How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

sevgilimle başım dertte :(

Sevgilinin telefonundan bi sms yaz
Evli hatunu bi yere çağır
Sevgiline de deki gel şuraya gezmeye gidelim
Evli hatun gelince de ikisinin de yüzüne tükür çek git

Neyini konuşuyosun 1 aydır, pes
Kimle mücadele edeceksin sevgiline silah zoruyla bişey yaptıran yok, adam gönüllü olarak aldatıyo bugün bu arkadaşınla yarın başka arkadaşınla..

ikiside aynı iş yerinde rezil etmeyi çok istiyorum birazda bundan bir aradayım yada kıza yeteri kadar delili topladıktan sonra çık git demek istiyorum yoksa herkes öğrenir diyeceğim bunu yapabilmem için pusuda beklemem lazım :( sabır yani

neyin mücadelesi insanlar evli olup aldatılınca mücadele etmiyor tabi ki ayrıll... diğer çiftin eşi de duysunnn

Beni de sevgilim en yakın arkadaşımla aldattı bir kelime etmesine müsade etmedim bastım kıçına tekmeyi bir de bunu bana itiraf etmişti. Utanmadan aldatıyorum ama dürüstüm diyordu bir de dingil.

Uzun zamandır bir konu bu kadar sinirlendirmemişti beni ne kadar genişsiniz hala mücadele etmekten bahsediyorsunuz. Biraz gururlu olun biraz.

ikiside aynı iş yerinde rezil etmeyi çok istiyorum birazda bundan bir aradayım yada kıza yeteri kadar delili topladıktan sonra çık git demek istiyorum yoksa herkes öğrenir diyeceğim bunu yapabilmem için pusuda beklemem lazım :( sabır yani

Konuşmuş küfür bile etmişsin
Pusuda böyle beklenmez
Artık çok daha temkinli olurlar
Bi yazdığın öteki ile bağdaşmıyo bi nefes al hepsini tane tane yaz kimse bişey anlamıyo

arkadaşlar es geçtiğim noktaya açıklama getireyim ilk öğrenme şeklim sevgilimin yanında çalışan personel işten çıktıktan sonra beni aradı ve dikkat edin aralarında bir ilşki var ve sizin bundan uzun süreden beri haberiniz yok tabi bana her şeyim üzer,ne yemin ettirdikten sonra ve bir kaç detay verince o an inandım ve takibe aldım her ikisinide ve sonra bir kaç msj bir kaç olmaması gereken görüşmelerine tanık oldum o hafta olay çıkarttım ama tabi inkar ettiler ve tutuştular sevgilim beni karşışına ladı konuştu saçmalıyorsun kuruyorsun ve inanıyorsun dedi bende baktım olacak gibi değil elimde bir şey yok tamm dedim hiç bişey olmamış gibi davranıp delil toplamaya karar verdim ve geri kazanmaya delilleri kızdan kurtulmak için toplamaya karar verdim sevgilimin haberi olmadan çek git diyecektim :( ama bunun içinde uzun bir süre hiç bişey olmamış gibi davranmam ve beklemem gerekiyor

Kalemero acitasyon şeyler getirme aklına.
6 yıllık emeğim var diyorsun ama adamın çokta umrunda olmamış o emekler ki gitmiş en yakın arkadaşına uçkur çözmüş!
Sana bu kadar insan aynı şeyleri söylüyorsa bırak artık kendince bahaneler üretmeyi.
Benim Allah korusun böyle bişey başıma gelmiş olsaydı bırak arkadaşımın kocasını
Tüm İzmir'e rezil rüsva etmiştim şimdiye çoktan onları!

Konuşmuş küfür bile etmişsin
Pusuda böyle beklenmez
Artık çok daha temkinli olurlar
Bi yazdığın öteki ile bağdaşmıyo bi nefes al hepsini tane tane yaz kimse bişey anlamıyo

şu an hiç bişey olmamış gibi davranalı 3 hafta oldu kızın adını bile ağzıma almıyorum ve sessiz derinden takipteyim sürekli arabayla vs... birde yanlarından birinden çaktırmadan bilgi alıyorum kız geldimi gittimi ne yaptı diye şu an pusu moduna aldım ama kendimi dayanamayacağım saldıracağım şeylere gülüp geçiyorum ama tabi birde bana sorun içimde neler kopuyor

arkadaşlar es geçtiğim noktaya açıklama getireyim ilk öğrenme şeklim sevgilimin yanında çalışan personel işten çıktıktan sonra beni aradı ve dikkat edin aralarında bir ilşki var ve sizin bundan uzun süreden beri haberiniz yok tabi bana her şeyim üzer,ne yemin ettirdikten sonra ve bir kaç detay verince o an inandım ve takibe aldım her ikisinide ve sonra bir kaç msj bir kaç olmaması gereken görüşmelerine tanık oldum o hafta olay çıkarttım ama tabi inkar ettiler ve tutuştular sevgilim beni karşışına ladı konuştu saçmalıyorsun kuruyorsun ve inanıyorsun dedi bende baktım olacak gibi değil elimde bir şey yok tamm dedim hiç bişey olmamış gibi davranıp delil toplamaya karar verdim ve geri kazanmaya delilleri kızdan kurtulmak için toplamaya karar verdim sevgilimin haberi olmadan çek git diyecektim :( ama bunun içinde uzun bir süre hiç bişey olmamış gibi davranmam ve beklemem gerekiyor

Bunu okuduktan sonra ne desem bilemedim siz kızdan kurtulun tabi erkek arkadaşınızı esir almış zor durumda erkek arkadaşınız :53:

Kalemero acitasyon şeyler getirme aklına.
6 yıllık emeğim var diyorsun ama adamın çokta umrunda olmamış o emekler ki gitmiş en yakın arkadaşına uçkur çözmüş!
Sana bu kadar insan aynı şeyleri söylüyorsa bırak artık kendince bahaneler üretmeyi.
Benim Allah korusun böyle bişey başıma gelmiş olsaydı bırak arkadaşımın kocasını
Tüm İzmir'e rezil rüsva etmiştim şimdiye çoktan onları!

işte şu an bende onu yapmak için pusudayım ama tek derdim kızı rezil etmek sevgiliden vazgeçemiyorum ama belki kızdan alırsam intikamımı o zaman geçerim gibime geliyor şuan hazmedemiyorum kinimi akıtmam lazım yoksa içimde patlayacak onlara zarar vermem lazım şu an mücadalem bu yönde aslında

Kızdan kurtulunca ne olacak anlamadım ki.
İşinden mi etmek istiyosun.
Ee sonra ne olacak.
Sevgilinle ilgili planın ne??
Bence baştan sona hatalı ve sakat bir plan bu ama neyse!
Sonuçta ortada iğrenç bir gerçek var,ne yapsanız da silinmez geçmez.
Unuturum affederim diyorsan bilemem tabi senin bileceğin şey.
Ama sen de gururunu ortaya koymuşsun ,onu harcıyorsun gibi geldi bana.

Yani delil toplayıp kızı uzaklaştırıp, sevgilinizide geri mi kazanacaksınız.
Valla bravo , kutunuzda büyük hissediyorsunuz herhalde:37:

Bunu okuduktan sonra ne desem bilemedim siz kızdan kurtulun tabi erkek arkadaşınızı esir almış zor durumda erkek arkadaşınız :53:

bence ben bunu yaptıktan sonra sevgilide bitecek şu an hıncımı alamadığımdan gözden çıkaramıyorum elbet bitecek eskisi gibi sinmiyor içime zaten çünkü gerçekten haketmedim

Çok tuhafsın demiştim galiba
Delili bile sadece kadını korkutmak için toplamaya çalışıyosun
Sevgiline haber bile vermeden bas git deyip tehdit etmek için
Vay arkadaş ne ballı erkekler var, iki hatun kapışıyo adamın ruhu duymadan aldattı diye taçlandırılıyo resmen

Ben senin yerinde olsam doktora giderdim
Delil toplamanında mantıklı bi sebebi olmalı, seni aldatan sevgilin sen kedi yavrusu gibi koruma derdindesin gönüllü gitti uyan bu kadını tehdit etsen ne olur piyasa da kadından bol ne var

Yani delil toplayıp kızı uzaklaştırıp, sevgilinizide geri mi kazanacaksınız.
Valla bravo , kutunuzda büyük hissediyorsunuz herhalde:37:

kutudan büyük delil çıkarsa tepe taklak olurlarsa soğurum sanırım şu an yanında olma sebebim bu o da aklınca beni kontrolde tutuyor bende onu çünkü hiç bişey eskisi gibi değil artık özlemiyorum bile elini tutmak istemiyorum rol yapıyorum intikamımı alınca onada çürük elma muamelesi yaparım ama şu an değil bende ki hırs sanırım

Bence üzüntünüzden dolayı biraz saçmalıyorsunuz :ssz::ssz:

Yapabileceğiniz en iyi şey o arkadaşın eşine de olanı biteni anlatıp , ikisini de içinizdeki kini nefreti kusarak hayatınızdan defetmek ve allaha havala etmek :31::31:

bu kadar cevabı belli soru görmedim. tabi ki ayrılman lazım asilce ve gururlu bir şekilde.

dalga mı geçiyorsun? hala sanki kız sevgiline zorla yapışmış gibi kızdan kurtulmam lazım diyorsun.

o kız olmasa başkasıyla aldatır.

ben sinirlendim burda nasıl affetmeyi düşünürsün?:50:

bu arada anlattıkların yanlış anlamış da olabileceğin şeylerr ben de aldatıldım deyince yatakta yakaladın ya da itiraf ettiler falan sandım biraz masum düşünelim ya işten çıkan yalan söylüyorsa ya yoksa öyle bişey emin olmadan bu kanıya varma
amaaaa zaten böyle bi şüphen varsa sen ona güvenini kaybetmişsin yine de bitir derim

işte şu an bende onu yapmak için pusudayım ama tek derdim kızı rezil etmek sevgiliden vazgeçemiyorum ama belki kızdan alırsam intikamımı o zaman geçerim gibime geliyor şuan hazmedemiyorum kinimi akıtmam lazım yoksa içimde patlayacak onlara zarar vermem lazım şu an mücadalem bu yönde aslında

Sana diyecek tek kelime bulamıyorum.
Seni aldatan.Hem de bunu evli bir kadınla yapan midesiz bir erkekten vazgeçemiyorsun öyle mi?
Ne diyeyim ki erkeklere aldatma cesaretini senin gibiler veriyor...
Yazık.

Back