- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Hersey gayet acik ve net anlayabilene
İyi geceler hepinize , sevgilim kıyafetlerime karışıyor ki ben açık giyinen bir insan değilim. Elbise etek giymem yaz sıcağında bile pantolonla gezerim. Topuklu giymeme karisir vs. Calisirken giyiyordum topuklu bankaciydim şık olmam gerek ,ise giderken her gun foto isterdi ki oyle bir derdimiz kalmadi artik annem rahatsiz diye isten ciktim neyse.Geçenler de kayık yaka bluz giyindim diye olaylar olaylar. Ve sevgilim her zaman tunik tarzı giyinmemi ister. Kardesi hep oyle giyinirmis.Kardeşini ornek gosteriyodu her seferinde.Geçen gün beni bir şey dürttü kardeşinin instagram hesabina girdim . Tunik giyinen kız gitmiş mini etekli topuklu göbeği açık kız gelmiş .Kardeşi 20 yaşında bu arada soran olursa. Sevgilim in instagram hesabı yok buna güvenip attı galiba . Birbirimizi de takip etmiyoruz kızla benim gormeyecegimi düşünmüştür. Zaten banane isterse çıplak gezsin ama sevgilim bana her seferinde onu örnek gösteriyor. Sizce sevgilim bana birsey derse kardeşinin instagram daki fotoğrafıni gostereyim mi ? Yoksa bana düşmez mi ?
Ben sizin gibi kendimi diger insanlarda üstün görmüyorumFiziğe basmıyor kafa, istesem de astronot olamam.
Sizin ne faydanız oldu insanlığa?
Benim agzimdan oyle birsey cikmadiBen anlayamadım ne alaka bölücülükle
Çok degil biraz gerçekçi olunNoldu işine gelmedi mi? Kültür farkını ara bul bakalım neredeymiş?
Kültür değil öküzlük farkı o.
Çünkü bana kardeşini örnek gösteriyor. Tunik giyiniyor diyor . Gördüm nasıl giy indiğini instagrama attığı fotolardan. Benim kendi özgüvenim karakterim olduğu için istediğim gibi giyinmeye devam ediyorum.
Bunun dogusu batisi kuzeyi guneyi yok sunu anlayin artik
Birileri yeterince ayristirmays bolmeye calisdi zaten insanlari tuzaga dusmeyin biz bir butunuz
Benim agzimdan oyle birsey cikmadi
Merak etmeyin sabaha kadar hertürlü konuyu tartisabilecek kapasitede biriyim ama siz aynı sekil karsilik verebilirmisiniz onu bilemem şüpheli birazSonlara doğru hepten kafası karışmış arkadaşın.
Önce bana Anadolulu dedin tiii hakarete bak diyen arkadaş gelinen son noktada önce ayrışmayalım derken şimdi Güneydoğuyu ayırıvermiş
Gerçekten adabıyla tartışabilmek, sürekli kazı çevirmemek, ne dediğini bilmek bunlar önemli meziyetler.
Birileri yeterince ayristirmays bolmeye calisdi zaten insanlari tuzaga dusmeyin biz bir butunuz
Ben anlayamadım ne alaka bölücülükle
Benim agzimdan oyle birsey cikmadi
Çok degil biraz gerçekçi olun
Merak etmeyin sabaha kadar hertürlü konuyu tartisabilecek kapasitede biriyim ama siz aynı sekil karsilik verebilirmisiniz onu bilemem şüpheli biraz
Bolgeyi ortaya atan ben degildim mesajlari okursanizE bunlar ne demek o.zaman,ülkenin bölgelerinden örnek veren sensin anadolu Doğu g.Doğu diye, bende batmanda olduğumu burda da kadınların isteyenlerin tercih edenlerin gayet güzel giyindiğini söyledim
Ülkeyi ayırmayın birileri yeterince ayırıyor ne demek bizde tatil için burda değiliz heralde
Merak etmeyin sabaha kadar hertürlü konuyu tartisabilecek kapasitede biriyim ama siz aynı sekil karsilik verebilirmisiniz onu bilemem şüpheli biraz
Siz bu ulkede yasananlari olan olaylari gormezden geliyorsaniz bilemem doguda olanlar belli herkez goc ediyor oradan suriyeliler ayni sekil insanlarin nasil buyudukleri hangi çevrede buda belli neyi tartisiyoruz acaba biraz gercekci olun hayal dünyasında yasiyorsunuz
Bende Atatürkçüyüm ama konumuzla alakasini bulamadim Atamiz modern biriydi oturmasini kalkmasini bilen biriydi muasır medeniyete giyimle kusamla ulasilmiyor bunuda unutmayinizBen size göre yaşamıyorum.
Dedem hacıydı, köyde yaşadı büyüdü.
Kızları vardı çokça.
Birini üniversitede istediği bölümü kazansın diye İstanbula dershaneye yollamıştı.
Annemlerin hepsini okutmuşlar başka şehirlerde. Ve hepsi gayet etek giyerlerdi hatta tatilde bikini fotoğrafları da vardı.
Anneannem kapalıydı ama her kızı tam bir Cumhuriyet kadını olarak yetiştirdi.
Alın size bir örnek.
Gerçekçiyim yani.
Biz azınlıkta değiliz hala yaşıyor ve asla pes etmeyeceğiz.
Ne bir erkek için eve kapanacağım ne giyimimi değiştireceğim ne de baktılar diye yolumu değiştireceğim. Gerçekçilik budur!
Kızım falan siz yavas gelin birazÖzellikle bu ne demek ben tuzaga düşürmeye mi çalışıyorum ben yani, peh militarizme kadar varan yorumlarım var benim bu forumda, benimle en iyi anlaşan belki bu konuda anlaşamaz diyecek kadar milliyetçiyim oğluma mete adını koymuşum yavaş gel kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?