sevgilimle başım dertte :(

Sizin öncelikli amacınız onları huzurunu bozmak değil yakanızı kurtarmak olmalı.
Bırakın Allahlarından bulsunlar, ama ben olsam mutlaka kadının kocasına durumu duyurur ve bu sebeple ilişkimi bitirdiğimi söyler kendisininde daha fazla aldatılmasına göz yummak istemediğimi söylerdim.
Kendi düzenimi asla bozmaz kaldığım yerden devam ederdim.
Tabii ki hiç bir eşy eskisi gibi olmaz, hayal kırıklıkları yıkılan umutlar yıpratırdı ama tüm bunlara inat kendimi dik tutardım.

sanırım en son olacak olanı özetlemişsiniz öğrendiğim günden beri o kadar çok özeniyorum ki kendime işime diyorum güçlü olmam lazım beni güçsüz görmemeliler siz beni üzmeyi başaramadınız ama tabiki bu yaptığım rolden başka bişey değil 4 kilo verdim 1 hafta içerinde ağlamaktan gözlerim şişti dudağımda uçuklar çıktı yemek yiyeyemedim 3gün serumlarla ayakta durdum hiç kolay değil hiçç tarumar etmek buymuş ama genede şükrediyorum acı bu olsun dünyada neler var bu da bana ders olsun kimseye bu kadar güvenmeyeceksin kendini bıraktığın an çalışırsın işte böyle

Yani aldatılmak istemiyorsa anlayışlı olmalı öyle mi.
canım ben yaş olarak senden çok büyüğüm ve 10 küsür yıllık evliyim.
erkeğin de kadının da anlayışlı olacağı zamanlar olur.
yeri gelir o seni alttan alır,yeri gelir sen onu.
ama bu aldatılmak için geçerli değil bence!!!!
değişik bir mantığın var,kendinden kaynaklı sebepler yüzünden adamın seni aldattığına
inandırmışsın kendini.
bazen bu tür konulara yorum yapmakta zorlanıyorum.
hayata çok farklı noktalardan bakıldığının bir örneğisin.
ilişkinde bundan sonra hep verici,hep alttan alan ve hep affeden rolü oynayarak
bu adamı elde tutacağına inandırmışsın kendini.
ama bunun işlemediğini zamanla anlayacaksın...

İyide siz bu haldeyken sevgiliniz olacak adam "yahu ne oldu sana hasta mısın, neden ağlıyorsun v.s." demiyor mu?
İşe nasıl gidip geliyorsunuz nasıl çalışıyorsunuz, çok karışık ve çelişkili şeyler yazıyorsunuz.

ya hayırr öyle değilll işte ben hep kavga edecek bişey buluyordum bir tatile gittiğinde insan neden kavga ederki etmemen lazım yanında ya onunla mutlu olman lazım ama ben bir şey buluyordum işte bunu söylemek istedim sadece belkide aramızdaki yaş farkıdır farklı düşünmemizde ki etken ama ben bayağı birde salağım bunu inkar edemeyeceğim şurda 100 kişi var 100 aynı şeyi düşünüp ben düşünmüyorsam bu işte bir sıkıntı var demektir bunu biliyorum ama bende başka şeyler ağır basıyor ve denemzsem içimde kalır

sizlerr böyle yazınca anormallik bende mi diyorum yaşamayan bilemezmiş ama olsun genede yaşamayın
tabi ki sizde. sağlıklı düşünemiyorsunuz şu durumda tamam fakat burada bir sürü insan sizi düşünerek bir şeyler söylüyor ama siz buradaki insanlar ne derse tersini çıkartıp onu haklı çıkaracak ne bileyim suçsuz yapacak bir şeyler ortaya atıyorsunuz. zaten siz içinizde onu affetmek istediğiniz için kendinize sebepler bahaneler buluyorsunuz. okudum diğer sayfaları da çünkü. inanın küçücük 7 yaşında bir çocuğa sorsam o bile bilir böyle bir durumda ne yapılması gerektiğini. 6 yıl falan diyorsunuz. Allah'ım ben hiç bir şekilde düşünmezdim bunu. asıl böyle bir adamı nasıl tanıyamamışım diye dertlenirdim. ve anında bütün yolları verirdim ona. düşünmesi bile kötü affedebilme ihtimalinizi. bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa vardır bunda bir hayır. sizin için hayırlısı olsun. umarım doğru kararı verirsiniz..

zaten ilk öğrendiğimde kavga ettim saldırdım ikisine de her ikisinede çok kötü şeyler söyledim kızı bir dövmediğim kaldı o kadar kaşarlanmıştı ki o kadar sakindiki dedim dersine iyi çalışmışısın ama gözlerindeki korku yeterdi .... adam görüyordu tabi halimi biliyor duda sebebini bu süreçte 3-4 gün görüşmedik ama baktı ben kontrolden çıkıp kızın kocasına giderim sağda solda konuşurum o zaman geri sarıp beni toparlamaya çalıştı ... işe gidip geliyordum mecburiyetten öğrendiğimde çarşambaydı perşembe gittim işe cuma cumartesi pazar feciydi benim için sonra bir şekilde ayakta durdm hiç bişey yemeden içmeden yüzümde bir kalıp makyajla gözlerimin altı çökmüştü çelişkli bir durum yok ortada her şey hala ağlama krizlerim devam ediyor her gün ağlayarak uyuyor ve uyanıyorum

:))
çok hoşsun gerçekten.
neyse dene bakalım ama sonuçları yaz.
ağır basan hırsın ve egoların bu arada.

tüm yolları bende verirdim ama al tepe tepe kullan diyip kollarına atmış gibi hissediyorum kendimii bilsem ki ettiklerini bulacaklar köpek gibi pişman olacaklar bela peşlerini bırakmayacak dönüp bakmayacağım constantine diye bir film vardı onun son sahnesi harikadır hep gözüme o sahne geliyor hareketi çek git diyor içim !!!

:))
çok hoşsun gerçekten.
neyse dene bakalım ama sonuçları yaz.
ağır basan hırsın ve egoların bu arada.

evett birazzz keşke bu kadar baskın olmasam ehhh diyip çekip gitmeyi bilsem her şey istediğim gibi olacak diye tutturmasam

kızlarr şu an ben kendimi gazlıyorum o kedi buraya gelecek modundayımm

evett birazzz keşke bu kadar baskın olmasam ehhh diyip çekip gitmeyi bilsem her şey istediğim gibi olacak diye tutturmasam

Gerektiği yerde durabilmeli,gerekli yerde de çekip gidebilmelisin.
Sen üzülürsün eninde sonunda.
Gerçekten tuhaf duyguların esiri olmuşsun.
Valla bende akıl kalmadı verecek:))
Buraya konu açanların çoğu hatta % 90'ı senin gibi dediğim dedik bayanlar.
ne yazsak boşa gidiyor.Hemen hemen hepiniz sabit ve
saplantılı fikirlerinizden bir milim ilerlemiyorsunuz.
Dil döktüğümüze değmiyor ya.::)))))))

hayır aslında 2.eylem planına yardımcı oluyorsunuz öyle düşünme :) ileriye dönük kararlar alabiliyor ya istediğim olmazsa diye bunları bir kenarda tutuyorum

sen ne eylemi ne planından bahsediyosun.
senin bu insanlara yapman gereken tek şey kullanılmış peçete muamelesi.
daha neyin peşindesin hiçbişeye değmezler

Bi işe yarayabildiğimize sevindim:))

ve deee gerçekten destek oluyorsunuz teşekkürler bunun için en azından daha çok farkına varıyorum çevremde çok yakın arkadaşlarım nasıl bir ilşiki olduğunu bildiklerinden daha farklı yorumlar yapabiliyorlar ama siz daha acımasız davrandığınızdan kendime geliyorum soğuk duş etkisi oluyor :)

sen ne eylemi ne planından bahsediyosun.
senin bu insanlara yapman gereken tek şey kullanılmış peçete muamelesi.
daha neyin peşindesin hiçbişeye değmezler

ama kullanılmış peçete muamelesi yapılan şu an ben değil miyim çeker gidersem hııı başardık olmayacak mı istedikleri de bu değil mi bunu değiştirmem için azıcık sıkmam lazım dişimi can acıtmam lazım özellikle o kızın

Can olmuş kan olmuşu bi yana koyarsak
Sonuç olarak ne diyosun, o bana can oldu kan oldu aldatsa da vazgeçemem evlenirim mi
Yoksa can oldu kan oldu ama beni kekledi, her ikisinin de cehennemin dibine kadar yolu var mı ?

Mantıklısı 2.şık tabi ama sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…