-
- Konu Sahibi blueberry5
Battikca batiyorsunuz, bu konuyu siz irdelediniz, onyargilarinizla benim hakkimda beyanlarda bulundunuz.Bana ne sizin mal varlığınızdan ayol, niye görgüsüz gibi sayıyorsunuz?
Hani pragmatik finansal mevzulardı bunlar, önemi yoktu
Yatanın ayıbıdır zaten. Anne baba mı hizmet edecek eşşek kadar kadınlara? Yemeğini önüne harçlığını cebine mi koyacaklar? Altını da bezlesinler o zaman tam olsunBaba evinde de yatırmazlar öyle sağlık sorunun yoksa. Gerçi sağlık sorunu olanı bile yatırmayanı gördük. Elin herifinden ne büyük beklentiler.
Kendi adima konustum, cunku bana atifta bulunuldu.Kıskanılmanın keyfini çıkarmaya ne dersiniz, herkesi kendiniz gibi rahatta sanıp herkesin adına konuşmak yerine? Bi de her yerde anlatmayın malınızı nazar değer.
Bu yatma, kendine baktırma merakını hiç anlamıyorum zaten. Bununla övünme olayı var bi de.Yatanın ayıbıdır zaten. Anne baba mı hizmet edecek eşşek kadar kadınlara? Yemeğini önüne harçlığını cebine mi koyacaklar? Altını da bezlesinler o zaman tam olsun
Ne güzel allah daha çok versin. Ama biz sıradan insanlar eşlerimizle gelir giderimizi konuşmak, planlama yapmak ve çalışmak zorundayız dünyanın %98’inin yaptığı gibi. Finansal mevzuları evlenmeden önce ya da evlilik süresince konuşmak ilişkileri yozlaştırmaz. Çok yanlış bir bakış açısı bu.
Yooo kimse size maddi durumunuzu sormadı. Siz oraya çektiniz konuyu. Genel konuşuyoruz biz.Battikca batiyorsunuz, bu konuyu siz irdelediniz, onyargilarinizla benim hakkimda beyanlarda bulundunuz.
Ben durduk durmadik yerde maddi durumumdan soz etmem.
Fakat ilk firsatta erkegin maddi durumunu arastiran sizlersiniz.
Yooo girmiyor. Aksine birlikte bir hayat planlamak iki insanı birbirine yakınlaştırıyor.Bana yozlastiriyormus gibi geliyor, hesap kitap pesinde kosuyormusum gibi hissettiriyor. Araya bir sogukluk giriyor sanki...
Hiç yok nedir bilmemişsiniz, 1 ay maaş gelmezse aç kalma tehlikesi yaşayacağınız hayat şartlarınız olmamıştır, ondan öyle oluyordur.Bana yozlastiriyormus gibi geliyor, hesap kitap pesinde kosuyormusum gibi hissettiriyor. Araya bir sogukluk giriyor sanki...
Yozlaşmasından korktugunuz duyguyu muhtemelen tanımadığınız için size acıdım.planlamaya gerek duymayacak kadar ikimiz de varlikliyiz. kiskanmaniza gerek yok.
Arkadaş kıskanıldığına inanıyor. Neyse en azından bir duyguyu tanımayı denemiş yanlışta olsa.Yooo kimse size maddi durumunuzu sormadı. Siz oraya çektiniz konuyu. Genel konuşuyoruz biz.
Tabi ki araştıracaz evleneceğimiz adamın maddi durumunu. Bunun nesi tuhaf? Kendi standartlarımızda birileriyle birlikte olmak istemek hakkımız, tıpkı sizin yaptığınız gibi.
Siz eşinizde denklik aramadınız mı? Asgari ücret alan bir adamla evlenir miydiniz?Battikca batiyorsunuz, bu konuyu siz irdelediniz, onyargilarinizla benim hakkimda beyanlarda bulundunuz.
Batan kim bir daha düşününBattikca batiyorsunuz, bu konuyu siz irdelediniz, onyargilarinizla benim hakkimda beyanlarda bulundunuz.
Bu konuyu, suclamalarinizla, siz actiniz, ben durduk durmadik yerde kimseye mal varligimdan bahsetmem.Bana ne sizin mal varlığınızdan ayol, niye görgüsüz gibi sayıyorsunuz?
Hani pragmatik finansal mevzulardı bunlar, önemi yoktu
Cok yakisikliysa, yetenekliyse evlenirdim. Cunku ondan zaten maddi bir beklentim yok.Siz eşinizde denklik aramadınız mı? Asgari ücret alan bir adamla evlenir miydiniz?
Tamam ikna olduk en maddiyat düşünmeyen, en hesap kitap yapmayan sizsinizBana yozlastiriyormus gibi geliyor, hesap kitap pesinde kosuyormusum gibi hissettiriyor. Araya bir sogukluk giriyor sanki...
Bir depremle hepsi düzlenebiliyor, hayata sıfırdan başlamak zorunda kalabiliyorsunuz. Enkazdan pijamalarıyla sıfır vaziyette, ceplerinde beş kuruş olmadan, yalınayak o zemheri soğuğunda günler geceler geçirdi insanlar. Ben malıma, mülküme, hazıra güvenemiyorum, bir şekilde sıfır kaldığımda bana maaş sağlayacak bir vasfım, iyi olduğum bir işim olmalı; çalışabilmeliyim.Anca gulersin. benim kendi evim ve kira gelirlerim var, esim de varlikli, bunlarla ugrasmiyoruz.
Güzel bir vitrin seçiyorsunuz yani, aşkla doğrudan bir bağlantı yok. Her yönden zayıf birine siz bile aşık olamıyorsunuz, çünkü aşk pamuk kalbinizde filizlenen bir çiçek değil, sizin de sevginizin birtakım şartları var, herkes gibi.Cok yakisikliysa, yetenekliyse evlenirdim. Cunku ondan zaten maddi bir beklentim yok.
Öyle deme hesap kitap yapılınca araya soğukluk giriyor.Güzel bir vitrin seçiyorsunuz yani, aşkla doğrudan bir bağlantı yok. Her yönden zayıf birine siz bile aşık olamıyorsunuz, çünkü aşk pamuk kalbinizde filizlenen bir çiçek değil, sizin de sevginizin birtakım şartları var, herkes gibi.