-
- Konu Sahibi blueberry5
al :cok umurumdaydi, ben avenue montaigne'de oturuyorum.
Özelden at kendin olduğun.cok umurumdaydi, ben avenue montaigne'de oturuyorum.
Değer mi bu seviyeye inmeye ya? He de geç. Yesin yemeğini otursun.Fotoları bekliyorum
hadi adieu.Özelden at kendin olduğun.
sen kimsin ki ki sana kendi resmimi yollayacagim? dm'den yuruyen erkekleri gectin.Özelden at kendin olduğun.
Haklısınız, eğlence çıktı biraz da bana. Tamam susuyorumDeğer mi bu seviyeye inmeye ya? He de geç. Yesin yemeğini otursun.
Ekrana kustum.
Güzel bence. Istakozlara üzülüyorum ama.
Ben de biraz hayal kirikligina ugradim acikcasi: Chou romanesco ve buharda pismis diger sebzeler istakoza yakismamislardi.Güzel bence. Istakozlara üzülüyorum ama.
Benden büyük degil, neden cekemiyorsun? hicbir erkege tahammül etmem, cumhurbaskani veya bir dahi, sanatci olmadikca. Ben daha ustunum.Tam he deyip geçicem kendini alıntılayarak devam ediyor. Kendinden büyüğü görünce arkanı dönüp kaçıyon işte hööeff bunu da kabulleniver, her şeyin müko olacak diye bişey yok.
Bu ne simdi? Istanbula geldigimde yavrusu gözümün önünde ölen kedi anneye biraz kafasi dagilsin diye Pinar gourmet sucuk aldim tamamini kedinin önüne koydum. cevredeki Insanlar bunu bile kiskandi. istersen bu kedinin fotografini da yollayayim.
Ya he. Tamam abla sensin. Bizi sal. Mundar ettin elalemin konusunu. Git tabağını sıyır. Hayde.Benden büyük degil, neden cekemiyorsun? hicbir erkege tahammül etmem, cumhurbaskani veya bir dahi, sanatci olmadikca. Ben daha ustunum.
Tabi kacicam boyle narsist asalaklardan. Hem beni kontrol altinda tutacak hem benimle etrafina hava basacak. Yemem ben.
O sırada kedi maması almaktan iflahı kuruyan benBu ne simdi? Istanbula geldigimde yavrusu gözümün önünde ölen kedi anneye biraz kafasi dagilsin diye Pinar gourmet sucuk aldim tamamini kedinin önüne koydum. cevredeki Insanlar bunu bile kiskandi. istersen bu kedinin fotografini da yollayayim.
Ay bana nickimle sesleniyorsun sandımhadi adieu.
Ben de Grand Avenue'dayım. Bulursam bizim kıza da alayım diyorum.