Sevgilimle maddiyat için ayrıldık

Her dedigime evet dedigi icin ve hep alttan aldigi icin , beni sevdigi icin evlendim
Sanirim kriterim narsist olmamasi. Cunku, belki burclarla iliskilendirmek sacma ama, ben yengecim ve yukselim ikizler. Esimse ikizler. Herseye aliniyorum, cogu kisiye gore. Esim ise hep yumusak, beni kirmamaya ozen gosteriyor.

Sanirim kriterim narsist olmamasi. Cunku, belki burclarla iliskilendirmek sacma ama, ben yengecim ve yukselim ikizler. Esimse ikizler. Herseye aliniyorum, cogu kisiye gore. Esim ise hep yumusak, beni kirmamaya ozen gosteriyor.
İdare ediliyor olabilir misiniz daha çok? Burçlardan gideceksek ikizler öyle dediğiniz gibi ponçik bir burç olarak anılmıyor. Pek hayır dua alan bir burç değil.

gittikce sacmalasiyor. Benim dedigim, her iki taraf da varlikli olunca, veya varlikli olan zaten karsisinda geliri olan bir kisi aramayacagi icin, bu finansal konularin bahsi olmaz bile.
Ben de varlıklıyım, müteahhit bir aileden geliyorum. Demem o ki, söylediklerinize sahibim, kurusıkı da atmıyorum.

Karşımdaki adamda tabii ki de maddiyata bakarım. Ben çok gördüm prens gibi yetişen eli ekmek tutmayan boş gezenin boş kalfası manken herif, gözümde küçülüyorlar açıkçası, ailesinin elinde yuları oluyor, bağımsız bireyler olamıyorlar; yarın bir şey olsa ekmeğini kazanamaz. Her şey kara kaş, kara göz, uzun boy demek değil. Ne elin herifini parazit gibi beslerim ne de o benim aileden varlığıma güvensin. Varsa ne âlâ, onlar kenarda dursun, biz beraber çalışıp kazanıp hayatımızı idame ettirelim isterim.

Benim önceliğim ekmeğini taştan çıkarabilmesi; eşime baktım manevi, cinsellik ve mental açıdan beni doyurabilen bir adam; maddiyata baktım, çalışmış etmiş işini kurmuş, araçlarını almış, senelerdir ev geçindiriyor; birikimi de var. Ne yaptı ne etti evini de aldı, malıma tamah da etmedi. Bundan olur dedim, oldu da.

İdare ediliyor olabilir misiniz daha çok? Burçlardan gideceksek ikizler öyle dediğiniz gibi ponçik bir burç olarak anılmıyor. Pek hayır dua alan bir burç değil.
Demek ki o kadar seviyor ki idare ediyor, yoksa neden ceksin ki? en azindan terazi gibi kendini sevdirmek icin akla karayi secen yapmacik bir karakterim yok. Durustum.

Bence bazı kadınlar iş hayatında olmalı ama yapamıyorsa o vakit ev hanımı kalmalı, en azından o vakit bütün ev işlerinde profesyonel olmalı , yani tutup dışarıdan yemek ,temizlikçi işlerini başkalarına para ile yaptırmamalı .Bu tür kadınlar da vana itici geliyor bence tanıştığınız adam kaba biriymiş zamane erkekler bencil eski erkekler bencil değil ama onlar da kadın döverdi yani çoğunluk evlenmeye uygun değil ve bu kaba erkekleri kadınlar yetiştiriyor ,bu konuda çok üzgünüm

Ay ben de eşim işten öyle mutsuz gelince diyorum, istersen çık falan diye ama gazını almak için bir gün hakkaten istifa ederse anormal asabım bozulur
Ahaha inan o kadar samimi ki.. bi de devlet memuruyum ben. İstersen işi bırak diye benim de çok demişliğim var eşime korka korka gerçekten de bırakmışlığı var daha iş bulmadan ve bu 2 kere oldu içeride kaporam var
Bana da karışmaz hiç eve maddi yönden katkıda bulunduğum söylenemez. Tüm harcalamaları onun kartından yaparım. Ama emekliliğimi haketmeden en azından bırakmam şımarıklık olur zaten ve düşünmem de yine samimiyetle üzülme istersen bırak demesi çok güzel bir şey.

Burçlarla ilgili yorumunuzdan sonra ben de aynı tespiti yaptım merak etmeyin. Ayrıca komik olmak ve komik görünmek aynı şey değildir. Sizde ilkine girmiyorsunuz zaten.
Kadinlar neden hic espri yapmiyorlar, surekli erkeklerin kendilerini guldurmesini bekliyorlar ? Ben dogal olarak komigim kasmiyorum.

Kadinlar neden hic espri yapmiyorlar, surekli erkeklerin kendilerini guldurmesini bekliyorlar ? Ben dogal olarak komigim kasmiyorum.
Nasıl bir çevreniz varsa artık espri yapan kadına denk gelmemişsiniz. Komik birine de benzemiyorsuniz dedim üstte zaten. Eşiniz sizi idare ediyormuş malum komik olduğunuzu sanıyor olmayasınız.

Demek ki o kadar seviyor ki idare ediyor, yoksa neden ceksin ki? en azindan terazi gibi kendini sevdirmek icin akla karayi secen yapmacik bir karakterim yok. Durustum.
Bu arada ikizler erkegini anormal seviyorum, cok yumusak, uyumlu ve kibarlar.
Anlasabilecegimi soyledikleri akrep erkeklerinden toksik bir enerji aliyorum nefret mi ediyor seviyor mu belli degil, balik ise anormal bayik ve hayal aleminde.

Demek ki o kadar seviyor ki idare ediyor, yoksa neden ceksin ki? en azindan terazi gibi kendini sevdirmek icin akla karayi secen yapmacik bir kar akterim yok. Durustum.
Yani, onu da çıkartabiliriz bu durumdan. Terazi burcu idare etmekten ciğerinin solacağı birine kendini sevdirmeye çalışmaz zaten.

Nasıl bir çevreniz varsa artık espri yapan kadına denk gelmemişsiniz. Komik birine de benzemiyorsuniz dedim üstte zaten. Eşiniz sizi idare ediyormuş malum komik olduğunuzu sanıyor olmayasınız.
evet sizin gibi kadinlar erkeklerin bende ne buldugunu sorgulayan kadinlar oluyor

Bu arada ikizler erkegini anormal seviyorum, cok yumusak, uyumlu ve kibarlar.
Anlasabilecegimi soyledikleri akrep erkeklerinden toksik bir enerji aliyorum nefret mi ediyor seviyor mu belli degil, balik ise anormal bayik ve hayal aleminde.
İkizler mi uyumlu ve kibar? Ahahaha. Akşam akşam gülümsetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…