sevgilimin yeni sevgilisi:((

uykusuz90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
5
0
36
Kocaeli
merhaba arkadaşlar. benim 4 yıllık bir ilişkim olmuştu. ilk yılı çok güzeldi ama birbirimize uzaktık o yüzden 1 yıldan sonra aramızda sorunlar olmaya başladı. benimle hiç ilgilenmemeye başladı. zaten psikolojik sorunları olduğu için mesela telefonu 1 hafta boyunca kapatıp hiç açmıyordu. sonra hiç bir şey yokmuş gibi nasılsın diyordu. sürekli ayrıldık barıştık son 2 yıldır tamamen ayrıyız ama arada arkadaş gibi buluşup konuşuyorduk. her konuşmada ben çok rahat davranıp o gittikten sonra 1 hafta ağlayarak geziyordum. çünkü hala çok seviyordum.onun da üzüldüğünü biliyordum.gecen yıl beni sevdiğini söyledi ben de ona artık seni sevmiyorum ama sen benim için çok önemlisin hayatımda arkadaş olarak hep bir yerin var dedim. çünkü barışsak bile yine aynı şeylerin olacağını,yine dogumnümü bile hatırlamayacağını biliyordum.üzerinden zaman geçti bizim konuşmalarımız azaldı ve bir ay kadar önce birisiyle ilişkisi olduğunu öğrendim. önce üzülmedim daha sonra rüyamda sevgilisini benden daha çok sevdiğini gördüm. ne olduysa o günden sonra oldu hayatım alt üst oldu. zaten 2 yıldır kimseye aşık olamıyorum ama yine de unuttum sanıyordum. şu anda sürekli pişmanlık duyuyorum . özellikle facede sevgilisiyle konsere gideceğini öğrendim biz gidecekken işi çıkmştı gidememiştik bir sürü şey olmuştu. benle yapmadığını onla yaptığını görmek çok üzdü beni 1 haftadır kendime gelemedim hala seviyormuyum yoksa şu an hissettiğim tek şey kıskançlık mı bilemiyorum..

Boşverrrrrr be güzelimmmm :)))
O ilişkiden hayır gelmezmiş zaten...
Kafanı onları düşünerek yoracağına, geleceğe bak...kendini düşün...

çıkar hayatından onu ilgilenme
sen onu facede yada başka bi yerde takip ettikçe kendini yaralayacaksın kanımca

büyük ihtimalle hissettiğin sey sadece kıskançlık. sen bırıyle beraber değilsin ama o baskasıyla bu yüzden kendini bosluğa düsmüs hissediyorsun. sakın bunu kendine takıntı yapma. gez , toz , yeni insanlarla tanıs. ben buna çok benzer bır seyler yasadım.1 yıla yakın bır bırlıktelığımız oldu ilk erkek arkadasımdı. 4 yıl boyunca her aksam yatarken onu düsünüyor. her sabah onu düsünerek uyanıyordum. onun bu arada bır sürü kız arkadası oldu tabı. ama ben kımseyi yanıma yaklastırmadım. daha sonra onunla tekrar basladık. ama baktım ben onu gozümde büyütmüsüm. aslında istediğim o değilmis. sonra ondan ben ayrıldım. ve oylelikle bıttı. simdi anlıyorum ki o bende takıntı olmus. aynısını sen yasama. yıpratma kendini bosu bosuna..

erkekler istediği zaman mükemmel erkek oluyor..Bu söze hep inanmışımdır.. Durumun tek açıklaması var o kızı gerçekten seviyor olabilirr , değer veriyor olabilir.

Acımasız bir insan değil ama bunları söylemeliyim demekki size onun kadar değer vermemiş ki yapamamışsınız..Gerçekler her zaman üzer ama bir yalanın ardına sığınmaktansa üzülmeyi tercih ederim şahsen..

Onu düşünmemekle başla işe yeni hobiler edin , arkadaşlarınla birşeylerr yap vs vs. en basitinden tv izle film izle buna benzer şeyler yapp.Geçicek inan ki geçicek..İnsan bir gün unutuyor emin ol.

Ama sen böyle onu düşünmeye devam edersen unutma süreni ve kendini üzmee süreni uzatırsın canım..Dediğim gibi erkekler gerçkten sevdikleri biri karşılarına çıktığın mükemmel oluyorlar.Seninde karşına seni seven biri çıkacaktır emin ol.

Buna bitirmek denir mi? Bitirdinmi öyle bir siliceksin ki hayatından; izleri bile kalmayacak. Senin yaptığınsa önce terketmek sonra arkasını aramak. Hayır olan sana oluyor çocuğun keyfi yerinde. Artık bırak bence faceden felan takip etmeyi. Hayatına bak kendini mahvetme yitip gidenler için. Zaten seni yeteri kadar sevseydi bitmezdi basit ama öyle. Bu arada face de bakmasaydın o çocuğa ilişkisi olduğunu öğrenmeyecektin ve unutacaktın yanılıyor muyum? Resmen kendi kendini üzüyorsun başka derdin mi yok? Kimbilir daha şu hayatta ne güzellikler yaşıycaksın üzmeye bile değmez inan.

evet tabi ki faceden silmiş olsaydım şimdi onunla ilgili hiç bir şeyden haber alamayacaktım. ama 2 3 yıl önce büyük sorunlar yaşamıştı hepsinde ben onun yanındaydım,o da benim. şimdi ise birden bire hayatımdan çıkarmak ondan hiç haber alamamak düşüncesi beni daha da kötü yapıyor. yanlış yaptığımın farkındayım.zaten 4 yıldır sürekli kendimden taviz veriyorum sürekli üzülüyorum doğru düzgün ders çalışamıyorum. o şu anda istediği yerde ben ise değilim..

zaman daha niye üzülüyorsun , gerçkleri biliyorssun..

kendi kendini mahfediyorsun bu kesin. farkındasın da... bence faceden silerek başla... kendine değer ver böyle şeylerin seni üzmesine izin verme.

o hayatına devam ediyor..sen daha çok devam et :) kaç günlük dünya allah aşkına...

allah yolunu açık etsin deyip kendi yoluna bakmayı dene. umarım tez zamanda geçmişte bırakırsın onu

suan bi bosluktasın ve ESKI SEVGILININ (büyük harflerle yazdımkı artık eski oldugunu idrak et diye..) hayatına karısmak olur senın yasatmaya calıstıgın duygular.. o yolunu coktan cızmıss sende artık bırak bunları derslerıne calıs dusunmemeye gayret et..

aşık olmaktan önce kendı hayatını bı raya oturt.. üniv.sınavımı yoksa zaten ünivdemisin bilemiyorum ama önce derslerine odaklan.. sonradan bu boşa gecırdıgın zamanları çok ararsın .. bence ilişkinizin devam etmediğine sahsen ben sevındım anlattıgına gore kısılık olark çökmüş bi insanmıs eski sevgilin.. bu tür insanlarla münasebetin olması yarardan çok zarar getırır ben diyim..

tek yapman gereken onu faceden silmen tlfnu varsa onuda silmen vs..

kıskanclık değil sen bi duygusal bosluktasın oyuzden takıntı haline getırmıssın bu durumu.. kendını mesgul edecek baska seyler bul derim

Bende aynen bu durumdayım
sevgi mi kıskanlıclık mı bilemiyosun yada bi takıntı haline geliyo farkedemiyosun.
Ben sadece biriyle birlikte oldugu zmanlar yanmda istiyorum ama yalnız kaldıgı zaman suratına donup bakmak istemiyorum bile garip :26:

sen onunla adam akıllı güzel anılar yerine üzüldüğün anlarını hatırladığın için buna üzülüyorsun ve kıskanıyorsun üzülüp kıskanmanın nedenide onu sevmen icinde ona sevgi beslemen :S allah yardımcın olsun

senın ıcınde kalmıs bazı seyler anladıgım kadarıyla senın yasayamadgın bazı seylerı sımdı o kızla yasayacak olması zoruna gdıyor bu sevgı dgıl takıntı canım dusunmemeye calıs sende hayatına grmek ısteyen ınsanlara sans ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…