- Konu Sahibi blueberry5
göstersem bile bu sen degilsin tarzi seyler denir...Gorupte iltifat edenlerin nazarı değmiyor da bizimki mi degecekmis? Hem de beynelmilel bir alanda tanınan birine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göstersem bile bu sen degilsin tarzi seyler denir...Gorupte iltifat edenlerin nazarı değmiyor da bizimki mi degecekmis? Hem de beynelmilel bir alanda tanınan birine?
Bak konu senin lohusalığa dönüverdi Bu konu magicliBu sey degil mi ya dun sabaha karsi 4te kocama, ben 2 haftada kizin 1 gunde yaptigi kadar ogun yapmadim diye sizlanan ben ve o esnada beni emzik niyetine bos bos emmeye calisan kizim...
Bak konu senin lohusalığa dönüverdi Bu konu magicli
Zaten ben uluslararasi camiada yaptigim isle takdir ediliyorum. Bu yemek tabagi ne ki? siradan bir aksam yemegi - ama kadinlar bu dilden anliyor, buna takiyor.Daha büyük harf kullanmayı bilmiyorsunuz. Hangi kültürden bahsediyorsunuz? Yazdığınız tüm mesajları okudum. Şayet bahsettiğiniz kadar donanımlı olsaydınız tabağınızdaki yemekle değil; yaptığınız yorumlarla, bilginizle, kültür seviyenizle öne çıkardınız.
Her iki taraf da fakir fasfakir fakfakirse ne bahsi olur acabagittikce sacmalasiyor. Benim dedigim, her iki taraf da varlikli olunca, veya varlikli olan zaten karsisinda geliri olan bir kisi aramayacagi icin, bu finansal konularin bahsi olmaz bile.
İkizler ve hep yumuşak mi avsvzvzvzbzbbzhzbzhzvzSanirim kriterim narsist olmamasi. Cunku, belki burclarla iliskilendirmek sacma ama, ben yengecim ve yukselim ikizler. Esimse ikizler. Herseye aliniyorum, cogu kisiye gore. Esim ise hep yumusak, beni kirmamaya ozen gosteriyor.
Temizlenseler dahi çok enteresan bir erkek kokusu var ya. Tek başına olunca sorun olmuyor da 2,3 erkek aynı ortamda olunca ter kokusu mu,ayak kokusu mu bilmiyorum ama değişik bir koku oluyor? Ben 2500 kişilik kız yurdunda da kaldım sadece bir arkadaşla hijyen sorunu yaşamıştık. Oda değişince rahatladık. Onun dışında hiç koku hissetmedim. Erkek arkadaşların kaldığı evlerin çok enteresan bir kokusu oluyor. Benim erkek kardeşim çok pinpirikli bir tiptir. Erkek arkadaşlarıyla kaldığı evleri genel olarak temiz,düzenliydi ama yine de o erkek kokusu vardı. Burada da erkek kokusuna,eşinin kokusuna dayanamayan gebelerinin hikayelerini okumuştum.Tüm libidomun içine ettiniz para pul konuşun da niye adamın dotunu yikamadigindan girip pis donunu karistirdiniz hadi onu da gectim bir hafta banyo yapmayan adam falan valla içim şişti yazıklar olsun
11. Sayfadan devam ediyorum
Bekarken nasillarsa evlendiklerinde de oyle olurlar herhalde. Beklentileri degismez, sevmeye devam ederler.Her iki taraf da fakir fasfakir fakfakirse ne bahsi olur acaba
Benim tanidigim tum ikizler yumusak, gecimli uyumlu insanlar. Pozitif bir elektrik aliyorum onlardan...İkizler ve hep yumuşak mi avsvzvzvzbzbbzhzbzhzvz
Ben denk gelmedim kokan eve,erkeğe falan hadi gebelikte normal hassasiyet de oluyor ama bir hafta yıkanmayan,donunu değiştirmeyen o kadar bile kendine bakmayan erkekle de olmasın kimse ya.Temizlenseler dahi çok enteresan bir erkek kokusu var ya. Tek başına olunca sorun olmuyor da 2,3 erkek aynı ortamda olunca ter kokusu mu,ayak kokusu mu bilmiyorum ama değişik bir koku oluyor? Ben 2500 kişilik kız yurdunda da kaldım sadece bir arkadaşla hijyen sorunu yaşamıştık. Oda değişince rahatladık. Onun dışında hiç koku hissetmedim. Erkek arkadaşların kaldığı evlerin çok enteresan bir kokusu oluyor. Benim erkek kardeşim çok pinpirikli bir tiptir. Erkek arkadaşlarıyla kaldığı evleri genel olarak temiz,düzenliydi ama yine de o erkek kokusu vardı. Burada da erkek kokusuna,eşinin kokusuna dayanamayan gebelerinin hikayelerini okumuştum.
bunlar benim normalim, size troll görünecek kadar abarti olan ne var, gercekten anlamiyorum.iki seçenek var:
ya sıkılınca donunu indirip bi tarafına vurangillerdensiniz.
Ya da troll
Hangisisiniz?
Ben denk gelmedim kokan eve,erkeğe falan hadi gebelikte normal hassasiyet de oluyor ama bir hafta yıkanmayan,donunu değiştirmeyen o kadar bile kendine bakmayan erkekle de olmasın kimse ya.
Keşke konunun bu kısmı olmasaymis
O sizin çevrenizdeki erkeklerin bakımsızlığından kaynaklı olabilir mi?Beni yirmi yasinda sananlar yirmi yasindaki erkekler. Isime geliyor tabi Yasitlarimin ici gecmis oluyo, fiziken de kart duruyorlar. Annem bile cocuk gibi vucudun diyor bana. 34 beden olmama tahammul edemiyor.
Kediye sucuk vermek yerine keşke dünyaca ödüllü Acana mama vermeyi deneseydinizBu kedi ekstra ilgiyi hakediyordu, sonucta yavrusu ölmüstü. Elimden geldigince hepsine kendim ne yiyorsam veriyorum.
Hayır piyano çalabilmek gerçekten beynin sağ ve sol lobunun senkronize kullanılması demektir ve en ihanet etmeyen enstrümandır 10 yıl sonra piyanonun başına geç yine Beethoven’ın 9. Senfoniyi çalabilirsin.Sizden çok fena Seren Serengil enerjisi aldım ya o da ben piyano çalıyorum, İtalyan kökenliyim diye diye kendini yitirdi. Bu kadar eğitime rağmen kadında bir olmamışlık vardı. Piyano çalıyorum diyip İbo'yla Maksim'de sahneye çıkıyordu. Bazen eğitim ve para da görgüyü satın alamaz. Bakın Atatürk yetim olarak yoksulluk içinde büyüdü. Ona rağmen eğitimi, hitabet gücü ile fark yaratıyordu. Nitekim o kadar yoksulluk içinde büyümesine rağmen bugün bile çoğu siyasetçiden iyi giyiniyordu. Moda ikonuydu. Bazı şeyler içten gelir, üzgünüm.
Özgüvenim sizi rahatsiz etti.O sizin çevrenizdeki erkeklerin bakımsızlığından kaynaklı olabilir mi?
sporunu aksatmayan alkol nadir kullanan sağlıklı bir erkek 50’sinde dahi karizma ve etkiliyeci görünüyor. En başta bir aurası oluyor.
Yaşı 50 olup 35’lerinde sandığım nice erkek oldu hepsi de çok bakımlı
Son olarak Ted mezunu birinin böylesi kendini rezil eden konuşmaları olacağına inanmıyorum üzgünüm.
Böyle burç analizi yapmak 2010’larda kalmadı mı?Bu arada ikizler erkegini anormal seviyorum, cok yumusak, uyumlu ve kibarlar.
Anlasabilecegimi soyledikleri akrep erkeklerinden toksik bir enerji aliyorum nefret mi ediyor seviyor mu belli degil, balik ise anormal bayik ve hayal aleminde.
Aynen ben her telden caliyorum. Fransa'da olmam neden burclarla yuzeysel olarak ilgilenmeme engel teskil etmeli ki? Fransa okültizm'in besigi degilki.Böyle burç analizi yapmak 2010’larda kalmadı mı?
Keşke bir astrolojik danışmanlık alsanız güneş burcuyla değil de kadının haritasında marsa göre erkek çekimi olduğunu öğrenseydiniz.
balık dediğiniz burçtan bu ülkenin başkanı da çıkabiliyor Einstein’de çıkabiliyor mesela Üstelik Merkür’ü yanık ve retro olduğu için (dünyada sadece %20 civarıdır yanık merkür) gayet zeki bir adam hayatını anlatmaya gerek yok sanırım. Hayal alemi (neptün yöneticisi) sayesinde başarılara imza atmış
Okült astrolojiye göre de balık son burçtur evrenin bitişidir ana rahmindeki kahramanın yolculuğunun son durağıdır.
Sadece balıktan örnek verdim diye balık burcu değilim bu arada astrolojiyi öğrenseniz her burcun haritanızda var olduğunu bilirsiniz.
Bu kadar aşk meşk olaylarına düşecek kadar basit bir ilim değil bahsettiğiniz astroloji…
Fransa’da yaşayan birisiniz o halde okültizmin merkezindesiniz benim okült okuma eğitimi aldığım hocam da fransız kaynaklardan çeviri yapardı. Orada yaşayıp ama bu kadar ikizler şöyle akrep böyle diye Türkiye’de ki eğitimsiz tipler gibi yorum yapmanız sizce de basit kaçmıyor mu?
Sadece aşk meşk olmadığını ben söyledim zaten size :)Aynen ben her telden caliyorum. Fransa'da olmam neden burclarla yuzeysel olarak ilgilenmeme engel teskil etmeli ki? Fransa okültizm'in besigi degilki.
Angela Merkel yengec burcu, Emmanuel Macron ise yay. Ikisi de cok sempatik bence sadece ask mesk degilki arkadas isyeri iliskilerinde de burclar var.