Sevgilimle maddiyat için ayrıldık

Michelin yıldızlı restorantta yemek yediği için kendisini kraliçe zanneden, sonradan görme bir bayan bir vardı. Sizi görünce birden aklıma o geldi.
ay cok baydiniz. michelin benim icin cok siradan. hatta cogu kadin benim bunlara ragmen zekayla yetenekle kültürle bozmus olmama akil erdiremiyorlar.

kac aylik evlisiniz?
10 yillik evliyim
Kendisi ile geçilen dalgayı kıskanılmak olarak anlayan bir zavallıydı. Kızamıyor bile insan bi yerden sonra, o ısrarlı kendini rezil edişi gördükçe.
Anormal zavalliyim sormayin, ted ankara koleji, sonrasi bogazici mezunu sonrasi Ecole du louvre master'li ve uluslararasi camiada taninan bir hicim. 😆

Keske calisan kadinlarin kocalari da anasina danasina baktirtmasa, evde bi işin ucundan tutsa, kadinin maaş kartina göz dikmese. Adamlari biraz da buna egitmek lazim. Benim kk da gordugum calisan kadinlar maddi manevi sömurulmeye devam
benim çevremdeki karı koca çalışan insanlar evde de iş paylaşımı yapıyorlar
maddi manevi sömürülen çalışan kadına rastlamadım şimdiye kadar
bu zaten sınırları düzgün çizebilmek ve kendini kullandırmamakla ilgili
o da doğru eş seçimi sayesinde olabilecek bişi zaten . bahsettiğin profillerin eş seçiminde problem var canım .

10 yillik evliyim

Anormal zavalliyim sormayin, ted ankara koleji, sonrasi bogazici mezunu sonrasi Ecole du louvre master'li ve uluslararasi camiada taninan bir hicim. 😆
Abla sen niye üstüne alındın, biz wagyucu ablayı konuşuyoz. Ne kompleks yaptın be iki dk da.

Beni yirmi yasinda sananlar yirmi yasindaki erkekler. Isime geliyor tabi 😃 Yasitlarimin ici gecmis oluyo, fiziken de kart duruyorlar. Annem bile cocuk gibi vucudun diyor bana. 34 beden olmama tahammul edemiyor.
Bu yoruma çok güldüm, 20 yaşındaki delikanlılar sizi 20 yaşında sanmiyorlardir da neyse... Ayrıca vücut ne kadar bakımlı olursa olsun, insanın yüzü, kemik yapısı, ileri yaşlarda elleri, boyun kısmı vs vs yaşını gayette gösteriyor. Ha siz bunun bilincinde değilsinizdir, ona bir şey diyemem.

10 yillik evliyim

Sizden çok fena Seren Serengil enerjisi aldım ya o da ben piyano çalıyorum, İtalyan kökenliyim diye diye kendini yitirdi. 😂Bu kadar eğitime rağmen kadında bir olmamışlık vardı. Piyano çalıyorum diyip İbo'yla Maksim'de sahneye çıkıyordu. Bazen eğitim ve para da görgüyü satın alamaz. Bakın Atatürk yetim olarak yoksulluk içinde büyüdü. Ona rağmen eğitimi, hitabet gücü ile fark yaratıyordu. Nitekim o kadar yoksulluk içinde büyümesine rağmen bugün bile çoğu siyasetçiden iyi giyiniyordu. Moda ikonuydu. Bazı şeyler içten gelir, üzgünüm.🤷🏻‍♀️

Herkese merhaba,
6 aylik bir ilişkim vardı. İlişki içerisindeyken sevdiğim bey pek bonkör davranmamis tanışma aşamasındayken dahi şimdi yemek şu kadar TL tutar veya kafe cikisinda evlenince sen de elini taşın altına koyarsın gibi söylemlerde bulunmuştu. Bu durum da beni düşündürdü. Artık 30 yaşındayım sevgim kadar da çok mantigima uyan bir evlilik istiyorum. Şu an işsizim ve ne zaman iş bulacağımı bilmiyorum. Beyefendi de hep gelmek istemek istiyor ama bu adam bana bakar mı yoksa herşeyin hesabını mi tutar diye kararsizligimdan ayrılmak istedim. Ayrılma gerekcemi de yarınını düşünmeden harcama yaptığını bana bakabllecegini sanmadigimi söyledim. O da sen tüm gün evde yiyip içip sic*p geziceksi ben de çalışıp eve mi bakicam dedi. Ben de istersem calisicagimi ama zorunda olmadığını soyledigimde anlaşamadık . Zaman zor biliyorum ben de uygun bir işte çalışırım ama tavrı yaklaşımı evlenebilevek bir adam gibi mi kızlar ilerde pişman olmak istemiyorum lütfen yorum yazın. Bir kadın olarak o güveni vermesi i istemiştim cok mu şey istedim?
Doğru bir karar almışsınız . Evlilik içerisinde eve bakmakla yükümlü olan erkektir. Tabiiki de kadın çalışmak isterse eve katkıda bulunabilir. Bilakis, çalışacak diye de bir zorunluluğu yok. Mesleği vardır ,çalışmak istiyordur çalışır . Ama bir erkek ben çalışıyorsam sen yan gelip yatacaksın demesi bir kadına en büyük aşağılayıcı hakarettir. Sanki ev işi kolay …… Ben ev hanımıyım hiç işim bitmiyor . Yemek , bulaşık, ütü, temizlik vb. Yan gelip yatamıyorum açıkçası …… Kararınızı kutluyorum .

10 yillik evliyim

'Kaynanamgilin alt katında oturuyorum. Bütün gün onunla oturmamı istiyor' konularını okurken zihniniz isyan bayrağı çekmiyor mu?

ay cok baydiniz. michelin benim icin cok siradan. hatta cogu kadin benim bunlara ragmen zekayla yetenekle kültürle bozmus olmama akil erdiremiyorlar.
Daha büyük harf kullanmayı bilmiyorsunuz. Hangi kültürden bahsediyorsunuz? Yazdığınız tüm mesajları okudum. Şayet bahsettiğiniz kadar donanımlı olsaydınız tabağınızdaki yemekle değil; yaptığınız yorumlarla, bilginizle, kültür seviyenizle öne çıkardınız.

Kendisi ile geçilen dalgayı kıskanılmak olarak anlayan bir zavallıydı. Kızamıyor bile insan bi yerden sonra, o ısrarlı kendini rezil edişi gördükçe.
Aynısı işte. Gerçi bu bayan daha beter gibi. Annesinin bile kıskandığını iddia ediyor, umutsuz vaka.

evet kedi en kalitelisine layik.
yalnız ben senin en kaliteli zannettiğin markanın (et ürünleri bölümünde ) ilgili markanın şikayet departmanında çalıştım bi süre
gelen şikayetleri, o rezalet ürün fotoğraflarını görsen o ürünü asla alıp kediye köpeğe vermezsin
o kadar da berbat bi markadır senin en kaliteli sanıp aklınca burda millete caka satmaya kalktığın marka
istersen özelden birkaç resim atayım ambalajı açılmadığı halde küflenmiş sucuklar, salamlar (skt geçmemiş üstelik)
içinden abuk sabuk plastik parçası çıkan şarküteri ürünleri
hatta dilersen peynir, yoğurt, süt bölümünden gelen görselli şikayetleri de atayım iyice miden çorba olsun :kusmuk:
markanın önünden geçemezsin yani o derece . neyle hava attığına dikkat etsin herkes :KK70:
gerçekten kaliteli , hakiki sucuk bahsettiğin marka ve ürünleriyle aynı rafta yer almaz , bilgin olsun
ayrıca kediye köpeğe sucuk gibi aşırı baharatlı bişey verilmez . sucuk yerine iyisinden bi yaş mama almayı neden akıl edemedin ?

Bu yoruma çok güldüm, 20 yaşındaki delikanlılar sizi 20 yaşında sanmiyorlardir da neyse... Ayrıca vücut ne kadar bakımlı olursa olsun, insanın yüzü, kemik yapısı, ileri yaşlarda elleri, boyun kısmı vs vs yaşını gayette gösteriyor. Ha siz bunun bilincinde değilsinizdir, ona bir şey diyemem.
saniyorlar, neden kabullenmekte güclük cekiyorsunuz? ben genetik acidan cok sansliyim, vücudum cok atletik, omuzlarim genis, bacaklarim uzun, yüzüm kemikli. hatta dogal dudaklarima bile dolgulu iftirasi atiliyor. 😆😆😆

yalnız ben senin en kaliteli zannettiğin markanın (et ürünleri bölümünde ) ilgili markanın şikayet departmanında çalıştım bi süre
gelen şikayetleri, o rezalet ürün fotoğraflarını görsen o ürünü asla alıp kediye köpeğe vermezsin
o kadar da berbat bi markadır senin en kaliteli sanıp aklınca burda millete caka satmaya kalktığın marka
istersen özelden birkaç resim atayım ambalajı açılmadığı halde küflenmiş sucuklar, salamlar (skt geçmemiş üstelik)
hatta dilersen peynir, yoğurt, süt bölümünden gelen görselli şikayetleri de atayım iyice miden çorba olsun :kusmuk:
markanın önünden geçemezsin yani o derece . neyle hava attığına dikkat etsin herkes :KK70:
gerçekten kaliteli , hakiki sucuk bahsettiğin marka ve ürünleriyle aynı rafta yer almaz , bilgin olsun
Eşim sucuk delisi olduğu için biliyorum, en kalitelisi kasapların yaptığı bilinmeyen markalar, onlar da market reyonlarında olmaz evet.

caka satmaya calismiyorum, daha kaliteli bir marka söyle, kendime de ondan alayim. Polonez de aldim ama cok yagli geldi. ne tavsiye edersin?

X