How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

sevgilimle başım dertte :(

Kendini küçük düşürme kimsenin kocasinada bisey deme..edepsiz olan onlar...eyvallah de çekil aradan...dünya sadece ondan ibaret degil..kendini alıştırsan iyi olur..dert etme bence çünkü herturlu üzülen sen olursun

Çok mantıklı...Hay aklına sağlık...Öyleleri bi kez aldatmakla da kalmaz...

ama o sırada ya telefonla konuşup teyitleşirlerse ne olacak sonuçta kız evli öyle zırt pırt görüşmüyorlardır bu işlemez bence planlarını yan yanayken yapıyorlardır o kocayı başından atıyordur benimkide beni anlık hadi gel demekle değil yani :(

Kendini küçük düşürme kimsenin kocasinada bisey deme..edepsiz olan onlar...eyvallah de çekil aradan...dünya sadece ondan ibaret degil..kendini alıştırsan iyi olur..dert etme bence çünkü herturlu üzülen sen olursun

her işte bir hayır vardır bu işte bir hayır çıkacak diye bekliyorum kim bilir nelerden haberim olmadı bunuda böylelikle öğrendim benm için hayırlısı bu olacaktır belki 3 ay sonra ohh be diyeceğim

ama o sırada ya telefonla konuşup teyitleşirlerse ne olacak sonuçta kız evli öyle zırt pırt görüşmüyorlardır bu işlemez bence planlarını yan yanayken yapıyorlardır o kocayı başından atıyordur benimkide beni anlık hadi gel demekle değil yani :(

Kadın sevgilinin evinden çıkarken foto çekiyosunuz
Orayı basmıyosunuz
Sms olmaz o olmaz bu olmaz
Ne olur Allah aşkına 1 aydır yiyip yutmakla mı oluyo
Ayrılmayacaksan kurcalama, bu kadar mücadele akla zarar

O da doğru :( Çok sıkıntılı cidden 2-3 kişi olunca...Ben dedektif tutup sevgilimin jigololuk yaptığından emin oldum...Otel kayıtları, fotoğralar elimdeyken inkar etti... İllaki onlar da inkar ederler...:26:

Bence 6 sene emek verdim ben diye düşünmeyip bir kalemde silip atmalısın...Benim eski sevgilim çocukluk aşkımdı ve jigolo olduğunu öğrenince dünyam başıma yıkılmıştı...Daha da kötüsü teyzemin en yakın 43 yaşındaki (annesi yaşında)arkadaşıyla birlikte olması...Çok üzüldüm...Aylarca gelemedim kendime ama şimdi iyi ki ayrılmışım diyorum...O evli arkadaşını senin yerinde ben de olsam nasıl işe aldırdımsa, öyle çıkarttırırdım...:19:

evet en azından uğraşıp işten çıkartmam lazım işe ihtiyacı var çünkü ama vicdanım burda durduruyor beni allaha havale et yatacak yerleri yok diyorum :(

Konunun basligi bile sevgilimle basim dertte..

Adama hala sevgilim diyebiliyorsunuz...

Ayrılmayacaksiniz orasi çok belli...

Bari bildiğinizi belli etmeyin de daha da küçük düşmeyin...

yapman gerekeni söyledik böyle boşa intikam hayalleri peşinde koşma , o arkadaşın eşine anlat herşeyi sevgilin olacak o adama da içindekileri say dök beddua bile etsen tutar yani , sonra da arkana bakmadan bırak git :31:

çok üzücü bir durum evet ama böyle bir şeyi kaldırmamalısın bırak ne hali varsa görsün :45:

offf offf hemde nasıl tutar o beddua ama edemedim bile allahından bul dedim sadece o kadar çok canım yandı ki biraz daha sabredeceğim :( sonra her seyi dökeceğim

Sen şimdi 6 yıldır yediğin bu kazığı yediremiyorsun kendine dimii..
Ben senin yerinde olsam intikam alırım,
Hem senin 6 yılını çalıcak senden hemde sen arkanı dönüp çekip gidecek misin_?
Tamam gitmelisin zaten ama, bence intikam al..
O kadının kocasına anlat her şeyi, hatta o kadının karşısına da çık..
Eteklerini tutuşturr..
Ne mok yediğini bi tokat gibi yüzüne çarp bakalım neymiş görsün..
Anca hırsını böyle alabilirsin...

Ha bu arada o mücadele lafınızada çok güldüm, yapmayon Allah aşkına ne mücadelesi ya:1:

ikisini de defterden silin pisliklerinde bogulsunlar . allaha havale edin .. gör bak yastıga yattıgınızda sız rahat yatarken onlar gun yuzu gormucekler

İntikam peşine düşmeyin kacin kacabildiginiz kadar valla kendinizi doldurup bitirin bu isi doldurmanizada gerek yok bunları düşünün yeter aslında o heriften öyle şeyler söylerim ki hem daha kinlenirsiniz hem de kacip gidersiniz ama demek istemiyorum banlanirim sadece sunu düşünün acik kapi zorlanmaz o kadin sevgilinize her yerinin kapisini sonuna kadar acmis belliki sevgilinizin o kapiyi gicirdattigini dahada duymak istemiyosaniz gidin.

Son düzenleme:
bencede mücadele edin; kaptirmayin adami kadina, nede olsa bulunmaz hint kumasi erkek arkadasiniz

ne demek istiyorsun sen arkadaşımm ?

Şunu demek istiyor, bu kadar insan kendi tecrübelerinden yola çıkarak,
Hiç tanımadığı birine sabırla doğruyu göstermeye çalışıyor ama
biz ne dersek diyelim , hala aynı yerdesin ve mümkünse sevgilini ki ben ona it derim ancak
Kazanma derdindesin, işte o yüzden insanların sabrı tükenecek bir yerden sonra ve yorumlar banlık kıvama gelecek.
Mesela burdan sonra sana ne halin varsa gör demek lazım ama diyemiyoruz neden
Banlanabiliriz
Velhasıl - ı kelam hayırlı başarılar demekteyim canım

Son düzenleme:
Sen şimdi 6 yıldır yediğin bu kazığı yediremiyorsun kendine dimii..
Ben senin yerinde olsam intikam alırım,
Hem senin 6 yılını çalıcak senden hemde sen arkanı dönüp çekip gidecek misin_?
Tamam gitmelisin zaten ama, bence intikam al..
O kadının kocasına anlat her şeyi, hatta o kadının karşısına da çık..
Eteklerini tutuşturr..
Ne mok yediğini bi tokat gibi yüzüne çarp bakalım neymiş görsün..
Anca hırsını böyle alabilirsin...

Ha bu arada o mücadele lafınızada çok güldüm, yapmayon Allah aşkına ne mücadelesi ya:1:

evettt benm istediğimde bu aslında ama şansımın yaver gitmesi ve çok akıllı davranmam lazım :( ama hıncımı almam lazımm

mücadale kısmı yürek kısmı bir umut var mı yoklaması ama biliyorum ki nafile giden gitmiş tek yapabileceğim intikam ama intikamda hakikaten soğuk yenirmiş ilk defa bu kadar içindeyim :( ama hiç bir haklının arayışı sonuçsuz kalmazmış her şey o kadar güzel çıktıki karşıma

Şunu demek istiyor, bu kadar insan kendi tecrübelerinden yola çıkarak,
Hiç tanımadığı birine sabırla doğruyu göstermeye çalışıyor ama
biz ne dersek diyelim , hala aynı yerdesin ve mümkünse sevgilini ki ben ona it derim ancak
Kazanma derdindesin, işte o yüzden insanların sabrı tükenecek bir yerden sonra ve yorumlar banlık kıvama gelecek.
Mesela burdan sonra sana ne halin varsa gör demek lazım ama diyemiyoruz neden
Banlanabiliriz
Velhasıl - ı kelam hayırlı başarılar demekteyim canım

arkadaşımmm sizlerle konuşunca kendime geliyorum ama şu an kazanma derdinde değilim intikam derdimdeyim sevgili değil artık ama rolümü iyi oynayacağım yoksa yanar bu ateş içimde sindiremem kolay değilll anla benii

Herkes hakettiği gibi yaşar ve sonucunu alır yaptıklarının. Eğer senaryo şöyle olsaydı: erkek arkadaşın gelip ayrılmak istediğini söyleyip arkadaşınla birlikte olsaydı kısmen yine tamam diyebilirdik. Sonuçta ayrıldıktan sonra ne yaparsa yapsın. Sonraki hesaplaşma senin arkadaşınla aranda olan bir şeydir. Ancak her ilişki sağlam karakterli insanlarca yürütülmüyor. Öyle olsa zaten kimse üzülmezdi. Öyle ya da böyle bir şekilde final oluyor. Bırakın herkes hakettiği hayatı yaşasın.
Ama konu sahibi affetmek için o kadar çok çaba sarfediyor ki bize de susmak düşüyor sanki. Her öneriye olmaz demiş.

Back