- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.666
-
- Konu Sahibi blueberry5
Koskoca Pınar Gourmet sucuk, boru mu, kıskanırlar. Atın da içimiz ısınsın.Bu ne simdi? Istanbula geldigimde yavrusu gözümün önünde ölen kedi anneye biraz kafasi dagilsin diye Pinar gourmet sucuk aldim tamamini kedinin önüne koydum. cevredeki Insanlar bunu bile kiskandi. istersen bu kedinin fotografini da yollayayim.
Bu ne simdi? Istanbula geldigimde yavrusu gözümün önünde ölen kedi anneye biraz kafasi dagilsin diye Pinar gourmet sucuk aldim tamamini kedinin önüne koydum. cevredeki Insanlar bunu bile kiskandi. istersen bu kedinin fotografini da yollayayim.
İnsan yerel halka da birkaç dilim fırlatır.Kedi yiyene kadar başinda beklediniz mi. Cunku insanlar kiskanip sucugu kedinin önünden alip kaçmiş olabilirler. Umarim beklemissinzidir.
evet kedi en kalitelisine layik.Koskoca Pınar Gourmet sucuk, boru mu, kıskanırlar. Atın da içimiz ısınsın.
Tabi canım çok sever yerel halkı hanımefendi. Kendinden büyükle işi olmaz. Onlara hava basamaz. Lafını dinletemez.İnsan yerel halka da birkaç dilim fırlatır.
Kedilere işlenmiş et vermiyoruz ama, bunları defalarca anlattıkKedi yiyene kadar başinda beklediniz mi. Cunku insanlar kiskanip sucugu kedinin önünden alip kaçmiş olabilirler. Umarim beklemissinzidir.
Biraz baktim acaba hafiften nesesi yerine geldi mi diye.. Biraz yedi sonra tekrar ölen yavrusunu cagirmaya basladi...Kedi yiyene kadar başinda beklediniz mi. Cunku insanlar kiskanip sucugu kedinin önünden alip kaçmiş olabilirler. Umarim beklemissinzidir.
Kedilere işlenmiş et vermiyoruz ama, bunları defalarca anlattık
abes olacak ama daha önce de balkondan sardalya konserve firlatmistimKedilere işlenmiş et vermiyoruz ama, bunları defalarca anlattık
Vermiş valla baharatlı tuzlu şeyi el kadar kediye.Kedilere işlenmiş et vermiyoruz ama, bunları defalarca anlattık
Hayır o işlenmiş et değil, Pınar Gourmet. Senin Rıfkı ne bilsin, hayatında görmüş mü?Kedilere işlenmiş et vermiyoruz ama, bunları defalarca anlattık
Ben görmedim Rıfkı nasıl görsünHayır o işlenmiş et değil, Pınar Gourmet. Senin Rıfkı ne bilsin, hayatında görmüş mü?
Sardalyayi asma yaprağında cook edip verin; sour flavor oluyor.abes olacak ama daha önce de balkondan sardalya konserve firlatmistim
Kapağını açmışsındır inş, kediler efkar dağıtmayı öğrendi ama henüz konserve kapağı açamıyorlar.abes olacak ama daha önce de balkondan sardalya konserve firlatmistim
Michelin yıldızlı restorantta yemek yediği için kendisini kraliçe zanneden, sonradan görme bir bayan bir vardı. Sizi görünce birden aklıma o geldi.
Ya benden büyük olan kim? Herkes kendi dengiyle ayni cevrede degil mi zaten?Tabi canım çok sever yerel halkı hanımefendi. Kendinden büyükle işi olmaz. Onlara hava basamaz. Lafını dinletemez.
Michelin yıldızlı restorantta yemek yediği için kendisini kraliçe zanneden, sonradan görme bir bayan bir vardı. Sizi görünce birden aklıma o geldi.
iki seçenek var:Ya benden büyük olan kim? Herkes kendi dengiyle ayni cevrede degil mi zaten?
Zengin birisi zengine hava basamaz ki, zaten herkes esit sartlarda.
Kendinden yoksula üstünlük taslamaksa kolay ve degersiz.
Benden daha üst kademede olan kisiler beni takdir ediyor, lafimi dinliyor. sonucta "ünvan"i olmasi benden daha zeki daha yetenekli oldugu anlamina gelmiyor.
Kendisi ile geçilen dalgayı kıskanılmak olarak anlayan bir zavallıydı. Kızamıyor bile insan bi yerden sonra, o ısrarlı kendini rezil edişi gördükçe.Michelin yıldızlı restorantta yemek yediği için kendisini kraliçe zanneden, sonradan görme bir bayan bir vardı. Sizi görünce birden aklıma o geldi.
kac aylik evlisiniz?37 yasindayim, evliyim. Enteresan mi bilmiyorum, objektif olarak bakinca boyle goruyorum..