Sevgilimle maddiyat için ayrıldık

Bana ne sizin mal varlığınızdan ayol, niye görgüsüz gibi sayıyorsunuz?
Hani pragmatik finansal mevzulardı bunlar, önemi yoktu
Battikca batiyorsunuz, bu konuyu siz irdelediniz, onyargilarinizla benim hakkimda beyanlarda bulundunuz.
Ben durduk durmadik yerde maddi durumumdan soz etmem.
Fakat ilk firsatta erkegin maddi durumunu arastiran sizlersiniz.

Baba evinde de yatırmazlar öyle sağlık sorunun yoksa. Gerçi sağlık sorunu olanı bile yatırmayanı gördük. Elin herifinden ne büyük beklentiler.
Yatanın ayıbıdır zaten. Anne baba mı hizmet edecek eşşek kadar kadınlara? Yemeğini önüne harçlığını cebine mi koyacaklar? Altını da bezlesinler o zaman tam olsun

Yatanın ayıbıdır zaten. Anne baba mı hizmet edecek eşşek kadar kadınlara? Yemeğini önüne harçlığını cebine mi koyacaklar? Altını da bezlesinler o zaman tam olsun
Bu yatma, kendine baktırma merakını hiç anlamıyorum zaten. Bununla övünme olayı var bi de.

Battikca batiyorsunuz, bu konuyu siz irdelediniz, onyargilarinizla benim hakkimda beyanlarda bulundunuz.
Yooo kimse size maddi durumunuzu sormadı. Siz oraya çektiniz konuyu. Genel konuşuyoruz biz.

Tabi ki araştıracaz evleneceğimiz adamın maddi durumunu. Bunun nesi tuhaf? Kendi standartlarımızda birileriyle birlikte olmak istemek hakkımız, tıpkı sizin yaptığınız gibi.

Bana yozlastiriyormus gibi geliyor, hesap kitap pesinde kosuyormusum gibi hissettiriyor. Araya bir sogukluk giriyor sanki...
Hiç yok nedir bilmemişsiniz, 1 ay maaş gelmezse aç kalma tehlikesi yaşayacağınız hayat şartlarınız olmamıştır, ondan öyle oluyordur.

Arkadaş kıskanıldığına inanıyor. Neyse en azından bir duyguyu tanımayı denemiş yanlışta olsa.

Siz eşinizde denklik aramadınız mı? Asgari ücret alan bir adamla evlenir miydiniz?

Batan kim bir daha düşünün
Gayet de durduk yere mal varlığı saydınız, görgüsüznüz çünkü. Kendinizle çelişiyorsunuz. Finans önemli değil diyip sonra bizim paramız var diyorsunuz.
Hakkımda varsayımda bulunuyorsunuz diyip siz benim hakkımda varsayımda bulunuyorsunuz, maddi durum araştırıyorum diye. Siz yapınca varsayım olmuyor mu
Yine söylüyorum kişi kendinden bilir işi, kocanız fakir olsaydı evlenecek miydiniz onunla sanki, burda mal varlığı beyan etmenizden belli.

Bana ne sizin mal varlığınızdan ayol, niye görgüsüz gibi sayıyorsunuz?
Hani pragmatik finansal mevzulardı bunlar, önemi yoktu
Bu konuyu, suclamalarinizla, siz actiniz, ben durduk durmadik yerde kimseye mal varligimdan bahsetmem.
Sizin icin cok onemi var bence. Benim icin siradan olagan bir durum.

Anca gulersin. benim kendi evim ve kira gelirlerim var, esim de varlikli, bunlarla ugrasmiyoruz.
Bir depremle hepsi düzlenebiliyor, hayata sıfırdan başlamak zorunda kalabiliyorsunuz. Enkazdan pijamalarıyla sıfır vaziyette, ceplerinde beş kuruş olmadan, yalınayak o zemheri soğuğunda günler geceler geçirdi insanlar. Ben malıma, mülküme, hazıra güvenemiyorum, bir şekilde sıfır kaldığımda bana maaş sağlayacak bir vasfım, iyi olduğum bir işim olmalı; çalışabilmeliyim.

Baba evinde de yatılmıyor, içeriden bilgi. :)
Bizde evin her bireyi bir şeyin ucundan tutar. Bugün ben temizlik yaptım, annem de akşam yemeğini yaptı mesela.
Tüm işi anama mı yükleyeceğim?
Evinizde hizmetçiler falan yoksa hiçbir koşulda yatamazsınız bence. :) Kocadan çoook bağımsız bir olay.
Ama ortalama bir Türk erkeği -10'da 8'i bence- eşini hizmetçi gibi görüyor. O yüzden ben henüz evlenmedim mesela. :) Her birey günlük işleri yapmalı, sorumluluk sadece dişi bireylere yüklenmemeli diye büyütülmediklerinden annesinden sonra karısından bekliyor adamlar. Hepsi böyle değil tabi ama çoğu böyle. E bu durumda evliliği biraz kadın için dezavantajlı hale getiriyor. Kadın hem çalışıyor hem ev işi yapıyor, eh bir de çocuk varsa ona bakıyor bir yandan derken yük tek taraflı biniyor. Böyle olmaması için ana kuzusu erkeklerle evlenmemek gerek. Eh o zaman da hemen evlenemiyorsunuz. :) İnan ki bir anda oluyor kuzum, inşallah darısı sana cümlelerine maruz kalacaksınız. Yapacak bir şey yok.

Cok yakisikliysa, yetenekliyse evlenirdim. Cunku ondan zaten maddi bir beklentim yok.
Güzel bir vitrin seçiyorsunuz yani, aşkla doğrudan bir bağlantı yok. Her yönden zayıf birine siz bile aşık olamıyorsunuz, çünkü aşk pamuk kalbinizde filizlenen bir çiçek değil, sizin de sevginizin birtakım şartları var, herkes gibi.

Öyle deme hesap kitap yapılınca araya soğukluk giriyor. Bir de yazmış kira gelirlerim ve evim var diye. Sanırsın sadece onda var. Biraz uzecegim onu ama aynilari bende de var. Hiçte kiskanildigimi düşünmedim bu güne kadar. Neyse bir gün sevgi nedir ne değildir öğrenir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…