- 19 Mayıs 2020
- 46.368
- 207.457
-
- Konu Sahibi blueberry5
Bu yakışıklı sevdası en son lisede bitmiyor muydu?Maddiyatı takmıyorsunuz, huyları takmıyorsunuz, eşinizi tam olarak neye göre seçtiniz? Yakışıklı diye mi evlendiniz
Her dedigime evet dedigi icin ve hep alttan aldigi icin , beni sevdigi icin evlendimMaddiyatı takmıyorsunuz, huyları takmıyorsunuz, eşinizi tam olarak neye göre seçtiniz? Yakışıklı diye mi evlendiniz
Sanirim kriterim narsist olmamasi. Cunku, belki burclarla iliskilendirmek sacma ama, ben yengecim ve yukselim ikizler. Esimse ikizler. Herseye aliniyorum, cogu kisiye gore. Esim ise hep yumusak, beni kirmamaya ozen gosteriyor.Her dedigime evet dedigi icin ve hep alttan aldigi icin , beni sevdigi icin evlendim
Yoo ben komik sapsal olmayi seviyorum. Ruhen de oyleyim evet.Ruhende oralarda kalmışsınız. Bir taraftan gelişmek nasip olur size de inşAllah.Sonra böyle komik durumlara düşüyorsunuz çünkü.
İdare ediliyor olabilir misiniz daha çok? Burçlardan gideceksek ikizler öyle dediğiniz gibi ponçik bir burç olarak anılmıyor. Pek hayır dua alan bir burç değil.Sanirim kriterim narsist olmamasi. Cunku, belki burclarla iliskilendirmek sacma ama, ben yengecim ve yukselim ikizler. Esimse ikizler. Herseye aliniyorum, cogu kisiye gore. Esim ise hep yumusak, beni kirmamaya ozen gosteriyor.
Ben de varlıklıyım, müteahhit bir aileden geliyorum. Demem o ki, söylediklerinize sahibim, kurusıkı da atmıyorum.gittikce sacmalasiyor. Benim dedigim, her iki taraf da varlikli olunca, veya varlikli olan zaten karsisinda geliri olan bir kisi aramayacagi icin, bu finansal konularin bahsi olmaz bile.
Burçlarla ilgili yorumunuzdan sonra ben de aynı tespiti yaptım merak etmeyin.Yoo ben komik sapsal olmayi seviyorum. Ruhen de oyleyim evet.
Demek ki o kadar seviyor ki idare ediyor, yoksa neden ceksin ki?İdare ediliyor olabilir misiniz daha çok? Burçlardan gideceksek ikizler öyle dediğiniz gibi ponçik bir burç olarak anılmıyor. Pek hayır dua alan bir burç değil.
Ahaha inan o kadar samimi ki.. bi de devlet memuruyum ben.Ay ben de eşim işten öyle mutsuz gelince diyorum, istersen çık falan diye ama gazını almak içinbir gün hakkaten istifa ederse anormal asabım bozulur
Kadinlar neden hic espri yapmiyorlar, surekli erkeklerin kendilerini guldurmesini bekliyorlar ? Ben dogal olarak komigim kasmiyorum.Burçlarla ilgili yorumunuzdan sonra ben de aynı tespiti yaptım merak etmeyin.Ayrıca komik olmak ve komik görünmek aynı şey değildir. Sizde ilkine girmiyorsunuz zaten.
Nasıl bir çevreniz varsa artık espri yapan kadına denk gelmemişsiniz. Komik birine de benzemiyorsuniz dedim üstte zaten. Eşiniz sizi idare ediyormuş malum komik olduğunuzu sanıyor olmayasınız.Kadinlar neden hic espri yapmiyorlar, surekli erkeklerin kendilerini guldurmesini bekliyorlar ? Ben dogal olarak komigim kasmiyorum.
Bu arada ikizler erkegini anormal seviyorum, cok yumusak, uyumlu ve kibarlar.Demek ki o kadar seviyor ki idare ediyor, yoksa neden ceksin ki?en azindan terazi gibi kendini sevdirmek icin akla karayi secen yapmacik bir karakterim yok. Durustum.
Yani, onu da çıkartabiliriz bu durumdan. Terazi burcu idare etmekten ciğerinin solacağı birine kendini sevdirmeye çalışmaz zaten.Demek ki o kadar seviyor ki idare ediyor, yoksa neden ceksin ki?en azindan terazi gibi kendini sevdirmek icin akla karayi secen yapmacik bir kar akterim yok. Durustum.
evet sizin gibi kadinlar erkeklerin bende ne buldugunu sorgulayan kadinlar oluyorNasıl bir çevreniz varsa artık espri yapan kadına denk gelmemişsiniz. Komik birine de benzemiyorsuniz dedim üstte zaten. Eşiniz sizi idare ediyormuş malum komik olduğunuzu sanıyor olmayasınız.
İkizler mi uyumlu ve kibar? Ahahaha. Akşam akşam gülümsetti.Bu arada ikizler erkegini anormal seviyorum, cok yumusak, uyumlu ve kibarlar.
Anlasabilecegimi soyledikleri akrep erkeklerinden toksik bir enerji aliyorum nefret mi ediyor seviyor mu belli degil, balik ise anormal bayik ve hayal aleminde.
Yengecin sevilmek umurunda bile olmaz, kendi sevmedikce.Yani, onu da çıkartabiliriz bu durumdan. Terazi burcu idare etmekten ciğerinin solacağı birine kendini sevdirmeye çalışmaz zaten.
Sizde ne bulduğunu neden ben sorgulayayim yahu.evet sizin gibi kadinlar erkeklerin bende ne buldugunu sorgulayan kadinlar oluyor
Evet ikizler super kanimcaİkizler mi uyumlu ve kibar? Ahahaha. Akşam akşam gülümsetti.