-
- Konu Sahibi blueberry5
Beni yirmi yasinda sananlar yirmi yasindaki erkekler. Isime geliyor tabiBizim okulda da bir öğretmen arkadaş var, yirmilerinde göründüğünü sanıyor. Üzülmesin diye yaşını gösterdiğini söyleyemiyoruz
İyi de siz bir genelleme yapmışsınız. Ben de kendi çevremde durumun genel olarak bu olmadığını, bu konuda derdi olmayan kişiler konu açmadığı için de olumsuz örneklerin çok daha fazlaymış gibi göründüğü yorumunu yaptım.Sizin durumunuz boyle degilse niye üstünüze alindiniz ki? Sizin böyle olmamaniz da olanlarin varligini silmiyor. Ya sabir.
Teyzecim siz kendinize ayrı başlık açsanız kendinizi övdüğünüz daha iyi olucak bence, burayı boşuna meşgul ediyorsunuz. Orda dalga geçelim bence sizinle. Burda yeterince komik duruma düştünüz.Beni yirmi yasinda sananlar yirmi yasindaki erkekler. Isime geliyor tabiYasitlarimin ici gecmis oluyo, fiziken de kart duruyorlar. Annem bile cocuk gibi vucudun diyor bana. 34 beden olmama tahammul edemiyor.
Anneniz bile sizi kıskanıyor demek. Ne mükemmel bir kadınsınız bütün forum size hayran oldu şuvan.Beni yirmi yasinda sananlar yirmi yasindaki erkekler. Isime geliyor tabiYasitlarimin ici gecmis oluyo, fiziken de kart duruyorlar. Annem bile cocuk gibi vucudun diyor bana. 34 beden olmama tahammul edemiyor.
evet fransiz erkekleri cok capkin, evli olmami umursamayip benimle flortlesmeye calisiyorlarKendisi evli ama herkesler yine de peşinde.
En mükemmel, neşeli ve servetli
Avrupa Yakası Makbule Kral, is that you?evet fransiz erkekleri cok capkin, evli olmami umursamayip benimle flortlesmeye calisiyorlar
Peki.evet fransiz erkekleri cok capkin, evli olmami umursamayip benimle flortlesmeye calisiyorlar
Evet hic derdim yok diye bir baslik acmaliyim belki dePeki.
Siz kendinize başka bir başlık açın, ben ve mükemmel hayatım diye ilgilenenler eşlik etsin.
Ne çok kendinizi övesiniz varmış,içinizde kalmış, fenalık geldi.
Avrupa Yakası dizisinde bir karakter, her erkeğin ona yürüdüğünü sanan, kendini aşırı güzel ve seksi sanan ama olmayan bir karakter :)O kim ?
Emekli maaşının azlığından mı başlayayım şimdi, emeğin ve bir ömrün heba olmasından mı.Eee söyle toplasın kendi eşyasını. Toplumsal çarpıklığın çözümü bu mu yani? ee sigorta işlerini nasıl yapalım bacım. Emeklilik? ya da ayrılık, ölüm? Kişisel gelişim? Koca maaş da öjeye, kıyafete gitmiyordur ayrıca.
İşte refah seviyesi yüksek yerlerde böyle.Erkekler neden evleniyor o zaman ? Hepsi hizmet beklentisi icinde. Bence herkes kendi evini alsin kendi gecimini saglasin, istediginde birbirinde kalsin. En samimi cikarsiz ask bu olur sanirim.
Benim ustume alinacagim bir durum yok o zaman.Avrupa Yakası dizisinde bir karakter, her erkeğin ona yürüdüğünü sanan, kendini aşırı güzel ve seksi sanan ama olmayan bir karakter :)
Benim icin normal olan seylerle dalga gecseniz kac yazar ? Size cok garip geliyor olmasi sizi baglar.Teyzecim siz kendinize ayrı başlık açsanız kendinizi övdüğünüz daha iyi olucak bence, burayı boşuna meşgul ediyorsunuz. Orda dalga geçelim bence sizinle. Burda yeterince komik duruma düştünüz.
Teyzecim siz beni hint fakiri sandınız galiba, sizinkinden daha vizyonlu bir hayatım var merak etmeyin.Benim icin normal olan seylerle dalga gecseniz kac yazar ? Size cok garip geliyor olmasi sizi baglar.
Kime ne kanitlayacagim ki, cocugum ( teyze ne demekse)Teyzecim siz beni hint fakiri sandınız galiba, sizinkinden daha vizyonlu bir hayatım var merak etmeyin.
Anlattığınız şeylerin hiçbiri anormal değil, beni şaşırtacak şeyler hiç değil. Fazlasını gördüm geçirdim, görmeye ve geçirmeye devam ediyorum.
Benim/bizim dalga geçtiğimiz şey kendinizi burdaki herkese kanıtlama çabanız ve bunu yaparken komik bir duruma düşmeniz. İnternette tanımadığınız insanlar üzerinden ego kasmaya çalışmanız ve bunu yaparken dazlak kafası gibi parlayan aşağılık kompleksiniz.
Madem bu kadar umurunuzda değil dalga geçilmek neden başlıktan çıkmayıp, millete laf yetiştiriyorsunuz?
Dünkü çocuk değil burdaki kimse ne yalan ne gerçek ayırt edebiliyor.
Ahahha göndersene ben de sana benim eyfelli fotolarımı göndereyim, istersen bir de yanına escargot ekleyeyim. Ben zaten yurtdışında yaşıyorum expatım sen bana neyi anlatıyorsun.Kime ne kanitlayacagim ki, cocugum ( teyze ne demekse) ki???
Beni cevrem biliyor zaten. Anonim olarak kime ne hava aticam??
Asiri huzurluyum, istedigin hakareti et, umurumda degil, sana Eiffel kulesi manzarali istakoz tabagi resmi gondereyim mi mi? Biraz once cektim. Instagramda gosterecek kadar dusmedim. Banal seyler bunlar.
Yok artık nereye kadar düşeceksinizKime ne kanitlayacagim ki, cocugum ( teyze ne demekse)
Beni cevrem biliyor zaten. Anonim olarak kime ne hava aticam??
Asiri huzurluyum, istedigin hakareti et, umurumda degil, sana Eiffel kulesi manzarali istakoz tabagi resmi gondereyim mi? Biraz once cektim. Instagramda gosterecek kadar dusmedim. Banal seyler bunlar.
Ben fikrimi belirtip gectim, bana bu kadar takan sizlerde asagilik kompleksi bence.
cok umurumdaydi, ben avenue montaigne'de oturuyorum.Ahahha göndersene ben de sana benim eyfelli fotolarımı göndereyim, istersen bir de yanına escargot ekleyeyim. Ben zaten yurtdışında yaşıyorum expatım sen bana neyi anlatıyorsun.