Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mantıklı...Hay aklına sağlık...Öyleleri bi kez aldatmakla da kalmaz...
Kendini küçük düşürme kimsenin kocasinada bisey deme..edepsiz olan onlar...eyvallah de çekil aradan...dünya sadece ondan ibaret degil..kendini alıştırsan iyi olur..dert etme bence çünkü herturlu üzülen sen olursun
ama o sırada ya telefonla konuşup teyitleşirlerse ne olacak sonuçta kız evli öyle zırt pırt görüşmüyorlardır bu işlemez bence planlarını yan yanayken yapıyorlardır o kocayı başından atıyordur benimkide beni anlık hadi gel demekle değil yani
ama o sırada ya telefonla konuşup teyitleşirlerse ne olacak sonuçta kız evli öyle zırt pırt görüşmüyorlardır bu işlemez bence planlarını yan yanayken yapıyorlardır o kocayı başından atıyordur benimkide beni anlık hadi gel demekle değil yani
Bence 6 sene emek verdim ben diye düşünmeyip bir kalemde silip atmalısın...Benim eski sevgilim çocukluk aşkımdı ve jigolo olduğunu öğrenince dünyam başıma yıkılmıştı...Daha da kötüsü teyzemin en yakın 43 yaşındaki (annesi yaşında)arkadaşıyla birlikte olması...Çok üzüldüm...Aylarca gelemedim kendime ama şimdi iyi ki ayrılmışım diyorum...O evli arkadaşını senin yerinde ben de olsam nasıl işe aldırdımsa, öyle çıkarttırırdım...
evet en azından uğraşıp işten çıkartmam lazım işe ihtiyacı var çünkü ama vicdanım burda durduruyor beni allaha havale et yatacak yerleri yok diyorum
yapman gerekeni söyledik böyle boşa intikam hayalleri peşinde koşma , o arkadaşın eşine anlat herşeyi sevgilin olacak o adama da içindekileri say dök beddua bile etsen tutar yani , sonra da arkana bakmadan bırak git
çok üzücü bir durum evet ama böyle bir şeyi kaldırmamalısın bırak ne hali varsa görsün
Bu konuda çok banlanan olur gibi geliyor bana :18: sert çıkan hatunlar konu sahibi kendine yapıyor ne yapıyorsa anladınız siz boşuna banlanmayın
ne demek istiyorsun sen arkadaşımm ?
Sen şimdi 6 yıldır yediğin bu kazığı yediremiyorsun kendine dimii..
Ben senin yerinde olsam intikam alırım,
Hem senin 6 yılını çalıcak senden hemde sen arkanı dönüp çekip gidecek misin_?
Tamam gitmelisin zaten ama, bence intikam al..
O kadının kocasına anlat her şeyi, hatta o kadının karşısına da çık..
Eteklerini tutuşturr..
Ne mok yediğini bi tokat gibi yüzüne çarp bakalım neymiş görsün..
Anca hırsını böyle alabilirsin...
Ha bu arada o mücadele lafınızada çok güldüm, yapmayon Allah aşkına ne mücadelesi ya
Şunu demek istiyor, bu kadar insan kendi tecrübelerinden yola çıkarak,
Hiç tanımadığı birine sabırla doğruyu göstermeye çalışıyor ama
biz ne dersek diyelim , hala aynı yerdesin ve mümkünse sevgilini ki ben ona it derim ancak
Kazanma derdindesin, işte o yüzden insanların sabrı tükenecek bir yerden sonra ve yorumlar banlık kıvama gelecek.
Mesela burdan sonra sana ne halin varsa gör demek lazım ama diyemiyoruz neden
Banlanabiliriz
Velhasıl - ı kelam hayırlı başarılar demekteyim canım