- 27 Ekim 2017
- 3.593
- 15.716
-
- Konu Sahibi blueberry5
Gel gör ki balığın yüzü gülmür.Böyle burç analizi yapmak 2010’larda kalmadı mı?
Keşke bir astrolojik danışmanlık alsanız güneş burcuyla değil de kadının haritasında marsa göre erkek çekimi olduğunu öğrenseydiniz.
balık dediğiniz burçtan bu ülkenin başkanı da çıkabiliyor Einstein’de çıkabiliyor meselaÜstelik Merkür’ü yanık ve retro olduğu için (dünyada sadece %20 civarıdır yanık merkür) gayet zeki bir adam hayatını anlatmaya gerek yok sanırım. Hayal alemi (neptün yöneticisi) sayesinde başarılara imza atmış
Okült astrolojiye göre de balık son burçtur evrenin bitişidir ana rahmindeki kahramanın yolculuğunun son durağıdır.
Sadece balıktan örnek verdim diye balık burcu değilim bu arada astrolojiyi öğrenseniz her burcun haritanızda var olduğunu bilirsiniz.
Bu kadar aşk meşk olaylarına düşecek kadar basit bir ilim değil bahsettiğiniz astroloji…
Fransa’da yaşayan birisiniz o halde okültizmin merkezindesiniz benim okült okuma eğitimi aldığım hocam da fransız kaynaklardan çeviri yapardı. Orada yaşayıp ama bu kadar ikizler şöyle akrep böyle diye Türkiye’de ki eğitimsiz tipler gibi yorum yapmanız sizce de basit kaçmıyor mu?
2,5 yıl daha garibanın yüzü gülmür maalesef satürn balık süreci biraz yoracak üzecek ama sonunda güçlü kalkarlar umarımGel gör ki balığın yüzü gülmür.
Sanki Fransa'da herkes felsefe okuyan entellektuel. Tamam siz okültizm eksperisiniz, peki kendi deneyimlediginiz okult olaylar var mi? Ansiklopedik bilgiyle üstünlük taslamanizdaki amac ne?Sadece aşk meşk olmadığını ben söyledim zaten size :)
Burçlar değil harita var bu arada hayır bu konulara meraklı olup üstelik Fransa’da yaşayıp bu kadar yüzeysel konuşmanız garip kalıyor.
Fransa tarihten beri okültizmin merkezidir hanımefendi Cizvitler’in başlangıcıysa yazılı kaynaklarda en net gördüğümüz dönemdir. Macron’un eşi de cizvit okulu mezunudur mesela bu kadar yaşadığınız kültüre yabancı kalmayın
Bana nonsense geldi.Size de yeterince occult geldi mi?
sana mi sorucam, ben sana git sanat tarihi oku diyor muyum?Sadece aşk meşk olmadığını ben söyledim zaten size :)
Burçlar değil harita var bu arada hayır bu konulara meraklı olup üstelik Fransa’da yaşayıp bu kadar yüzeysel konuşmanız garip kalıyor.
Fransa tarihten beri okültizmin merkezidir hanımefendi Cizvitler’in başlangıcıysa yazılı kaynaklarda en net gördüğümüz dönemdir. Macron’un eşi de cizvit okulu mezunudur mesela bu kadar yaşadığınız kültüre yabancı kalmayın
it makes perfect sense to me.Bana nonsense geldi.
It's all about point of view.it makes perfect sense to me.
ça te dirait de continuer la conversation en français? ca serait honte d'être tellement focalisée sur ma manque de connaissance de l'occultisme sans être parfaitement fluente en français toi même. Pour qui tu te prends franchement? on s'en fou de ton astrologie.Hanımefendi entelletüel değil ‘entelektüel’
Konuşma dilindeki basit terimleri ansiklopedik bilgi sanmanız yetersizliğiniz konusunda gözlerimi yaşarttı.
Konuyu açtığınız astrolojiden alıp sanata getirmeniz kendinizi yarım bilginizle ispatlama çabanız fazla gülünç oluyor.
Not: bana tarih oku diyebilecek donanımda göremedim sizi zira örneğini verdiğim topluluk zaten tarihe yön verenlerdir ama bunu ansiklopedik bilgi olarak algıladınız:)
Siz entelektüel olmayın lütfen
İyi günler
Allah evini geçindirmeyi erkeğe zorunlu kılmış, kadına değil. Erkek böyle söylerse bence o erkekle evlenilmez . Yalnız müslüman kadın ticaret, fen, sanat ve ziraat ile uğraşmaya mecbur değilsede, bunlarla meşgul olması, para kazanması günah değildir, kendi isteğiyle çalışabilir. Kocası ,kadının her şeyini karşılamak zorunda. Ona helal para getirmek zorunda . Onu iyi koşullarda yaşatmak zorunda. Bir sürü çalışan kadın var çevremde geneli mutsuz . Akşama kadar çalışıp bir de eve gelip temizlikle, çocukla ilgileniyor . İstisnalar var mı illaki vardır . Ama böyle söyleyen bir erkeğinde eşine yardım edeceğini asla düşünmüyorum. Bu yüzden kadın isterse çalışır isterse çalışmaz.Çalışmayan kadınla evlenilmez demedim, çalışmak zorunda değilim diyen kadınla evlenilmez dedim. Ben erkek olsam evlenmem bu cümleleri kuran kadınla.
Bu nasıl bir üslup şaşırdım kaldım ! Kocadan alınan 3 kuruş para..bırakın allah aşkına şu ev hanımlığı da bi meslektir edebiyatını
düzenli para kazancı elde etmediğin hiçbir şey meslek falan değildir
meslek kelimesi bir kimsenin kendine temel çalışma alanı edindiği, geçimini sağlamak için yaptığı sürekli iş anlamına gelir
kocadan alınan 3 kuruş harçlığı maaş olarak kabul ediyorsanız bu da ev hanımlığı değil hizmetçilik oluyor zaten
lütfen bi cümle kurmadan önce ne anlama geldiğinin önce kendiniz farkında olun .
Ne karınız var şimdi bunda? Evde oturup sadece yemek yapmak , çamaşır bulaşık yıkamak sizin yoruyor da . Çalışıp sonra bir de eve gelip temizlik, yemek yapmak mı sizi yormuyor ? Komik geldi .Emek vermis olabilir ama uzgunum yine de meslek degil.
Meslek, hayatini devam ettirmek icin para kazandigin iştir.
Adam calişiyor diye evin butun yükünü üstüne aliyorsa kadin evet cook emek veriyor ama yazik oluyor. Evin yükünü bedavaya ya da bir harclik karsilgiinda ustume alip kendimi yipratacagima gider calisirdim ben olsam. Kimse evin bütün yükünü almak için evde olmasin bana kalirsa emegine yazik
Ben de işten gelen adama hadi bi yemek yap yiyelim demiyorum ama butun evin işlerini üstüme de almiyorum. Eşimin de yaptigi işler var. Evden calistigi günler yemegi de benimle birlikte pişirir. Haftasonlaro kahvalti hazirlama işini de paylasiriz gibi...
Cocuk buyutmekte ortak bir iş aslinda.Bizde cocuk yok o kisma girmiyrium hic.
Hanımefendi entelletüel değil ‘entelektüel’
Konuşma dilindeki basit terimleri ansiklopedik bilgi sanmanız yetersizliğiniz konusunda gözlerimi yaşarttı.
Konuyu açtığınız astrolojiden alıp sanata getirmeniz kendinizi yarım bilginizle ispatlama çabanız fazla gülünç oluyor.
Not: bana tarih oku diyebilecek donanımda göremedim sizi zira örneğini verdiğim topluluk zaten tarihe yön verenlerdir ama bunu ansiklopedik bilgi olarak algıladınız:)
Siz entelektüel olmayın lütfen
Kimseyi taniyip etmeden ahkam kesip asagilamaktaki amaclari ne anlamiyorum. Bence bir cogunun altinda calismak istemeyip / calismama lüksleri olmayip calismak zorunda kalmalari ve bunu yaparken de sinirlerini ev hanimlarini kücümseyerek cikarmak yatiyor.Bu nasıl bir üslup şaşırdım kaldım ! Kocadan alınan 3 kuruş para..Kime göre neye göre ….? Siz nerden biliyorsunuz kocaların sadece 3 kuruş para verdiğini… Ülkemizde 3 kuruşa çalışmak zorunda olan kadınlar da var ayrıca .Onlarda mı hizmetçi oluyor ? Benim eşim memur. Kocam bana sınırsız kart ve sınırsız para veriyor . Siz neyin 3 kuruşundan bahsediyorsunuz? Ki bende bir eğitimciyim ama çalışmıyorum. Eşim sen nasıl mutlu olmak istiyorsan öyle yaşa diyor . Bende eğitimci olmama rağmen özel sektörde milletin ağzına katlanacağıma evimde huzurlu huzurlu otururum diyorum . Bu mu hizmetçilik yoksa 3 kuruş dışarda para kazanıp eve yorgun , bitkin bir şekilde gelmek mi ? Gerisini siz düşünün….
Çoğu kadın çalışmak istemiyor emin olabilirsiniz . Geneli ekonomik özgürlüğün varsa değerlisin algısı altında eziliyor . Kadın hem çalışacak hem çocuk bakacak hem temizlik yapacak . Eee ? Ama eşimde yardım ediyor ! Nasıl yardım ediyor? Çoğu yapmıyor bile …. Ya da haftada bir ev süpürüyordur makineye bulaşık atıyordur … Hep yük kadınların üzerinde genelde . Bakın hepsi öyle demiyorum ama çoğu böyle. Halbuki kadıın zariftir , naiftir. En güzel şeyleri o hak eder . Ahlak ne güzel şeydir ! Keşke öğretebilsek … Kadının ne kadar değerli olduğunu kocalar dışarda değil de evinin prensesi olduğunu hissettirse , değer verse bir çok kadıın çalışmak istemeyecektir . Ben mesleği olanlara ya da çalışmak isteyenlere asla bir sözüm yok . Sözüm çalışırsan değer görürsün , sürünmezsin zihniyete … Ve bunu da maalesef biz yapıyoruz yani kadınlar ! Çocuklarımızı güzel ahlakla , yardımlaşmayla yetiştirseydik böyle sonuçlar görmeyecektik . Eskiden ninelerimiz de çalışıyordu . Değer mi görmüşler ? Sorun kadıının çalışmasında değil nasıl erkek yetiştirdiğimize bağlı …. Merhametli , insanlara değer veren , önemseyen bireyler yetiştirirsek çoğu boşanmalar bile kalkar . Vesselam ….Kimseyi taniyip etmeden ahkam kesip asagilamaktaki amaclari ne anlamiyorum. Bence bir cogunun altinda calismak istemeyip / calismama lüksleri olmayip calismak zorunda kalmalari ve bunu yaparken de sinirlerini ev hanimlarini kücümseyerek cikarmak yatiyor.
Sizinle ‘siz’ diliyle konuşan biriyle neden vous dili yerine tu diliyle konusuyorsunuz?ça te dirait de continuer la conversation en français? ca serait honte d'être tellement focalisée sur ma manque de connaissance de l'occultisme sans être parfaitement fluente en français toi même. Pour qui tu te prends franchement? on s'en fou de ton astrologie.
Ted mezunu olmadığına o kadar eminim ki konuşulan basit bir konuyu dahi ansiklopedik bilgi sanan henüz entelektüel yazmayı beceremeyen birinin eğitim seviyesi az çok belli olmuyor mu?Sizinle ‘siz’ diliyle konuşan biriyle neden vous dili yerine tu diliyle konusuyorsunuz?
Ted ankara 2006 mezunu musunuz 2007 mi?
Bogazici bölümünüz nedir?
Sa manière de me parler ne meritait pas de vouvoiement. Que de la fausse politesse.Sizinle ‘siz’ diliyle konuşan biriyle neden vous dili yerine tu diliyle konusuyorsunuz?
Ted ankara 2006 mezunu musunuz 2007 mi?
Bogazici bölümünüz nedir?
Ca suffit, vraiment. À quoi sert de parler? Je n'ai rien à vous prouver.Ted mezunu olmadığına o kadar eminim ki konuşulan basit bir konuyu dahi ansiklopedik bilgi sanan henüz entelektüel yazmayı beceremeyen birinin eğitim seviyesi az çok belli olmuyor mu?
Tamam o halde anladığınız dilden yazacağım ya da Thelete na gráfo sta elliniká???Ca suffit, vraiment. À quoi sert de parler? Je n'ai rien à vous prouver.
Intellectuelle, madame. INTELLECTUELLE. c'est un mot d'origine française.
Tu es maintenant jalouse de mon lycée?
On est en France ici. C'est quoi ton délire?Tamam o halde anladığınız dilden yazacağım ya da Thelete na gráfo sta elliniká???
Oloi e2do vlepoun tin élleipsi paideías sas
Mi ntrepesai allo plz :))
Umarım Yunancanız vardır özellikle Yunan alfabesiyle yazmadım ‘malaka’ misali durmasın diye