-
- Konu Sahibi blueberry5
Hiç yok nedir bilmemişsiniz, 1 ay maaş gelmezse aç kalma tehlikesi yaşayacağınız hayat şartlarınız olmamıştır, ondan öyle
Bir depremle hepsi düzlenebiliyor, hayata sıfırdan başlamak zorunda kalabiliyorsunuz. Enkazdan pijamalarıyla sıfır vaziyette, ceplerinde beş kuruş olmadan, yalınayak o zemheri soğuğunda günler geceler geçirdi insanlar. Ben malıma, mülküme, hazıra güvenemiyorum, bir şekilde sıfır kaldığımda bana maaş sağlayacak bir vasfım, iyi olduğum bir işim olmalı; çalışabilmeliyim.
her yonden zayif birine nasil asik nasil olunuyor? nesine asik olucam tam olarak? ben ilk goruste aska inaniyorum.Güzel bir vitrin seçiyorsunuz yani, aşkla doğrudan bir bağlantı yok. Her yönden zayıf birine siz bile aşık olamıyorsunuz, çünkü aşk pamuk kalbinizde filizlenen bir çiçek değil, sizin de sevginizin birtakım şartları var, herkes gibi.
Bende yok valla o yüzden mecbur hesap kitap yapacağım.Öyle deme hesap kitap yapılınca araya soğukluk giriyor.Bir de yazmış kira gelirlerim ve evim var diye. Sanırsın sadece onda var. Biraz uzecegim onu ama aynilari bende de var. Hiçte kiskanildigimi düşünmedim bu güne kadar. Neyse bir gün sevgi nedir ne değildir öğrenir belki.
Kuzum siz fazla hayalperest ve romantiksiniz. Zorluk da görmemişsiniz anlaşılan; ki hayata ve ilişkilere pembe gözlüklerle bakıyorsunuz.her yonden zayif birine nasil asik nasil olunuyor? nesine asik olucam tam olarak? ben ilk goruste aska inaniyorum.
Allah fazla fazla versin sana hayırlısıyla.Bende yok valla o yüzden mecbur hesap kitap yapacağım.
İlk görüşte yakışıklı ve yetenekli birine tabi aşık olursunuz. Sonra cins huyları ortaya çıkınca geçer ama o , çok da güvenmeyin.her yonden zayif birine nasil asik nasil olunuyor? nesine asik olucam tam olarak? ben ilk goruste aska inaniyorum.
gittikce sacmalasiyor. Benim dedigim, her iki taraf da varlikli olunca, veya varlikli olan zaten karsisinda geliri olan bir kisi aramayacagi icin, bu finansal konularin bahsi olmaz bile.Öyle deme hesap kitap yapılınca araya soğukluk giriyor.Bir de yazmış kira gelirlerim ve evim var diye. Sanırsın sadece onda var. Biraz uzecegim onu ama aynilari bende de var. Hiçte kiskanildigimi düşünmedim bu güne kadar. Neyse bir gün sevgi nedir ne değildir öğrenir belki.
ben huylari takmiyorum. herkes yapmacik bir karaktere de burunebiliyor kendini sevdirebilmek icin.İlk görüşte yakışıklı ve yetenekli birine tabi aşık olursunuz. Sonra cins huyları ortaya çıkınca geçer ama o , çok da güvenmeyin.
Hayat tecrübesi lisede kalmış biri gibi konuşuyorsunuz açıkçası. Arkadaşlar gerekenleri yazmışlar size. Komik gözüküyorsunuz o kadar.gittikce sacmalasiyor. Benim dedigim, her iki taraf da varlikli olunca, veya varlikli olan zaten karsisinda geliri olan bir kisi aramayacagi icin, bu finansal konularin bahsi olmaz bile.
Aşkı da fazla takma. Bilimsel ömrü 2 yıl.ben huylari takmiyorum. herkes yapmacik bir karaktere de burunebiliyor kendini sevdirebilmek icin.
evet sevgi ve saygiya dayali arkadas kivaminda bir evlilik mi ideali?Aşkı da fazla takma. Bilimsel ömrü 2 yıl.
İdeal nedir ölçüsünü ben belirlemiyorum. Malum uçmak sizin işiniz benim değil.evet sevgi ve saygiya dayali arkadas kivaminda bir evlilik mi ideali?
İşte muhtemelen size bol bol hata yapma lüksü verildiğinden, her kendinizi batırdığınızda arkanızı toplayacak birileri olduğundan oluyor o da. İnsanlar çok düşünmek zorundalar, dışarıda korkunç şartlar var.ben huylari takmiyorum. herkes yapmacik bir karaktere de burunebiliyor kendini sevdirebilmek icin.
evet ben fiziken de 20 yasinda gosteriyorum. cok naifim ve mutluyum.Hayat tecrübesi lisede kalmış biri gibi konuşuyorsunuz açıkçası. Arkadaşlar gerekenleri yazmışlar size. Komik gözüküyorsunuz o kadar.
üç çocukla kapının önüne koyulduğunuzda konuşuruz bunlarıEvet üslup önemli, bende şahsen evlendikten sonra çalışmayı düşünüyorum ama zaruri durumlarda veya çocuk olduktan sonra onu ben büyütmek istersem eşim baskı yapsın istemem çalış çalış diye.Benim çalışamadığım zamanları da hesaba katmalı ona göre evlenmeli ama gelipte ben çalışmaya mecbur değilim sen mecbursun da demem yani erkek eşek mi vur semeri .
Ruhende oralarda kalmışsınız. Bir taraftan gelişmek nasip olur size de inşAllah.evet ben fiziken de 20 yasinda gosteriyorum. cok naifim ve mutluyum.
Ay ben de eşim işten öyle mutsuz gelince diyorum, istersen çık falan diye ama gazını almak içinKadınların çalışmasından yanayım ve çalışıyorum da ancak eşimden bana çalışmama lüksünü sunmasını beklerim açıkçası. Çok kez kafam atıp işten geldiğimde sıkma canını istersen bırak demiştir ve bu çok güven verici. Nitekim kızımız olunca da iki yıl evde oturdum maaşını elime saydı. Bu kafada bir adam çocuk 3 aylıkken işe başla diye baskı yapar, maaşıyla aldığın herşeyi de başına kakar. Sana en ufak söz hakkı tanımaz. Kurduğu cümlelerden kafa yapısı çok belli ben olsam kaçarım. Nefret ederim bu tip adamlardan.
Maddiyatı takmıyorsunuz, huyları takmıyorsunuz, eşinizi tam olarak neye göre seçtiniz? Yakışıklı diye mi evlendinizben huylari takmiyorum. herkes yapmacik bir karaktere de burunebiliyor kendini sevdirebilmek icin.
Ben sizi tanimiyorum siz beni tanimiyorsunuz, bu durumda ben kime hava atiyor oluyorum ki? Evet maddiyat sadece maddi durumu olmayanlarin saplantisi. Evet fakir olsaydi evlenirdim, benim kriterlerim zeka, dis gorunus ve yetenek.Para beklentim yok. bu kadar basit.Batan kim bir daha düşünün
Gayet de durduk yere mal varlığı saydınız, görgüsüznüz çünkü. Kendinizle çelişiyorsunuz. Finans önemli değil diyip sonra bizim paramız var diyorsunuz.
Hakkımda varsayımda bulunuyorsunuz diyip siz benim hakkımda varsayımda bulunuyorsunuz, maddi durum araştırıyorum diye. Siz yapınca varsayım olmuyor mu
Yine söylüyorum kişi kendinden bilir işi, kocanız fakir olsaydı evlenecek miydiniz onunla sanki, burda mal varlığı beyan etmenizden belli.
Bizim okulda da bir öğretmen arkadaş var, yirmilerinde göründüğünü sanıyor. Üzülmesin diye yaşını gösterdiğini söyleyemiyoruzevet ben fiziken de 20 yasinda gosteriyorum. cok naifim ve mutluyum.