Sevgilimle kıyafet krizim ve kız kardeşinin instagrama attığı fotoğraf arasındaki ilişkiyi bulalim

ya valla bankaci falan olmussun ama cidden kafani kullanmayi ihmal ediyorsun herhalde. Sevgili ne yaa sevgili kim bana bir soylermisin ? Annen degil baban degil kocan degil kaldiki koskoca kadin olmussun isin gucun var yani nasil kendini bu kadar asagilatabiliyorsun anlamiyorum. Hergun kiyafetinin resmini cekip yollamak nedir yaa ?
O sevgilin dedigin erkek bozuntusu olmasa herhalde ya ciplak gezerdin yada kotu yola duserdin Allahtan varda seni terbiye ediyor ustune basina ceki duzen veriyorr
Arkadasim kafani kullan gozunu ac sevgilini nedir yaa sevgili nedir kim oluyorda senin vucuduna ipotek koyuyor
Bu yasa gelmissin elin adami mi karar verecek senin kiyafetine ? Bana bir soylermisin bu asagilamaya neden katlaniyorsun. Ister mini giyersin ister topuklu senin bacagin senin popon senin vucudun kim ne karisir ?
Zavallimisin sen o adma muhtacmisin o adama ne mecburiyetin var neden sana bu sekilde davrandiginda tepkini koyup s...tiri basmiyorsun adama.

Sonlara doğru hepten kafası karışmış arkadaşın.
Önce bana Anadolulu dedin tiii hakarete bak diyen arkadaş gelinen son noktada önce ayrışmayalım derken şimdi Güneydoğuyu ayırıvermiş
Gerçekten adabıyla tartışabilmek, sürekli kazı çevirmemek, ne dediğini bilmek bunlar önemli meziyetler.

Kimsenin aile ici islerine karismada boyle sacma sekilde kendini daha fazla kendini kucuk dusurup savunma yapilmaz. Ilkokul bebesi gibi ama ama oda sunu yapuyor diyecegine akli basinda bir kadin ol da kendine saygisizlik yapan su hanzo sevgilini def et basindan.
Sana namus bekciligi yapmaya kalkmasin, popoda senin bacakta elin adaminin nikahina mi girdinden bu kadar ezdiriyorsun kendini?
Kaldiki nikahinda bile olsan kimse senin kiyafetine karisamaz, ya seni tanidigi sekilde kabul eder yada kendi kafasindaki gibi birini bulur senin rahat birakir.
Karsindaki adam baktinki kaba kuvvet kullaniyro adamin himayesine altina girmeye gerek yok sirf sevgilisiz kalmamak icin, sevgili kitligi mi var neden kendini bu kadar rezil ediyorsun koskoca kadin hergun ise giderken kiyafet raporu veriyormus akil alir gibi degil cidden.

Bunun dogusu batisi kuzeyi guneyi yok sunu anlayin artik

Birileri yeterince ayristirmays bolmeye calisdi zaten insanlari tuzaga dusmeyin biz bir butunuz

Benim agzimdan oyle birsey cikmadi

E bunlar ne demek o.zaman,ülkenin bölgelerinden örnek veren sensin anadolu Doğu g.Doğu diye, bende batmanda olduğumu burda da kadınların isteyenlerin tercih edenlerin gayet güzel giyindiğini söyledim

Ülkeyi ayırmayın birileri yeterince ayırıyor ne demek bizde tatil için burda değiliz heralde

Merak etmeyin sabaha kadar hertürlü konuyu tartisabilecek kapasitede biriyim ama siz aynı sekil karsilik verebilirmisiniz onu bilemem şüpheli biraz

Çok degil biraz gerçekçi olun

Ben size göre yaşamıyorum.
Dedem hacıydı, köyde yaşadı büyüdü.
Kızları vardı çokça.
Birini üniversitede istediği bölümü kazansın diye İstanbula dershaneye yollamıştı.
Annemlerin hepsini okutmuşlar başka şehirlerde. Ve hepsi gayet etek giyerlerdi hatta tatilde bikini fotoğrafları da vardı.
Anneannem kapalıydı ama her kızı tam bir Cumhuriyet kadını olarak yetiştirdi.
Alın size bir örnek.
Gerçekçiyim yani.
Biz azınlıkta değiliz hala yaşıyor ve asla pes etmeyeceğiz.
Ne bir erkek için eve kapanacağım ne giyimimi değiştireceğim ne de baktılar diye yolumu değiştireceğim. Gerçekçilik budur!

Bolgeyi ortaya atan ben degildim mesajlari okursaniz

Birileri yeterince ayristirmays bolmeye calisdi zaten insanlari tuzaga dusmeyin biz bir butunuz

Özellikle bu ne demek ben tuzaga düşürmeye mi çalışıyorum ben yani, peh militarizme kadar varan yorumlarım var benim bu forumda, benimle en iyi anlaşan belki bu konuda anlaşamaz diyecek kadar milliyetçiyim oğluma mete adını koymuşum yavaş gel kızım

Merak etmeyin sabaha kadar hertürlü konuyu tartisabilecek kapasitede biriyim ama siz aynı sekil karsilik verebilirmisiniz onu bilemem şüpheli biraz

Hı hım belli.
Başından beri on kere laf çevirdiniz esasında öyle demedim kem küm ettinz.
Böyle tartışacaksanız tartışırsınız elbette.
Kapasite meselsi tabii

Okuyorum zaten cart diye doğuda olanlar diye cümleye giren sensin

Sana bi daha kıyafet mevsuzu açarsa kardeşinin fotosunu at ve başka söze gerek yok de kapat konuyu.

Bende Atatürkçüyüm ama konumuzla alakasini bulamadim Atamiz modern biriydi oturmasini kalkmasini bilen biriydi muasır medeniyete giyimle kusamla ulasilmiyor bunuda unutmayiniz

Kızım falan siz yavas gelin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…