• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle aramdaki yaş farkı?

Arkarian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
196
113
103
Merhaba,
Bir haftadır bir ilişkim var ve açıkçası şaşkınım. İş yerinden arkadaşımla, yaklaşık aramızda 15 yaş farkı var, son zamanlarda değişen bir ilişkiye döndü ve en sonunda sevgili olduk gibi bir durum. Aradaki yaş farkını görür görmez olumsuz takınmadan önce beni bir dinleyin istiyorum, sonrasında olumsuzsa yine benimle paylaşın. Öncelikle bu arkadaşım gerçekten de dünyanın en iyi
Kalpli insanlarından bir tanesi. Daha biz arkadaş bile değilken iş ortamımdaki çaycı ablalara ne kadar iyi davrandığını görüyordum. Diğer insanların ona duyduğu saygıdan bunu fark edebiliyordum. Sonrasında frekanslarımız uyuştu ve biz arkadaşça görüşmeye başladık. Ancak insanlara değer vermesi ve kimseyi incitmeme gayretiyle benzerliğimiz çoktu. Esprili, güvenilir, olaylara dar bi açıdan bakmayan, kariyerim konusunda beni motive eden bir insandı. Bir şekilde onunla geçirdiğim vakitlerimin ne kadar hızlı aktığını gördüm ve şaşırdım. Onun da benden etkilendiğini biliyordum ve sonuç olarak biz bir ilişkiye başladık. Ben aradaki yaş farkının farkındayım ama duygusal anlamda elimin tersiyle itemiyorum. Çok düşünceli bir insan ve gerçekten de bana değer verdiğini her halinden anlıyorum. Seviyorum onla olmayı. Ama o da benim düşünmemi istiyor. Bundan bir 10 sene sonra her şey daha farklı olabilir, ben sana yetemeyebilirim, seni incitmek istemiyorum diyor. Her anlamda ve her boyutuyla düşünmemi istiyor. İçimde bir güç beni ona iterken bi güç çekiyor. Onda da aynısı var. Sonuç olarak değişik bir düğümdeyim. Cevabı basit gibi
Görünse de zor geliyor ayrılmak filan. Öte yandan sizce 15 yaş farkı çok mu etkili?

15 yaş çok .
Şimdi ikiniz de gençken sorun yok ama neredeyse kuşak farkı var.
Sevgili olarak deneyeceksiniz o aşikar ,o zaman daha net anlarsınız

15 yaş biraz fazla bir fark ama anlasabildikten uyum sagladiktan sonra sorun degil bence...

oyle genç adamlar varki içleri geçmiş sanki 50 yasinda emekli gibi...

önemli olan enerjisi uyumu bence...

Kişiye göre değişir. Yaşlarınıza göre değişir. İyi düşünün doğru karar verin. Aradaki yaş farkı azımsanacak ölçüde değil.

Eşimle yaklaşık bahsettiğiniz civarda yaş farkı var aramızda. 10 senedir birlikte beş senedir evliyiz. Bugüne kadar bir sıkıntımız olmadı. 10 sene sonra olur mu bilmiyorum.

15 yaş biraz fazla bir fark ama anlasabildikten uyum sagladiktan sonra sorun degil bence...

oyle genç adamlar varki içleri geçmiş sanki 50 yasinda emekli gibi...

önemli olan enerjisi uyumu bence...
Eski sevgilimle aramda 3 yaş fark vardı ve o tam da bahsettiğiniz gibi içi geçmişti adeta. Benim enerjimi de götürüyordu sanki. Bu ilişkimde ben kadar enerjik olamasa da yaşamayı seven, gezmekten zevk alan, farklı yerler keşfedince mutlu olan bir insan görüyorum karşımda ve beni de pozitif yönde etkiliyor bu durum. Sanki her şey tam da tek sorun yaş farkıymış gibi geliyor. Ama sonra diyorum ya bu yaş farkı sonrasında her şeyi etkilerse diye? Çok teşekkürler yorumun için

Merhaba,
Bir haftadır bir ilişkim var ve açıkçası şaşkınım. İş yerinden arkadaşımla, yaklaşık aramızda 15 yaş farkı var, son zamanlarda değişen bir ilişkiye döndü ve en sonunda sevgili olduk gibi bir durum. Aradaki yaş farkını görür görmez olumsuz takınmadan önce beni bir dinleyin istiyorum, sonrasında olumsuzsa yine benimle paylaşın. Öncelikle bu arkadaşım gerçekten de dünyanın en iyi
Kalpli insanlarından bir tanesi. Daha biz arkadaş bile değilken iş ortamımdaki çaycı ablalara ne kadar iyi davrandığını görüyordum. Diğer insanların ona duyduğu saygıdan bunu fark edebiliyordum. Sonrasında frekanslarımız uyuştu ve biz arkadaşça görüşmeye başladık. Ancak insanlara değer vermesi ve kimseyi incitmeme gayretiyle benzerliğimiz çoktu. Esprili, güvenilir, olaylara dar bi açıdan bakmayan, kariyerim konusunda beni motive eden bir insandı. Bir şekilde onunla geçirdiğim vakitlerimin ne kadar hızlı aktığını gördüm ve şaşırdım. Onun da benden etkilendiğini biliyordum ve sonuç olarak biz bir ilişkiye başladık. Ben aradaki yaş farkının farkındayım ama duygusal anlamda elimin tersiyle itemiyorum. Çok düşünceli bir insan ve gerçekten de bana değer verdiğini her halinden anlıyorum. Seviyorum onla olmayı. Ama o da benim düşünmemi istiyor. Bundan bir 10 sene sonra her şey daha farklı olabilir, ben sana yetemeyebilirim, seni incitmek istemiyorum diyor. Her anlamda ve her boyutuyla düşünmemi istiyor. İçimde bir güç beni ona iterken bi güç çekiyor. Onda da aynısı var. Sonuç olarak değişik bir düğümdeyim. Cevabı basit gibi
Görünse de zor geliyor ayrılmak filan. Öte yandan sizce 15 yaş farkı çok mu etkili?

Yas sorununun kisilwrin kqrakterine gore degistigini dusunuyorum

Ama soyle soyleyeyim erkek arkadasiniz her seyiyle dusun derken gelecegide varsayqrak dusunmeni istemus misal sen ilerki yaslarda gezelim tozalim isterken esin kendinde bu enerjiyi bulmayqbilir

Yada soyle bir ornek vereyim cinsel olarak kadinlqr 30 dan sonra kendilerini taniyip cinsellikten daha fazla haz alqcak sekilde degisiyorken erkeklerde 40 tan sonra biyolojik olarak cinsel istekte azalma vs olabiliyirmus ki buna enerji olayinida katin

Bu tarz seyleri belkide acikca soyleyemedigi icin genis dudunmeni istemis

Bencede bunlari iyice bi dusunmenizde fayda var

Şimdi sorun yok gibi görünse de 10yil sonra en güzel yaşlarında 30lu yaşlarında karşında 50sinde bir adam?
Onun için sorun olmaz tabi
Ama ya sen? Uzun vadede düşündünüz mı hiç?

Daha 24 yaşındaymışsın bence vazgeç.Ben 26 yaşındayım 30 yaş üstü benim için büyük diyorum.39 cidden çok fazla.İleride sorun yaşayacaginizi düşünüyorum kesinlikle.Sen de pişman olabilirsin keşke yaşıma yakin genç biriyle olsaydım diye.

Bizimde 15 yaş vardı. Adam sonra tribe girip ben sana yetemem diye terk etti. Bide peşimden koşanda oydu. Yani iyi düşün derim. Çünkü oda kararsız. Sen kabul etsende yarın birgün benim cekincelerim var deyip gidebilir.

Yas sorununun kisilwrin kqrakterine gore degistigini dusunuyorum

Ama soyle soyleyeyim erkek arkadasiniz her seyiyle dusun derken gelecegide varsayqrak dusunmeni istemus misal sen ilerki yaslarda gezelim tozalim isterken esin kendinde bu enerjiyi bulmayqbilir

Yada soyle bir ornek vereyim cinsel olarak kadinlqr 30 dan sonra kendilerini taniyip cinsellikten daha fazla haz alqcak sekilde degisiyorken erkeklerde 40 tan sonra biyolojik olarak cinsel istekte azalma vs olabiliyirmus ki buna enerji olayinida katin

Bu tarz seyleri belkide acikca soyleyemedigi icin genis dudunmeni istemis

Bencede bunlari iyice bi dusunmenizde fayda var
O da benim kendisi için çok büyük bir şans olucağımı, ama bu açıdan bakarsa bencillik olacağını söylüyor. Burada düşünmesi gereken kişinin ben olduğumu biliyorum. Dediğiniz gibi cinsellik boyutunu söyleyemese de genel anlamda ve diğer boyutlarını sürekli bana söyledi. Bir karar vericeksem de bütün bu boyutlarını düşünerek vermemi istiyor. Beni severken bi yandan da bencillik etmeyerek bunları da düşünmeni istiyorum demesi hoşuma gidiyor. Sanırım ben de akıllı bir insan değilim :D

Ben olsam yaş farkına takılmam. O senden küçük olsa belki, o da millet burnundan getirir diye, yoksa o da sorun olmaz. Gönüller bir olsun, sayıların çok önemi yok. Hem bakıyorum da herkea dünyaya kazık kakmış, kimin ne kadar zamanı var biliyor. Önemli olan şu belki de, 1 yıllık ömrün kaldığını bilsen, o bir yılını bu adamla geçirir misin?

Ben olsam yaş farkına takılmam. O senden küçük olsa belki, o da millet burnundan getirir diye, yoksa o da sorun olmaz. Gönüller bir olsun, sayıların çok önemi yok. Hem bakıyorum da herkea dünyaya kazık kakmış, kimin ne kadar zamanı var biliyor. Önemli olan şu belki de, 1 yıllık ömrün kaldığını bilsen, o bir yılını bu adamla geçirir misin?
Vallahi geçiririm Yani çok güzel bi bakış açısı.öte yandan geleceği ve sosyal faktörleri düşününce kafam karışıyor. Çok teşekkürler :)

Back