Sevgilimle maddiyat için ayrıldık

her yonden zayif birine nasil asik nasil olunuyor? nesine asik olucam tam olarak? ben ilk goruste aska inaniyorum.

Kadınların çalışmasından yanayım ve çalışıyorum da ancak eşimden bana çalışmama lüksünü sunmasını beklerim açıkçası. Çok kez kafam atıp işten geldiğimde sıkma canını istersen bırak demiştir ve bu çok güven verici. Nitekim kızımız olunca da iki yıl evde oturdum maaşını elime saydı. Bu kafada bir adam çocuk 3 aylıkken işe başla diye baskı yapar, maaşıyla aldığın herşeyi de başına kakar. Sana en ufak söz hakkı tanımaz. Kurduğu cümlelerden kafa yapısı çok belli ben olsam kaçarım. Nefret ederim bu tip adamlardan.

Bende yok valla o yüzden mecbur hesap kitap yapacağım.

her yonden zayif birine nasil asik nasil olunuyor? nesine asik olucam tam olarak? ben ilk goruste aska inaniyorum.
Kuzum siz fazla hayalperest ve romantiksiniz. Zorluk da görmemişsiniz anlaşılan; ki hayata ve ilişkilere pembe gözlüklerle bakıyorsunuz.

İlk görüşte yakışıklı ve yetenekli birine tabi aşık olursunuz. Sonra cins huyları ortaya çıkınca geçer ama o , çok da güvenmeyin.

gittikce sacmalasiyor. Benim dedigim, her iki taraf da varlikli olunca, veya varlikli olan zaten karsisinda geliri olan bir kisi aramayacagi icin, bu finansal konularin bahsi olmaz bile.

gittikce sacmalasiyor. Benim dedigim, her iki taraf da varlikli olunca, veya varlikli olan zaten karsisinda geliri olan bir kisi aramayacagi icin, bu finansal konularin bahsi olmaz bile.
Hayat tecrübesi lisede kalmış biri gibi konuşuyorsunuz açıkçası. Arkadaşlar gerekenleri yazmışlar size. Komik gözüküyorsunuz o kadar.

ben huylari takmiyorum. herkes yapmacik bir karaktere de burunebiliyor kendini sevdirebilmek icin.
İşte muhtemelen size bol bol hata yapma lüksü verildiğinden, her kendinizi batırdığınızda arkanızı toplayacak birileri olduğundan oluyor o da. İnsanlar çok düşünmek zorundalar, dışarıda korkunç şartlar var.

üç çocukla kapının önüne koyulduğunuzda konuşuruz bunları

Ay ben de eşim işten öyle mutsuz gelince diyorum, istersen çık falan diye ama gazını almak için bir gün hakkaten istifa ederse anormal asabım bozulur

Ben sizi tanimiyorum siz beni tanimiyorsunuz, bu durumda ben kime hava atiyor oluyorum ki? Evet maddiyat sadece maddi durumu olmayanlarin saplantisi. Evet fakir olsaydi evlenirdim, benim kriterlerim zeka, dis gorunus ve yetenek.Para beklentim yok. bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…