Sevgilimle kıyafet krizim ve kız kardeşinin instagrama attığı fotoğraf arasındaki ilişkiyi bulalim

Taktir ediyorum sizi:)

Siz bu ulkede yasananlari olan olaylari gormezden geliyorsaniz bilemem doguda olanlar belli herkez goc ediyor oradan suriyeliler ayni sekil insanlarin nasil buyudukleri hangi çevrede buda belli neyi tartisiyoruz acaba biraz gercekci olun hayal dünyasında yasiyorsunuz

mevsimin kendi mesajı 2 mesaj sonra nasıl da kıvırmış yine hayır bi de bunu ciddiye alıp cevap veriyoruz onca.

Birileri yeterince ayristirmays bolmeye calisdi zaten insanlari tuzaga dusmeyin biz bir butunuz

Birileri yeterince ayristirmays bolmeye calisdi zaten insanlari tuzaga dusmeyin biz bir butunuz

mevsim seni bi orduya koysak orduyu böler parçalarsın bu yanar dönerlikle
açbiraz kitap oku gazete oku kutunun dışına çık zekanı daha iyi şekilde değerlendir. yannız yazmana değinmiyorum bile.

sen doğuya da doğulara da laf edemezsin kendine gel

mevsim seni bi orduya koysak orduyu böler parçalarsın bu yanar dönerlikle
açbiraz kitap oku gazete oku kutunun dışına çık zekanı daha iyi şekilde değerlendir. yannız yazmana değinmiyorum bile.
Siz beni anlayamazsiniz kafanizi fazla yormayiniz gülün gecin siz :)

You speak turkish nece yaziyorum ben hala anlamiyosunuz kultur farki anlatabildimmi birseyi anlamadan yorum yapıyorsun uz

Doğuluyum, eşim de doğulu. Mini de giyiniyorum, bikini de şort da. Oldu mu? Eşim de karışmıyor, karışmaya hakkı olmadığını biliyor.
Anam da giyermiş gençliğinde minileri güneydoğunun küçük bir ilinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…