• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle kıyafet krizim ve kız kardeşinin instagrama attığı fotoğraf arasındaki ilişkiyi bulalim

Haberleri iyi takip etmiş olsaydınız anlardınız. Reklam uğruna daha doğrusu para uğruna oğlunun ölüsü üzerinden reyting yapmış bir anneden bahsediyoruz.
Hic bir anne bukadar vicdansiz olamaz her yazilana konusulana inanan biri degilim anne ve çocuğuna yazık ettiler sadece tv kanallari

Yaşadığımız coğrafya senin gibi kadınlar! yüzünden hazır değil. Senin gibi kadınlar! bile mini etek giymeye teşhircilik diyorsa, bu toplum bir şeylere hazır olmaz: Senin gibi kadınlar! da ama toplum hazır değil diyerek benim gibi KADINLARın özgürlüğünün kısıtlanmasına bahane bulur, Mevsim, yoksa Muhittin Abi mi demeliydim?
Bi insanın üstüne neden bu kadar gidiyorsunuz? Senin benim gibi insanların fikirlerine saygı duyulması gerekiyorsa neden o insanınkine duyulmasın başka işiniz yokmu ya ayrıntılara bu kadar takılmayın... Konu sahibi sevgilin zararsız erkek tipi benm kocamda öyleydi zamanlaaa herşey yoluna girdi heryere de gidiyorum hatta bazen arada bize uğra diyor şakasına. istediğim kıyafeti de giyiyorum ,ailesini eleştirmem gereken yerde pat diye eleştiriyorum hiiiç karışmaz etmez .. Gerçekten değişebilen varlıklar şu erkekler

Valla atamız muasır medeniyet dediği batıyı övdüğü sıralar çok uzak topraklarda aborjinlerin kafa taslarından koleksiyon yapıp önlerinde foti çekiniyorlardı o batılılar, ne kadar da muasır ne kadar da medeni hareketler...Atamız cani bir toplumu bize örnek gösterip onların yaşamlarını bize kopi peyyssst yaptırmış dayatmıştır böyle olmayaydı iyiydi o zaman cumhuriyet kadınıyım demekten gurur duyabilirdim. Benzedik benzetildik maalesef. Cumhuriyet kadınıyım diyen kadınlarında hemcinslerine yıllarca yaptıkları çirkin dayatmalarda cabası o yüzden ben Cumhuriyet kadınlığı sıfatını almiim çünkü temsilcileri yeterince ortadalar ama bu sefer istedikleri dayatmaları özgürce yapamadıkları için çirkefleşmelerine rağmen bağrımıza basmaya devam edicez ediyoruzda. İnsan olmak bunu gerektirir çünkü.

Nedir ortada olan özgürce yapamadığım nedir mesela bir Cumhuriyet kadını olarak? Çirkefleşmek derken ne demek istedin

İyice sapıttırdınız konuyu ha

Bi insanın üstüne neden bu kadar gidiyorsunuz? Senin benim gibi insanların fikirlerine saygı duyulması gerekiyorsa neden o insanınkine duyulmasın başka işiniz yokmu ya ayrıntılara bu kadar takılmayın...
Çünkü savunduğu düşünce benim özgürlüğümü engelliyor. Konunun devamını da okumanızı tavsiye ederim. Kendisi mini etek giyen kadın teşhircidire varan sözler söyledi.
Ben de birinin özgürlüklerine müdahale edersem, benim üzerime de gelebilirler. Bence sorun yok.
İsteyen açık giyinir, isteyen kapalı. Ama ben açık giyiniyorum diye biri benim yanımdaki adama ga...t'a varan sözler sarfederse üzerine de giderim, açık açık yazarsa hakaret davası da açarım.

Bi insanın üstüne neden bu kadar gidiyorsunuz? Senin benim gibi insanların fikirlerine saygı duyulması gerekiyorsa neden o insanınkine duyulmasın başka işiniz yokmu ya ayrıntılara bu kadar takılmayın... Konu sahibi sevgilin zararsız erkek tipi benm kocamda öyleydi zamanlaaa herşey yoluna girdi heryere de gidiyorum hatta bazen arada bize uğra diyor şakasına. istediğim kıyafeti de giyiyorum ,ailesini eleştirmem gereken yerde pat diye eleştiriyorum hiiiç karışmaz etmez .. Gerçekten değişebilen varlıklar şu erkekler

fikrin değil hakaretin aşağılamanın ötekileştirmenin üstüne gidiyor. gereksiz duyar kasıyorsunuz.

Konu cok alakasız yere gıtmıs ne zıhındır kı sızler mustafa kemal ataturk ıle gereksız konusup kotuluye bılırsınız sızkı suanda srcme vw secılme hakınız mecvut sa ve kadınlar da duyarlı bır vatandas olarak onemsendıyse budur bu ınsan sayesındedırbben kımseyı elestırmem fakat lakın sunu savunurum sız orumcek beyınlıler kımsınız atamızı kotulersınız once beynınızı temızleyın ne bılm tarıh okyun. Su cılgın turklerı okyun da anlayın tabı turksen kımlınde tc vatandası yazıpta ıhanet edenlerden deılsenız

Hayr anlamyorum bende teseturluyum ama hıc bır zaman kımlımı untmadm tammı koyuda ataturkcuyum turksen ataturkcusun hanı acık kapalı olmak deıl cumhurıyet kadını cumhurıyet kadını secme ve secılme hakkı olandr demokrasıdr sen osmqnlı devrınde analrımız atalrımız adam yerınemı konurdu okula gıdebırmıyıd ogretmen olrmuydu calsa bılrmıydı kadın kadınmıydı ıstegı gıbı gınp cıka bırmıydın araba kuübırmıydı. En kısa oz ornek tek basına bakala cakala gıdrmydın vs vs ama nerde sız bu kafyla gıdrsenız dha cok dıslanrsınız ancak kendı gıbı dusnnlerle olrsunuz ha suda var bu konu sag sol dıl solcuda dılum sacıda kafam kıme oy atmk ıstrse ona atarım yanı calsana bakrım kım hızmet vrrıo ona

Çünkü savunduğu düşünce benim özgürlüğümü engelliyor. Konunun devamını da okumanızı tavsiye ederim. Kendisi mini etek giyen kadın teşhircidire varan sözler söyledi.
Ben de birinin özgürlüklerine müdahale edersem, benim üzerime de gelebilirler. Bence sorun yok.
İsteyen açık giyinir, isteyen kapalı. Ama ben açık giyiniyorum diye biri benim yanımdaki adama ga...t'a varan sözler sarfederse üzerine de giderim, açık açık yazarsa hakaret davası da açarım.
Belki mini etek onun yaşadığı bölgede ayıplanan bişey mağarada falan yaşıyodur

Olabilir ama bu benim sorunum değil. Bu ona beni yargılama hakkı vermez, veremez. Kendi mini etek giymemeyi tercih edebilir, benim ona giy, giymelisin demek gibi bir hakkım yok. Ama bana teşhirci diyerek hakaret ederse orada benim de söyleyecek lafım olur.

Ya ne alaka ha mını etek ha carsaf carsafa karsıyım ben bende testurluyum rabımız demıs bılek yukarsı gozukmesın yuz gozuksun e gıy ferace bılekte gozukmesın ayakta ama normal ortu aal ort cık ben kaplıyım bak etek gomlek essrp cokda hos yanı carsaf ne ha mını etekte gıydım acıkken denızede gıtm bıkınıde gıydım bu bızı alakdar eder benım aılemde kaplaydı demedıler ıla kapan gıydım gexdım tozdum sona kapndım kısılık her koyun keneı bacandan asılır hrr gunah kendının bu burda dedıkodu yap oooo etek gıydı mını eee sende gıybet edıp gunaha grıon sanane

Hayır ondeılde beyınsızler ataurke dıl uzatıo o adam olmayydı sen neydın ladın olarak osmanlı gıbı kole ol ne bılm hareme gıt xd cokmu hosuma gıdcektı

Burdan mevsim hanımefendiye soyluyorum evet erkeklerin bacak gormesi haram bunu biz de biliyoruz Ataturk de biliyordu büyük ihtimalle bacım ama Laiklik Cumhuriyetcilik her neyse o pencerelerden de bakmak lazım hepsini geçtim hoşgoru ile yaklaşmak lazım dinimiz de bunu emreder ,3.şahıs olarak dalga geçmeyi hakaret etmeyi emretmez. Allah ile kul arasındakine karışılmaz .. Çocuğuna bunları anlat . Uslu bi çocuk olsun onun bunun namusuna laf atmayan

Yanı mesala onrk bılen azdır asıl hıkayayı ataturk ımamları astı der bılmeyenler olay o degıldır ataturk sahta ımamları astı arastırın ogrenn efendım bılmeyenler ataurku karlayanlat cahıler kımlınde tc yazan tc ıhanet edenler

Ya ne alaka ha mını etek ha carsaf carsafa karsıyım ben bende testurluyum rabımız demıs bılek yukarsı gozukmesın yuz gozuksun e gıy ferace bılekte gozukmesın ayakta ama normal ortu aal ort cık ben kaplıyım bak etek gomlek essrp cokda hos yanı carsaf ne ha mını etekte gıydım acıkken denızede gıtm bıkınıde gıydım bu bızı alakdar eder benım aılemde kaplaydı demedıler ıla kapan gıydım gexdım tozdum sona kapndım kısılık her koyun keneı bacandan asılır hrr gunah kendının bu burda dedıkodu yap oooo etek gıydı mını eee sende gıybet edıp gunaha grıon sanane
Ama senin ne farkın kaldı şimdi çarşaf çok farklı bir boyut lütfen onu da karalamayalım

Karalamyorum bak abarrı bulyorum rabım dwmıskı bılek yukarısı gozukmesın bırde yuz den sonrası okyan bılr okyun farklı boyut deıl abartı ben okurum arastrrm bende kapalyım ama carsaf farklı boyut deıl abartı

Dıkat edersenız carsafa karsyım bu benım dusuncem fkrım abartı dedım carsafı karalmdım

İyi geceler hepinize , sevgilim kıyafetlerime karışıyor ki ben açık giyinen bir insan değilim. Elbise etek giymem yaz sıcağında bile pantolonla gezerim. Topuklu giymeme karisir vs. Calisirken giyiyordum topuklu bankaciydim şık olmam gerek ,ise giderken her gun foto isterdi ki oyle bir derdimiz kalmadi artik annem rahatsiz diye isten ciktim neyse.Geçenler de kayık yaka bluz giyindim diye olaylar olaylar. Ve sevgilim her zaman tunik tarzı giyinmemi ister. Kardesi hep oyle giyinirmis.Kardeşini ornek gosteriyodu her seferinde.Geçen gün beni bir şey dürttü kardeşinin instagram hesabina girdim . Tunik giyinen kız gitmiş mini etekli topuklu göbeği açık kız gelmiş .Kardeşi 20 yaşında bu arada soran olursa. Sevgilim in instagram hesabı yok buna güvenip attı galiba . Birbirimizi de takip etmiyoruz kızla benim gormeyecegimi düşünmüştür. Zaten banane isterse çıplak gezsin ama sevgilim bana her seferinde onu örnek gösteriyor. Sizce sevgilim bana birsey derse kardeşinin instagram daki fotoğrafıni gostereyim mi ? Yoksa bana düşmez mi ?
sana kardeşinin fotoğrafını göstermek düşmez kesinlikle. o kadar baskıya zaten kız gizler tabi..
senin topuklu ayakkabına karışan adamla ne işin var? annen hastalandı işten ayrıldın diye bir derdiniz kalmamış diyorsun ama çok büyük dertleriniz var.
sevgilin doğal hali tunikli olan bir kız bulsun.
sakın kardeşini de gösterme, ona da yazık canım, erkeklerin ne haddine kız kardeşe sevgiliye karışmak, iyice olayı körükleyeceksin.. senin derdin zaten onun tunik giydiğini sandığı kardeşle değil, sevgilinle ve zihniyetiyle olmalı. çok yanlış düşünüyorsun çoook :KK20:

Valla atamız muasır medeniyet dediği batıyı övdüğü sıralar çok uzak topraklarda aborjinlerin kafa taslarından koleksiyon yapıp önlerinde foti çekiniyorlardı o batılılar, ne kadar da muasır ne kadar da medeni hareketler...Atamız cani bir toplumu bize örnek gösterip onların yaşamlarını bize kopi peyyssst yaptırmış dayatmıştır böyle olmayaydı iyiydi o zaman cumhuriyet kadınıyım demekten gurur duyabilirdim. Benzedik benzetildik maalesef. Cumhuriyet kadınıyım diyen kadınlarında hemcinslerine yıllarca yaptıkları çirkin dayatmalarda cabası o yüzden ben Cumhuriyet kadınlığı sıfatını almiim çünkü temsilcileri yeterince ortadalar ama bu sefer istedikleri dayatmaları özgürce yapamadıkları için çirkefleşmelerine rağmen bağrımıza basmaya devam edicez ediyoruzda. İnsan olmak bunu gerektirir çünkü.

mümkünse beni bağrınıza basmayınız.. sizler kimsiniz onu da anlamadım ya neyse..
ayrın kayırın sonra biz bir bütünüz diye dolanın ortalıklarda..

KİB byeee

kardeşi kapalı giyiniyor olsa bu sevgilinin kıyafetine karışmasını haklı mı çıkaracak, koskoca insanlarsınız herkesin aklı mantığı yok mu ne giyeceğinize bile karıştırıyorsunuz, söyleyecek kalime bulamıyorum artık.

Back