• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle aramdaki yaş farkı?

Esimle aramda cok yas farkı var. Spor yapıyor, futbol oynuyor. Benden daha aktif. Ben en cok sunu seviyorum sacma sapan davrandığın zaman bile noluyor bizim hatuna diyen, yadirgayan biri olmuyor etrafında :KK70: Her seyi senden once düşünen biri oluyor. Evliligin getirdigi cogu sorumlulukta yükün hafifliyor. Tecrubesiyle sana kattığı çok sey oluyor. Kendi yaşımdaki erkeklerde kıskançlık tavan oluyor hic cekemem. Tabii her olgun erkek kisitlamiyor diye bir sey yok. Özgüveni oturmus adamlar karısını bogmuyor.

Ama biraz sabit fikirli olunuyor galiba yasla beraber. Esim inat oldugu icin catisiyoruz biz. Muhim olan tek sey karakter diyorum. Bence boyle faktorler sorgulanmamali kalp atiyor iste yasa bakmıyor bazi seyler.

Esimle aramda cok yas farkı var. Spor yapıyor, futbol oynuyor. Benden daha aktif. Ben en cok sunu seviyorum sacma sapan davrandığın zaman bile noluyor bizim hatuna diyen, yadirgayan biri olmuyor etrafında :KK70: Her seyi senden once düşünen biri oluyor. Evliligin getirdigi cogu sorumlulukta yükün hafifliyor. Tecrubesiyle sana kattığı çok sey oluyor. Kendi yaşımdaki erkeklerde kıskançlık tavan oluyor hic cekemem. Tabii her olgun erkek kisitlamiyor diye bir sey yok. Özgüveni oturmus adamlar karısını bogmuyor.

Ama biraz sabit fikirli olunuyor galiba yasla beraber. Esim inat oldugu icin catisiyoruz biz. Muhim olan tek sey karakter diyorum. Bence boyle faktorler sorgulanmamali kalp atiyor iste yasa bakmıyor bazi seyler.
Ne kadar güzel... :) aranızda kaç yaş var acaba özel olmazsa ? :)

Bence hep boyle olumsuzlukların arkasında ama cok ıyı adam derler, veyahut gelını oglundan cırkın ıse ama cok ıyı kız derler. Halbukı alakası yok
Ben 15 yas buyuk bır erkege asla bakamam 30 yaşındayım o_O

Yaş farkının ne zaman önemi kalmaz biliyor musunuz ?
Şöyle yaşlarınız 45 ve üstü olsaydı sizin anca o zaman olabilir derdim.
Ama sen 24 o 39
Çok fazla.

Yetişkin bireyler arasında 15-20 yaş farkını ben anormal bulmuyorum.
Bir 10 sene sonra o yaşlanacak ise siz de şu anki yaşınızda kalmayacaksınız zaten, ki kadınların da-doğum vb nedenlerden- daha erken çöktüğü de bir gerçek.

Tabiki yaş farkı çok, ama sadece yaş farkı var diye kestirip atma bence. Sevgili olarak deneyin, o zaman daha iyi tanırsın ve karar verirsin

Sana daha uygun yaşlarda biri ile, aldatmalı, kavgalı bir ilişki yaşayacağına, biraz daha büyük olsun, huzurlu ol. O daha önemli

Adam 35 yaşında biriyle evlenirse çocuğu ile arasındaki yaş farkı azalacak mı?
Bu mantığı da hiç anlamam.
Kuzenim 44 yaşında anne oldu, bir arkadaşım 46 yaşında. Neneleri yaşında mı diyelim? Sanki herkes 30'unda ebeveyn olmak zorunda.

Katılıyorum.
Zaten artık çocuk doğurma yaşı oldukça ileri bir yaş oldu. Annelerimizin zamanında 18 yaşında evlenip 19 yaşında çocuk doğururlar idi -hatta daha da erken- ama şimdi öyle mi artık okul, iş, kariyer derken 35'ten aşağı evlenen yok. Haliyle çocuk doğurma yaşı da oldukça ileri bir yaş oldu.

benim eşimle aramızda 1o yaş var gayet iyi anlaşıyoruz ama 15 de çok iyi düşün

Suan sizi mutlu edebilir ama yaş farkı sonradan sorun yaratabilir

Bende 21 yaşındayım sevgilim daha 36ya girmedi.. 1,5yıldır beraberiz hiç yaştan dolayı sorun yaşamadık ben olgunum, o daha çocuksu. Ortayı bulabildik çok şükür. Denemende fayda var

Yaşayıp göreceksin. Sana sadece söyleyebileceğim kesinlikle 28 civarı olmadan o kişiyle evliliği düşünme, pişman olabilirsin. O zamana kadar kafanda bir şeyler oturur zaten. Kendi kendine bir şeyleri görmen senin yararına. Biz ne desek boş.

Ama seninle akran biri olarak ben düşünemiyorum kendimi 15 yaş büyük biriyle. 25 yaşındayım ve benim için 40 bambaşka bir boyut. 40 yaşında bir adam kendine bakmışsa şu an iyi görünüyor olabilir ama 10 yıl sonra nasıl olacak? Annem 48 babam 53 yaşında ve inan bir iki yılda yürüyüşleri bile değişti, yavaşladı. Annem 35 ile 45 arasında dağlar var diyor. Ben yapamazdım, 35 yaşında 50'lik bir adamın bana çekici geleceğini hiç zannetmiyorum. Kadınlar erken çöküyor geyiğine inanmıyorum, kendine bakmayan ve çok çile çeken insan erken çöküyor.

çok zor görünüyor burdan ilişkinin devam etmesi.

Back