Sevgilimle maddiyat için ayrıldık

Bu ne simdi? Istanbula geldigimde yavrusu gözümün önünde ölen kedi anneye biraz kafasi dagilsin diye Pinar gourmet sucuk aldim tamamini kedinin önüne koydum. cevredeki Insanlar bunu bile kiskandi. istersen bu kedinin fotografini da yollayayim.
Koskoca Pınar Gourmet sucuk, boru mu, kıskanırlar. Atın da içimiz ısınsın.

Bu ne simdi? Istanbula geldigimde yavrusu gözümün önünde ölen kedi anneye biraz kafasi dagilsin diye Pinar gourmet sucuk aldim tamamini kedinin önüne koydum. cevredeki Insanlar bunu bile kiskandi. istersen bu kedinin fotografini da yollayayim.

Kedi yiyene kadar başinda beklediniz mi. Cunku insanlar kiskanip sucugu kedinin önünden alip kaçmiş olabilirler. Umarim beklemissinzidir. 😔

Tabi canım çok sever yerel halkı hanımefendi. Kendinden büyükle işi olmaz. Onlara hava basamaz. Lafını dinletemez.
Ya benden büyük olan kim? Herkes kendi dengiyle ayni cevrede degil mi zaten?
Zengin birisi zengine hava basamaz ki, zaten herkes esit sartlarda.
Kendinden yoksula üstünlük taslamaksa kolay ve degersiz.
Benden daha üst kademede olan kisiler beni takdir ediyor, lafimi dinliyor. sonucta "ünvan"i olmasi benden daha zeki daha yetenekli oldugu anlamina gelmiyor.

Ya benden büyük olan kim? Herkes kendi dengiyle ayni cevrede degil mi zaten?
Zengin birisi zengine hava basamaz ki, zaten herkes esit sartlarda.
Kendinden yoksula üstünlük taslamaksa kolay ve degersiz.
Benden daha üst kademede olan kisiler beni takdir ediyor, lafimi dinliyor. sonucta "ünvan"i olmasi benden daha zeki daha yetenekli oldugu anlamina gelmiyor.
iki seçenek var:
ya sıkılınca donunu indirip bi tarafına vurangillerdensiniz.
Ya da troll

Hangisisiniz?

Michelin yıldızlı restorantta yemek yediği için kendisini kraliçe zanneden, sonradan görme bir bayan bir vardı. Sizi görünce birden aklıma o geldi.
Kendisi ile geçilen dalgayı kıskanılmak olarak anlayan bir zavallıydı. Kızamıyor bile insan bi yerden sonra, o ısrarlı kendini rezil edişi gördükçe.

X