Taktir ediyorum sizi:)Ben semtimden dışarı çıkmıyorum mu dedim? İdrak Yolları Enfeksiyonunuz var sanırım, geçmiş olsun. Ben nerede ne giyeceğimi bilirim. Yanımda da kendine güvenen adam dolaştırırım. Bana höyt zöyt yapan adama da yol veririm. Ben mini eteğimi de giyerim, dekoltemi de giyerim, yeri geldiğinde de kapalı kıyafetimi de giyerim.
Sizlerin kutsadığı hödükler sokaklarda diye, sizler ses çıkarmıyorsunuz diye ben kendi bildiğimden şaşmam, laf eden de olursa lafını da yer oturur aşağı.
O hödükler ancak senin gibi kadınları pıstırır, senin gibi kadınlara erkeklik taslar. Ben onları görsem erkek diye sümüğü bile atmam
Onların forsu bana sökmez.
Yanımda da erkek gibi erkek dolaştırırım, bir çift bacak görünce kadınkadınkadınkadınkadın diye ortada dolaşan görmemişleri değil.
Taktir etmeseydiniz de TAKDİR etseydiniz, daha iyi olurdu ama buna da şükür.Taktir ediyorum sizi:)
Tam bir demagoji uzmanısınız. Tebrikler.
Ben Anadolu insanına ne dedim sizce?
Nasıl konu saptırıyorsunuz.
Sizin gibi insanlarla konuşulmaz. Konuyu saptırır insanları haksız çıkarmak için böyle sündürürsünüz!!
Yazık yazık
Tartışma adabından bihaber insanla tartışmam ben
Normal suan kac kisiye cevap veriyorum tahmin edemezsiniz mümkün oldugu kadar hizli cevap vermeye calisacigim hepinize ilginize TeşekkürlerTaktir etmeseydiniz de TAKDİR etseydiniz, daha iyi olurdu ama buna da şükür.
Bakmiyorum diyen yalan söylerSana az söyleyeceğim sen çok anla arkadaşım:
"Bir erkeğin tesettürü, göz kapaklarıdır"
Hosgeldiniz hava nasil oralarda ...Ben batmandan bildiriyorum bu arada, Ortadoğu Doğu G.Doğu falan denmis ya ona istinaden...
Bunun dogusu batisi kuzeyi guneyi yok sunu anlayin artikBen batmandan bildiriyorum bu arada, Ortadoğu Doğu G.Doğu falan denmis ya ona istinaden...
Birileri yeterince ayristirmays bolmeye calisdi zaten insanlari tuzaga dusmeyin biz bir butunuz
Siz bu ulkede yasananlari olan olaylari gormezden geliyorsaniz bilemem doguda olanlar belli herkez goc ediyor oradan suriyeliler ayni sekil insanlarin nasil buyudukleri hangi çevrede buda belli neyi tartisiyoruz acaba biraz gercekci olun hayal dünyasında yasiyorsunuz
Hosgeldiniz hava nasil oralarda ...
Bunun dogusu batisi kuzeyi guneyi yok sunu anlayin artik
Birileri yeterince ayristirmays bolmeye calisdi zaten insanlari tuzaga dusmeyin biz bir butunuz
Siz beni anlayamazsiniz kafanizi fazla yormayiniz gülün gecin siz :)mevsim seni bi orduya koysak orduyu böler parçalarsın bu yanar dönerlikle
açbiraz kitap oku gazete oku kutunun dışına çık zekanı daha iyi şekilde değerlendir. yannız yazmana değinmiyorum bile.
You speak turkish nece yaziyorum ben hala anlamiyosunuz kultur farki anlatabildimmi birseyi anlamadan yorum yapıyorsun uzsen doğuya da doğulara da laf edemezsin kendine gel
Tabi siz onun icin bu kafayla bilim insani astronot oldunuz degilmi pardon insanliga ne faydaniz oldu acabaBütün falan değiliz be güzelim. Ben senin gibilerle bütün olmayayım mümkünse. Ülkeyi gittikçe aşağı çekiyorsunuz.
You speak turkish nece yaziyorum ben hala anlamiyosunuz kultur farki anlatabildimmi birseyi anlamadan yorum yapıyorsun uz
Hersey gayet acik ve net anlayabileneDönmedim daha
Şu iki mesajın anlamı ne pardon?
Tabi siz onun icin bu kafayla bilim insani astronot oldunuz degilmi pardon insanliga ne faydaniz oldu acaba
:)Doğuluyum, eşim de doğulu. Mini de giyiniyorum, bikini de şort da. Oldu mu? Eşim de karışmıyor, karışmaya hakkı olmadığını biliyor.
Anam da giyermiş gençliğinde minileri güneydoğunun küçük bir ilinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?