sevgilimle başım dertte :(

yoo kullanılmış tek kişi evli olan kadın.
sonuçta sen adamın karısı değilsin ki, böle bişeyi şimdiden öğrendiğine şükretmen gerek.
diyelim ki intikam aldın sonra nolacak
senin hayatında değişen bişi olmicak ki.
ayrıca alacağın en iyi intikam da olayı kadının kocasına anlatmak olur.
ama onun zarar görmesi senin ne işine yarayacak ki
kullanılan sen değilsin bunu bi kafandan çıkar
senin hiçbi zararın yok bu işte

Sen olsan da olmasan da onlar ilişki yaşıyo
Asıl ben kocasına üzüldüm
Sen bari biliyosun, kadının kocası hala Fransız

herşeyin bir sonu vardır..6 yıl arkadaşlık yaptın diye böyle birine 1 gününü daha verme..hem arkadaşın hem evli olan biriyle ilişki kuran biriyle tekrar birlikte olursan bu sevgilin olacak kişiye başka ilişkiler yaşaması için çanak tutmuş olursun..belkide bir dahaki sefere senin akrabalarından birini seçecek..aşk yaşanır ve biter..bu evli arkadaşım dediğin kalleş biri ile bir daha arkadaşlık yapma..böyle arkadaşmı olurmuş..

evet öğrendiğim için şükrediyor ama ne kadar sonra orasını bilmiyorum ne yazıkki ne bileyim aklım çok karışık haysiyetsiz kadın

Sen olsan da olmasan da onlar ilişki yaşıyo
Asıl ben kocasına üzüldüm
Sen bari biliyosun, kadının kocası hala Fransız

adam fıransız ki ne Fransız birde geri zekalı adam en son görüştüğümde bebek istiyoruz artık diyordu yazıkkk yaaaa o adama adam nerelerde çalışıyor ev almaya çalışıyor kadının yaptığına bak

Adam gerizekalı değil bence, habersiz
Senin haberin var, sende bilmezsen hala canım gülüm geçinirdin sevgilinle

tamm çekirge haysiyetsizzz mutluu ol :)

Ben niye mutlu olayım ki gönül isterdi ki beyaz atlı prens diyebilelim
Ama sen sadece kadına haysiyetsiz dersen ve gözümü açıyosunuz beni gazlayın dersen, bende sana senin sevgilin de haysiyetsiz diye hatırlatayım dedim

bencede kanında varmış ikisininde kanı bozuk haysiyetsizz kadınn.... bu hatun zaten benm yakın arkadaşımdı evliyken eski sevgilisyle görüşmüştü ne var ki diyip kocadan habersiz tabi benm burda aslında güvenmemem gerekiyormuş ama iş işten geçti tabi tabi şimdi bile bile kabul etmiş olurum ne yazıkki kıza f... dedim beni görünce şeytanını görmüş gibi oluyor

adam safın önde gideni azıcık karın nerde bill karın o senn fink fink ne geziyor tabikii bende kim bilir ne zamandır canım gülüm diyordum kii halada hiç bişey yokmuş gibi davrandığımdan müşterek düzeyde canım cicim modundayım içime dokunuyor ama ne yapayım evet geldim kendime birazcık

adam en büyük ş... liği yapmış,keza arkadaşında öyle.
neyin mücadelesi anlamadım?
mücadele değerli şeyler için verilir benim lügatımda.
iki pislik birbirini bulmuş,aynı çöplüğe girmeleri düşer.

edit:sadece ilk yazdığın mesajına binayen yazdım,sayfaları okumadım,gelişmeler neler bilmiyorum.
tek tavsiyem ikisinden de uzak dur.6 yılıda çöpe at.bu adam için 6 yılın heba olmuş zaten,bundan sonrasını kurtar.

evliyken eski sevgilisini tekrar yeni sevgili haline getiren birine nasıl güvenirsin?..tabiki senin elindekinede göz diker bu ve bu kadın gibiler açtır..hiç bir erkek doyuramaz bunları..bak ben face mde bir paylaşım yaptım kopyalayıp gönderiyorum..
1- Aklını kullan.
2- İyice tanımadan hiçbir insana bağlanma.
3- Bitmemiş ilişkilerin üzerine ilişki kurma. Acı çeken sen olursun.
4- İyice soruşturup diğer insanların da haklı olabileceğini düşün.
5- Seni takmayanı sen hiç takma, konuşmayanla asla konuşma.
6- Güvenmediğin biriyle asla çıkma.
7- Yalanını yakaladığın kişinin düzelebileceğini düşünme.
8- İnsanlara doğru değer ver, hak etmeyenleri sil.
9- Kimseye yalvarma.
10- Asla dönüp de arkana bakma.
11- Sır tutmasını bil.
12- Dostlarının sevgilinden daha önemli olduğunu unutma. Onları asla
sevgilin için satma.
13- Hak ettiğin sevgiyi alamadın mı kendini üzme, sorun sen değilsin.
14- Kimsenin lafıyla dolduruşa gelme, ama aklının bir köşesinde de tut.
15- Kafanda bitirdikten sonra iki çift tatlı söz, iki damla göz yaşı için
asla yumuşama.
16- Seni sevenlerle kullananları iyi ayırt et.
17- Seni dinleyip anlama niyeti olmayanlarla tartışma.
18- Emrivaki oluşturulan dostlukları kabul etme.
19- Eğer verdiğin sır o kişide kalmıyorsa ikinci bir sır verme.
20- Dostun olacak insanları bazı kriterlere göre belirle.
21- Kendini öven insanlardan kaç.
22- Karşındakinin doğruyu söylediğini varsayma.
23- Kendine saygını yitirmene neden olacak hiçbir şey yapma.
24- Sorunun olduğunda insanlar zaman ayırıp seni dinliyorlarsa onların
öğütlerini göz ardı etme.
25- Göz göre göre su birikintilerine taş atma, mutlaka üstüne sıçrar.
26- Kendinin herkesten daha önemli olduğunu unutma.
27- Sen istemediğin sürece ALLAH dışında kimsenin seni üzemeyeceğini
aklından çıkarma.
28- Göz yaşlarının değerini bil. Onları hak etmeyenler için harcama.
29- Sana bahsedilen zekâyı kullanmayarak ALLAH'a hakaret etme.
30- Senin zekâna inanan insanları hayal kırıklığına uğratma.
31- Kendini sev.
32- Alkol alınca kontrolünü yitirenlerle asla tartışma.
33- Dışarıdaki güneşe bakıp gülümse ve önünde koskocaman bir gelecek
olduğunu unutma.
34- Dostluğunla yetinmeyenler için hiçbir fedakârlık yapma .
35- İnsanları kaybediyorsun diye ağlayıp sızlama, ama kazandığın
insanların değerini bil.
36- Aşkta bile mantığına küsme. Kalbin doğru yolu bulacak içgüdüye sahip
değil.
37- Kimseye taşıyabileceğinden fazla değer verip bununla övünmesine fırsat
verme.
38- Güvenmediğin kimseye aleyhine kullanılabilecek hiçbir koz verme.
39- İstediğini almak için asla duygu sömürüsü yapma.
40- Sana duyulan sevgiyi ve güveni istismar etme.....

evet öğrendiğim için şükrediyor ama ne kadar sonra orasını bilmiyorum ne yazıkki ne bileyim aklım çok karışık haysiyetsiz kadın

hem sevgilin hem arkadaşın ikiside aynı

senin yapman gereken elinde kanıt varsa kocasına anlat yada haberdar et ve intikam çok kötü birşeydir.asla unutma yaşayan anlar tabiki o psikoloji farklıdır.

Ama düşünsene onun koynundan çıkıp senin yanına geldi yüzüne güldü bu şerefsizlik değilde ne değerli olan sensin o değil seni kaybettiğine o üzülsün sen değil bu kadar mısın sen kendi gözünde rabbim çaresiz hastalık vermesin gerisi boş

valla bence senin durumunda aklı başında birinin yapması gereken tek şey arkasına bakmadan çekip gitmek olacaktır
sen daha hala mevzulara dahil olmaya çalışıyosun yok kocasına hakaret ediyosun kadına hakaret ediyosun fln
ne alaka yani böyle devam edersen senin de onlardan bi farkın kalmicak

zaten benmki boşa kürek çekmek şu an hırs yapmış durumdayım ama eninde sonunda onlarla birlikte çöpe gidecek her şey çürük olan çürüktür düzeltemezsin ruhları çürük bunların ama insan bazen savaşmak istiyor hiç bir gelişme yok her şey aynı inşallah kendi pisliklerinde boğulurlar

Şimdi hangi moddasın peki

Şimdi hangi moddasın peki

şimdii ne yapcamm çekirge biliyormusunnn bu gün görüşecektik önce güleceğim eğleneceğim konuyu açmayacağım sonra lafı sokup çıkacağım bu konuda yardım et iyi dizmem lazım

Sımdı mücadele vermek derken sevgılınle aynı yolda yürümeye devam etmek ıcınmı mücadele yoksa yasadıklarınıı onlarada yaşatmak ıcınmı mücadele ? Ben onurlu davranışın arkadaşının kocasına durumu anlat. Yalnız elinde delıl olsun. Arkadaşının evliligıde tehlıye girsin ahlaksızlık yapmanın bedelini ödesin. Erkek arkadaşına gelince onun bu hareketini herkese anlat rezil olsun ve ıcın kan aglasada onu terkedıp hayatına onurlu şekilde devam et.

iyide neye hırs yaptın,kime karşı neyin savaşını vermek istiyorsun ?
bırak Allah aşkına,yaptıkları onlara en büyük ceza zaten.
pisliklerinin cezasını vermek sana düşmez,kadere bırak.
sen önüne bak.
sen hırslandıkça takılırsın,takıldıkça yanlış şeyler yaparsın.
hırs iyi birşey değildir.intikam almak istiyor olabilirsin ama emin ol bu sana daha çok zarar verir.
onları geride bırakıp önüne bakman,onlara en büyük ceza,sana en büyük faydayı sağlayacaktır.

her ikiside şerefsiz pisliklerinde boğulsunlarrrr inşallahhh tutar ahımm çok canım yandı kocasına bir şekilde ileteceğim benm ortaya çıkmama gerek yok!!! amin doğru söylüyorsun bu da dert mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…