- 25 Ağustos 2014
- 20.328
- 48.138
Tecrübe ve hissiyat diyelim. Bu tipler çok benzer oluyor; manipülatif, kompleksli ve hadsiz olduğu belli, oradan da nasıl davranışlar sergilediğini/sergileyebileceğini tahmin etmek zor değil.Bir şey merak ettim. Sevgilim olan bu kızı tanımadan nasıl tüm özelliklerini sayabildin? Onun bende hata olarak suç olarak gördüğü şeyleri de söyleyeyim de sütten çıkmış ak kaşık gibi olmayayım.
Benim meraklı olmamı istemiyor. Onu her fırsatta görmek istememi istemiyor. Neymiş hastaymış. Kontrol hastası. Akşama kadar çalışıyorum. Aylardır da göremedim. İstemedi çünkü sebebini söyledim zaten ilk mesajda. Dışarı çıktığı zaman geliyim 1 saniyede görüyüm özledim diyorum. Hayır sen beni kontrol etmek istiyorsun, aşkla alakası yok bunun diyor. Benimde zoruma gidiyor haliyle. Çünkü niyetim gerçekten sevdiğim kızı görmek. Bi derdi var mı, canını sıkan biri, bir şey var mı, ailesinde bir problem var mı, paraya ihtiyacı var mı diye merak eder sorarım. Ama buna da cevabı aynıdır. Merak etme beni istemiyorum, darlama beni diyor. Hesap soruyorsun bana diyor. Ama ben ona nasılsın diye sorsam 1 saat cevap veriyor. Her detayı kendi anlatıyor. Sonra susuyor. Bana hesap sorma diye kavga çıkarıp gidiyor. Oysa sorduğum tek soru "Nasılsın?"
Senden sürekli şikayetçi, sürekli rahatsız, hiçbir şeyden memnun görünmüyor, sürekli tersliyor, ee, ilişkiye devam etme motivasyonu nedir?
Bir de, burçlarınızı merak ettim