Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilimle aramdaki yaş farkı?
- Konu Sahibi Arkarian
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Esimle aramda cok yas farkı var. Spor yapıyor, futbol oynuyor. Benden daha aktif. Ben en cok sunu seviyorum sacma sapan davrandığın zaman bile noluyor bizim hatuna diyen, yadirgayan biri olmuyor etrafında Her seyi senden once düşünen biri oluyor. Evliligin getirdigi cogu sorumlulukta yükün hafifliyor. Tecrubesiyle sana kattığı çok sey oluyor. Kendi yaşımdaki erkeklerde kıskançlık tavan oluyor hic cekemem. Tabii her olgun erkek kisitlamiyor diye bir sey yok. Özgüveni oturmus adamlar karısını bogmuyor.
Ama biraz sabit fikirli olunuyor galiba yasla beraber. Esim inat oldugu icin catisiyoruz biz. Muhim olan tek sey karakter diyorum. Bence boyle faktorler sorgulanmamali kalp atiyor iste yasa bakmıyor bazi seyler.
Ama biraz sabit fikirli olunuyor galiba yasla beraber. Esim inat oldugu icin catisiyoruz biz. Muhim olan tek sey karakter diyorum. Bence boyle faktorler sorgulanmamali kalp atiyor iste yasa bakmıyor bazi seyler.
Ne kadar güzel... :) aranızda kaç yaş var acaba özel olmazsa ? :)Esimle aramda cok yas farkı var. Spor yapıyor, futbol oynuyor. Benden daha aktif. Ben en cok sunu seviyorum sacma sapan davrandığın zaman bile noluyor bizim hatuna diyen, yadirgayan biri olmuyor etrafında Her seyi senden once düşünen biri oluyor. Evliligin getirdigi cogu sorumlulukta yükün hafifliyor. Tecrubesiyle sana kattığı çok sey oluyor. Kendi yaşımdaki erkeklerde kıskançlık tavan oluyor hic cekemem. Tabii her olgun erkek kisitlamiyor diye bir sey yok. Özgüveni oturmus adamlar karısını bogmuyor.
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- 30 Aralık 2009
- 22.933
- 89.494
- 1.123
- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.799
- 358
24 yaşındasın 39 yaşındaki adam senin için çok yaşlı.
- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 128
- 32
bence sorun olur ama denemeden de bilemezsiniz
çok ciddiyete gitmeden flört iyidir
- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Adam 35 yaşında biriyle evlenirse çocuğu ile arasındaki yaş farkı azalacak mı?
Bu mantığı da hiç anlamam.
Kuzenim 44 yaşında anne oldu, bir arkadaşım 46 yaşında. Neneleri yaşında mı diyelim? Sanki herkes 30'unda ebeveyn olmak zorunda.
Katılıyorum.
Zaten artık çocuk doğurma yaşı oldukça ileri bir yaş oldu. Annelerimizin zamanında 18 yaşında evlenip 19 yaşında çocuk doğururlar idi -hatta daha da erken- ama şimdi öyle mi artık okul, iş, kariyer derken 35'ten aşağı evlenen yok. Haliyle çocuk doğurma yaşı da oldukça ileri bir yaş oldu.
- 4 Mart 2017
- 381
- 213
- 23
- 38
- 11 Ocak 2017
- 345
- 360
- 23
- 18 Şubat 2017
- 732
- 490
- 103
- 17 Ekim 2016
- 332
- 737
- 103
Yaşayıp göreceksin. Sana sadece söyleyebileceğim kesinlikle 28 civarı olmadan o kişiyle evliliği düşünme, pişman olabilirsin. O zamana kadar kafanda bir şeyler oturur zaten. Kendi kendine bir şeyleri görmen senin yararına. Biz ne desek boş.
Ama seninle akran biri olarak ben düşünemiyorum kendimi 15 yaş büyük biriyle. 25 yaşındayım ve benim için 40 bambaşka bir boyut. 40 yaşında bir adam kendine bakmışsa şu an iyi görünüyor olabilir ama 10 yıl sonra nasıl olacak? Annem 48 babam 53 yaşında ve inan bir iki yılda yürüyüşleri bile değişti, yavaşladı. Annem 35 ile 45 arasında dağlar var diyor. Ben yapamazdım, 35 yaşında 50'lik bir adamın bana çekici geleceğini hiç zannetmiyorum. Kadınlar erken çöküyor geyiğine inanmıyorum, kendine bakmayan ve çok çile çeken insan erken çöküyor.
Ama seninle akran biri olarak ben düşünemiyorum kendimi 15 yaş büyük biriyle. 25 yaşındayım ve benim için 40 bambaşka bir boyut. 40 yaşında bir adam kendine bakmışsa şu an iyi görünüyor olabilir ama 10 yıl sonra nasıl olacak? Annem 48 babam 53 yaşında ve inan bir iki yılda yürüyüşleri bile değişti, yavaşladı. Annem 35 ile 45 arasında dağlar var diyor. Ben yapamazdım, 35 yaşında 50'lik bir adamın bana çekici geleceğini hiç zannetmiyorum. Kadınlar erken çöküyor geyiğine inanmıyorum, kendine bakmayan ve çok çile çeken insan erken çöküyor.