Sevgilimle maddiyat için ayrıldık

Bizim okulda da bir öğretmen arkadaş var, yirmilerinde göründüğünü sanıyor. Üzülmesin diye yaşını gösterdiğini söyleyemiyoruz
Beni yirmi yasinda sananlar yirmi yasindaki erkekler. Isime geliyor tabi Yasitlarimin ici gecmis oluyo, fiziken de kart duruyorlar. Annem bile cocuk gibi vucudun diyor bana. 34 beden olmama tahammul edemiyor.

Sizin durumunuz boyle degilse niye üstünüze alindiniz ki? Sizin böyle olmamaniz da olanlarin varligini silmiyor. Ya sabir.
İyi de siz bir genelleme yapmışsınız. Ben de kendi çevremde durumun genel olarak bu olmadığını, bu konuda derdi olmayan kişiler konu açmadığı için de olumsuz örneklerin çok daha fazlaymış gibi göründüğü yorumunu yaptım.
Gerilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Beni yirmi yasinda sananlar yirmi yasindaki erkekler. Isime geliyor tabi Yasitlarimin ici gecmis oluyo, fiziken de kart duruyorlar. Annem bile cocuk gibi vucudun diyor bana. 34 beden olmama tahammul edemiyor.
Teyzecim siz kendinize ayrı başlık açsanız kendinizi övdüğünüz daha iyi olucak bence, burayı boşuna meşgul ediyorsunuz. Orda dalga geçelim bence sizinle. Burda yeterince komik duruma düştünüz.

Anneniz bile sizi kıskanıyor demek. Ne mükemmel bir kadınsınız bütün forum size hayran oldu şuvan.

Peki.
Siz kendinize başka bir başlık açın, ben ve mükemmel hayatım diye ilgilenenler eşlik etsin.
Ne çok kendinizi övesiniz varmış,içinizde kalmış, fenalık geldi.
Evet hic derdim yok diye bir baslik acmaliyim belki de

Emekli maaşının azlığından mı başlayayım şimdi, emeğin ve bir ömrün heba olmasından mı.
Boşverin herkes bildiği ve kabul ettiği ilişkiyi yaşasın, ne diyeyim.

Bu ülkede zaten deprem olsa halktan yardım isteniyor, sel olsa halktan yardım, hastalık olsa tedavi için para toplayın vs.
Devlet, vatandaşını başka bir vatandaşın vicdanına bırakırsa, işte böyle bir erkek de eşine harcadığı parayı evcil hayvanına harcıyor gibi görür. Paradan başka bir şey düşünemez hale geldik.

Devlet doğan bir çocuğu anne, babanın bile inisiyatifine bırakmaması gerekiyor ki gerçek bir geleceği olsun. Sonra benim param, benim evim, senin annen yardım etmedi, baban koltuk takımı almadı, altın takmadı gibi bitik tartışmalarla saygı, sevgi hiçbir şey kalmıyor.

Erkekler neden evleniyor o zaman ? Hepsi hizmet beklentisi icinde. Bence herkes kendi evini alsin kendi gecimini saglasin, istediginde birbirinde kalsin. En samimi cikarsiz ask bu olur sanirim.
İşte refah seviyesi yüksek yerlerde böyle.

Evlenmeden ya da yol arkadaşını seçmeden, anne babaya bile muhtaç olmadan her birey düzenini kurmuş oluyor. Kimse kimseye minnet etmek zorunda değil, iki insanı bir araya getiren sadece sevmek, hoşlanmak, birlikte iyi vakit geçiriyor olmak.
Çünkü devlet doğar doğmaz geleceğini garanti altına alıyor vatandaşının.

Teyzecim siz kendinize ayrı başlık açsanız kendinizi övdüğünüz daha iyi olucak bence, burayı boşuna meşgul ediyorsunuz. Orda dalga geçelim bence sizinle. Burda yeterince komik duruma düştünüz.
Benim icin normal olan seylerle dalga gecseniz kac yazar ? Size cok garip geliyor olmasi sizi baglar.

Benim icin normal olan seylerle dalga gecseniz kac yazar ? Size cok garip geliyor olmasi sizi baglar.
Teyzecim siz beni hint fakiri sandınız galiba, sizinkinden daha vizyonlu bir hayatım var merak etmeyin.
Anlattığınız şeylerin hiçbiri anormal değil, beni şaşırtacak şeyler hiç değil. Fazlasını gördüm geçirdim, görmeye ve geçirmeye devam ediyorum.
Benim/bizim dalga geçtiğimiz şey kendinizi burdaki herkese kanıtlama çabanız ve bunu yaparken komik bir duruma düşmeniz. İnternette tanımadığınız insanlar üzerinden ego kasmaya çalışmanız ve bunu yaparken dazlak kafası gibi parlayan aşağılık kompleksiniz.
Madem bu kadar umurunuzda değil dalga geçilmek neden başlıktan çıkmayıp, millete laf yetiştiriyorsunuz?
Dünkü çocuk değil burdaki kimse ne yalan ne gerçek ayırt edebiliyor.

Dunyanin bin turlu hali var, is bulmak her zaman cok kolay olmuyor, ben evlenip ilk yurtdisina tasindigimda uzun sure issiz kaldim, esim tek basina evi gecindirdi, sonra denkligimi alip ise basladim, simdi ondan fazla kazaniyorum. Simdi isiniz olsa bile sonra isinizi kaybedebilirdiniz,ya da o kaybedebilirdi. Boyle seyleri sorun yapiyorsa ayrilmaniz cok yerinde olmusm

Kime ne kanitlayacagim ki, cocugum ( teyze ne demekse)
Beni cevrem biliyor zaten. Anonim olarak kime ne hava aticam??
Asiri huzurluyum, istedigin hakareti et, umurumda degil, sana Eiffel kulesi manzarali istakoz tabagi resmi gondereyim mi? Biraz once cektim. Instagramda gosterecek kadar dusmedim. Banal seyler bunlar.
Ben fikrimi belirtip gectim, bana bu kadar takan sizlerde asagilik kompleksi bence.

Ahahha göndersene ben de sana benim eyfelli fotolarımı göndereyim, istersen bir de yanına escargot ekleyeyim. Ben zaten yurtdışında yaşıyorum expatım sen bana neyi anlatıyorsun.

Yok artık nereye kadar düşeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…