Sevgilimle maddiyat için ayrıldık

Benim yazmadığım ve yazmayacağım bir şeyi iddia edip kendi kendinize uzattınız.

Ayrıca benim eşim benle eşit ve fazla iş yapıyor. Başka türlüsünü kabul eden varsa o onun problemi.

Sanırım sizi yüksek statüsüyle etkilemeye çalışan beyefendileri ghostlama sebebiniz tam olarak buydu. Sizden aşağıda görseniz bir tehdit olarak algılamazdınız.
sorun suydu: kendisinden cok daha yuksek mertebede bir erkek, benim isimi takdir ederken, kendisi isimi elestirerek beni eksik hissettirmeye calisiyordu. Bu, bence kendi asagillik kompleksinden, dolayi beni ezmeye calsismasundan oturuydu.
ben de sen kimsin ya, su su bana hayran, sen, elestirisi kaile alinacak bir adam bile degilsin deyip birakmistim.

Sözünü dinletecek, baskın gelecek biri olduğu için tedirgin olup kaçmışsınız.

evet kimse dayatamaz, ancak benle ayni fikirde olan kisilerle iliskide bulunabilirim. Ote yandan, benim her dedigime kendi fikrine ters dustugunu bildigim halde evet diyen insana acirim, hic muhattap olmam.

Hic bir insanla sonsuza dek her şeyde aynı fikirde olunabilecegini düşünmüyorum.
Illa fikir ayriliği olduğu olur ne kadar benzerseniz benzeyin. Bir insanla bir defa bile farkli düşünmediyseniz karşinizdaki siz evet dediniz diye evet diyordur muhtemelen.

Sadece ayni fikirde olduğunuz insanlarla ve sadece kendinizden ustun olmayan insanlarla iliski geliştirmeniz de enterasan bir durum.

evet kimse dayatamaz, ancak benle ayni fikirde olan kisilerle iliskide bulunabilirim. Ote yandan, benim her dedigime kendi fikrine ters dustugunu bildigim halde evet diyen insana acirim, hic muhattap olmam.
Sürekli aynı fikirde olamazsınız herhangi bir insanla. Her konuda aynı düşünüyor olduğunuzu sanmaniz sizin yanılginiz muhtemelen.
Zaten eşinizle her dediğinize evet dediği ve sürekli alttan aldığı icin evlendiğinizi yazan da sizsiniz.
Bu uyum değil birinin diğerinin yanında kişiliğini kaybetmesidir. Fazlaca var böyle çiftler.

Keske calisan kadinlarin kocalari da anasina danasina baktirtmasa, evde bi işin ucundan tutsa, kadinin maaş kartina göz dikmese. Adamlari biraz da buna egitmek lazim. Benim kk da gordugum calisan kadinlar maddi manevi sömurulmeye devam

Annelik de ozveri istiyo, ana olmak diye bi meslek mi var, hayvan sahiplenmek de ayni sekilde, ne is yapiyosun diyene kedim var demiyoruz mesela

Sanırım sizi yüksek statüsüyle etkilemeye çalışan beyefendileri ghostlama sebebiniz tam olarak buydu. Sizden aşağıda görseniz bir tehdit olarak algılamazdınız.
benden ust seviyede olduklarini soylemedim. belki muhatrap olduklari d
Sorun, onun beni tehdit olarak algilamasi ve benim ozguvenimi asagi cekmeye calismasi idi. Ondan ust seviyede erkekler var, bence oncelikle onlarli diskalifiye edebilsin. O kim yani ? Her kadini etkileyebilecegini sanamasin.

Bunu kabul eden kadın elbette ki gerizekalıdır. Ben kadınlar çalışmalı diyen biriyim. E bunu derken çalışsın amaaaaa evinin direğinin elini de sıcak sudan soğuk suya sokmasın falan demiyorum tabi ki.
Maddi manevi tüm sorumluluklar paylaşılsın diyorum.

Keske calisan kadinlarin kocalari da anasina danasina baktirtmasa, evde bi işin ucundan tutsa, kadinin maaş kartina göz dikmese. Adamlari biraz da buna egitmek lazim. Benim kk da gordugum calisan kadinlar maddi manevi sömurulmeye devam

Kk'daki kadınlar dertlerini yazdığı için olabilir mi? Hiçbir kardeşimin, arkadaşımın maaş kartı kocasında falan değil. Sıfır ev işi yapan bi sürü arkadaşım var. Para var huzur var diyip başkalarına yaptırıyorlar. O parayı da çatır çatır eşleriyle denk şekilde kazanıyorlar. Bu kadınlar da haliyle bdv'ye yazmıyor Bizim evimizde de tam bir iş bölümü vardı ben çalışırken. Durduk yere ben kalem kalem eşimle yaptığımız iş bölümünü mu yazayım?

Sizin durumunuz boyle degilse niye üstünüze alindiniz ki? Sizin böyle olmamaniz da olanlarin varligini silmiyor. Ya sabir.

Merhaba. Bu durumda ayrılmak en mantıklısı ayrılmak. Evlenince bir yere kadar çalışsan da ,anne olunca evde oturacaksın ister istemez çocugunla ilgilenmen gerekecek. O da sürekli tek başına çalıştığını dile getirecek. Hiç hoş durum değil. Yaşına da bakma. Önemli olan hayırlı birisiyle evlilik yapmak

Allah aşkına en mükemmel en harika en ulaşılmaz sensin deyin de sussun
Tam he deyip geçicem kendini alıntılayarak devam ediyor. Kendinden büyüğü görünce arkanı dönüp kaçıyon işte hööeff bunu da kabulleniver, her şeyin müko olacak diye bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…