ama kullanılmış peçete muamelesi yapılan şu an ben değil miyim çeker gidersem hııı başardık olmayacak mı istedikleri de bu değil mi bunu değiştirmem için azıcık sıkmam lazım dişimi can acıtmam lazım özellikle o kızın
ama kullanılmış peçete muamelesi yapılan şu an ben değil miyim çeker gidersem hııı başardık olmayacak mı istedikleri de bu değil mi bunu değiştirmem için azıcık sıkmam lazım dişimi can acıtmam lazım özellikle o kızın
merhaba arkadaşlar 6 yıldır süren bir ilşkim var ama şu an her şey tepetaklak oldu ve ebnm elimden hiç bir şey gelmiyorsevgilimin beni en yakın evli arkaşımla aldattığını öğrendim ne yapmalıyım kalıp mücadele mi etmeliyim yoksa asil bir şekilde çekip gitmelimiyim içimde fırtınalarrr 1 ay oldu bunu öğreneli ve her şekilde teyit ettim ama şu an inanılmaz temkinli davranıyorlar
yoo kullanılmış tek kişi evli olan kadın.
sonuçta sen adamın karısı değilsin ki, böle bişeyi şimdiden öğrendiğine şükretmen gerek.
diyelim ki intikam aldın sonra nolacak
senin hayatında değişen bişi olmicak ki.
ayrıca alacağın en iyi intikam da olayı kadının kocasına anlatmak olur.
ama onun zarar görmesi senin ne işine yarayacak ki
kullanılan sen değilsin bunu bi kafandan çıkar
senin hiçbi zararın yok bu işte
evet öğrendiğim için şükrediyor ama ne kadar sonra orasını bilmiyorum ne yazıkki ne bileyim aklım çok karışık haysiyetsiz kadın
Sen olsan da olmasan da onlar ilişki yaşıyo
Asıl ben kocasına üzüldüm
Sen bari biliyosun, kadının kocası hala Fransız
Sevgilin de haysiyetsiz
adam fıransız ki ne Fransız birde geri zekalı adam en son görüştüğümde bebek istiyoruz artık diyordu yazıkkk yaaaa o adama adam nerelerde çalışıyor ev almaya çalışıyor kadının yaptığına bak
tamm çekirge haysiyetsizzz mutluu ol :)
herşeyin bir sonu vardır..6 yıl arkadaşlık yaptın diye böyle birine 1 gününü daha verme..hem arkadaşın hem evli olan biriyle ilişki kuran biriyle tekrar birlikte olursan bu sevgilin olacak kişiye başka ilişkiler yaşaması için çanak tutmuş olursun..belkide bir dahaki sefere senin akrabalarından birini seçecek..aşk yaşanır ve biter..bu evli arkadaşım dediğin kalleş biri ile bir daha arkadaşlık yapma..böyle arkadaşmı olurmuş..
Adam gerizekalı değil bence, habersiz
Senin haberin var, sende bilmezsen hala canım gülüm geçinirdin sevgilinle
Ben niye mutlu olayım ki gönül isterdi ki beyaz atlı prens diyebilelim
Ama sen sadece kadına haysiyetsiz dersen ve gözümü açıyosunuz beni gazlayın dersen, bende sana senin sevgilin de haysiyetsiz diye hatırlatayım dedim
bencede kanında varmış ikisininde kanı bozuk haysiyetsizz kadınn.... bu hatun zaten benm yakın arkadaşımdı evliyken eski sevgilisyle görüşmüştü ne var ki diyip kocadan habersiz tabi benm burda aslında güvenmemem gerekiyormuş ama iş işten geçti tabitabi şimdi bile bile kabul etmiş olurum ne yazıkki kıza f... dedim beni görünce şeytanını görmüş gibi oluyor
evet öğrendiğim için şükrediyor ama ne kadar sonra orasını bilmiyorum ne yazıkki ne bileyim aklım çok karışık haysiyetsiz kadın
adam en büyük ş... liği yapmış,keza arkadaşında öyle.
neyin mücadelesi anlamadım?
mücadele değerli şeyler için verilir benim lügatımda.
iki pislik birbirini bulmuş,aynı çöplüğe girmeleri düşer.
edit:sadece ilk yazdığın mesajına binayen yazdım,sayfaları okumadım,gelişmeler neler bilmiyorum.
tek tavsiyem ikisinden de uzak dur.6 yılıda çöpe at.bu adam için 6 yılın heba olmuş zaten,bundan sonrasını kurtar.
adam safın önde gideni azıcık karın nerde bill karın o senn fink fink ne geziyor tabikii bende kim bilir ne zamandır canım gülüm diyordum kii halada hiç bişey yokmuş gibi davrandığımdan müşterek düzeyde canım cicim modundayımiçime dokunuyor ama ne yapayım evet geldim kendime birazcık
Şimdi hangi moddasın peki
zaten benmki boşa kürek çekmek şu an hırs yapmış durumdayım ama eninde sonunda onlarla birlikte çöpe gidecek her şey çürük olan çürüktür düzeltemezsin ruhları çürük bunların ama insan bazen savaşmak istiyor hiç bir gelişme yok her şey aynı inşallah kendi pisliklerinde boğulurlar
hem sevgilin hem arkadaşın ikiside aynı
senin yapman gereken elinde kanıt varsa kocasına anlat yada haberdar et ve intikam çok kötü birşeydir.asla unutma yaşayan anlar tabiki o psikoloji farklıdır.
Ama düşünsene onun koynundan çıkıp senin yanına geldi yüzüne güldü bu şerefsizlik değilde ne değerli olan sensin o değil seni kaybettiğine o üzülsün sen değil bu kadar mısın sen kendi gözünde rabbim çaresiz hastalık vermesin gerisi boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?