülkede az cok taninan birisiyim.Atın bakalım o zaman.
Gitsin instagram açsınlar orda anlamı olur hava atmanın. Allah kimseyi anonim yerde hava atacak kadar yerlere atmasın ya.Kocası plastik cerrah olan hemşire arkadaş değil mi o? Amerika'ya gitmis, Michelin yıldızlı yerde wagyu steak yemişti.
amaanan bir anda kendimi sucuk tavsiyesi verirken buldum ya, bu nasıl konu ciddenDirekt kasap sucuk.
Gorupte iltifat edenlerin nazarı değmiyor da bizimki mi degecekmis? Hem de beynelmilel bir alanda tanınan birine?Nazar deger.
Genç gösterdiğini sananların 10da 1i gerçekten genç gösteriyor bence zaten.Bu yoruma çok güldüm, 20 yaşındaki delikanlılar sizi 20 yaşında sanmiyorlardir da neyse... Ayrıca vücut ne kadar bakımlı olursa olsun, insanın yüzü, kemik yapısı, ileri yaşlarda elleri, boyun kısmı vs vs yaşını gayette gösteriyor. Ha siz bunun bilincinde değilsinizdir, ona bir şey diyemem.
Pardon da sizin neyinizi kıskanmam gerekiyor ve neden kabullenmekte zorluk çekiyorum tam olarak? Anatomi bilginiz yok sanırım, zira az biraz bilginiz olsa insan vücudunun yaşla birlikte nasıl değiştiğini, gözünde bozukluk olmayan herkesin bu değişimleri tüm müdahalelere rağmen rahatlıkla fark ettiğini bilirdiniz.saniyorlar, neden kabullenmekte güclük cekiyorsunuz? ben genetik acidan cok sansliyim, vücudum cok atletik, omuzlarim genis, bacaklarim uzun, yüzüm kemikli. hatta dogal dudaklarima bile dolgulu iftirasi atiliyor.
gercekten, bence de konuya dönersek, konu sahibi bir ev hanimiyla evlenmek isteyen bir adamla görüsmeli. Sonradan tatsizliklar olmasinBu nasil bir konu ya. Kizimi emzirirken butun konuyu okudum sonuna geldigimde basini unuttumSaat 19.45 oldu burada yemek saatim gecti hayir tek elimde kizim oldugu icin cekirdek de citleyemiyorum.
Konu sahibi kendi konunu hatirliyorsanuyumlu degilmissiniz ayrilin. Konunun gidisati da sana nasil olmaman gerektigi konusunda hayat dersi olsun.
Bahsettikleri zeka yaşı olabilir mi acaba?Pardon da sizin neyinizi kıskanmam gerekiyor ve neden kabullenmekte zorluk çekiyorum tam olarak? Anatomi bilginiz yok sanırım, zira az biraz bilginiz olsa insan vücudunun yaşla birlikte nasıl değiştiğini, gözünde bozukluk olmayan herkesin bu değişimleri tüm müdahalelere rağmen rahatlıkla fark ettiğini bilirdiniz.
Gece gece güldürdünüzBu nasil bir konu ya. Kizimi emzirirken butun konuyu okudum sonuna geldigimde basini unuttumSaat 19.45 oldu burada yemek saatim gecti hayir tek elimde kizim oldugu icin cekirdek de citleyemiyorum.
Konu sahibi kendi konunu hatirliyorsanuyumlu degilmissiniz ayrilin. Konunun gidisati da sana nasil olmaman gerektigi konusunda hayat dersi olsun.
Biraz daha bilgi verirseniz buradaki kadınlar kim olduğunuzu bulacak zatenNazar deger. Ayrica gündem konusu olmak istemem, bulundugum ülkede az cok taninan birisiyim.
ben 20 yasimdakinden daha fit'im ve yilardir sigara icmeme ragmen bir gidim cildim kirismadi. isin sirri, günes gözlügü, omega 3 agirlikli beslenme, spor, günlük vitamin c ve quercetin takviyesi ve temiz iyi niyetli bir kalp.Pardon da sizin neyinizi kıskanmam gerekiyor ve neden kabullenmekte zorluk çekiyorum tam olarak? Anatomi bilginiz yok sanırım, zira az biraz bilginiz olsa insan vücudunun yaşla birlikte nasıl değiştiğini, gözünde bozukluk olmayan herkesin bu değişimleri tüm müdahalelere rağmen rahatlıkla fark ettiğini bilirdiniz.
Bacım boşver, zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor; gözleri değer bu şirretlerin, kıskanırlar; şu an sahurda fasulye turşusu didikleyenle, BİM tavuk salamı yiyenle sen bir olamazsın(!)Nazar deger. Ayrica gündem konusu olmak istemem, bulundugum ülkede az cok taninan birisiyim.
Gece gece güldürdünüz
Ben de bu mükemmel güzel, zeki, eğitimli üyeye olay nasıl geldi onu kaçırdım.
Hadi öyle olsun, bu mübarek günde sizi mi kiricamben 20 yasimdakinden daha fit'im ve yilardir sigara icmeme ragmen bir gidim cildim kirismadi. isin sirri, günes gözlügü, omega 3 agirlikli beslenme, spor, günlük vitamin c ve quercetin takviyesi ve temiz iyi niyetli bir kalp.sifir ekmek.
Ben de anlamadim ama 2 hafta once dogum yaptigim ve tum hayatim bebe emzirme dongusunde gectigi icin, dizi gibi takip etme etkisi yaratti bendeBunu yazarken kendi halime uzuldum zaten yolda gordugum butun anneleri durdurup bugunler de gececek mi diye sormak istiyorum
(Konu biraz da benim lohusa buhranima donsun, cok mu)
Mozart 5 yasinda senfoni besteledi. Yani 60 yasinda bile 5 yasindaki cocukla asik atamiyorlar..Bahsettikleri zeka yaşı olabilir mi acaba?