merhaba arkadaşlar. benim 4 yıllık bir ilişkim olmuştu. ilk yılı çok güzeldi ama birbirimize uzaktık o yüzden 1 yıldan sonra aramızda sorunlar olmaya başladı. benimle hiç ilgilenmemeye başladı. zaten psikolojik sorunları olduğu için mesela telefonu 1 hafta boyunca kapatıp hiç açmıyordu. sonra hiç bir şey yokmuş gibi nasılsın diyordu. sürekli ayrıldık barıştık son 2 yıldır tamamen ayrıyız ama arada arkadaş gibi buluşup konuşuyorduk. her konuşmada ben çok rahat davranıp o gittikten sonra 1 hafta ağlayarak geziyordum. çünkü hala çok seviyordum.onun da üzüldüğünü biliyordum.gecen yıl beni sevdiğini söyledi ben de ona artık seni sevmiyorum ama sen benim için çok önemlisin hayatımda arkadaş olarak hep bir yerin var dedim. çünkü barışsak bile yine aynı şeylerin olacağını,yine dogumnümü bile hatırlamayacağını biliyordum.üzerinden zaman geçti bizim konuşmalarımız azaldı ve bir ay kadar önce birisiyle ilişkisi olduğunu öğrendim. önce üzülmedim daha sonra rüyamda sevgilisini benden daha çok sevdiğini gördüm. ne olduysa o günden sonra oldu hayatım alt üst oldu. zaten 2 yıldır kimseye aşık olamıyorum ama yine de unuttum sanıyordum. şu anda sürekli pişmanlık duyuyorum . özellikle facede sevgilisiyle konsere gideceğini öğrendim biz gidecekken işi çıkmştı gidememiştik bir sürü şey olmuştu. benle yapmadığını onla yaptığını görmek çok üzdü beni 1 haftadır kendime gelemedimhala seviyormuyum yoksa şu an hissettiğim tek şey kıskançlık mı bilemiyorum..
evet tabi ki faceden silmiş olsaydım şimdi onunla ilgili hiç bir şeyden haber alamayacaktım. ama 2 3 yıl önce büyük sorunlar yaşamıştı hepsinde ben onun yanındaydım,o da benim. şimdi ise birden bire hayatımdan çıkarmak ondan hiç haber alamamak düşüncesi beni daha da kötü yapıyor. yanlış yaptığımın farkındayım.zaten 4 yıldır sürekli kendimden taviz veriyorum sürekli üzülüyorum doğru düzgün ders çalışamıyorum. o şu anda istediği yerde ben ise değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?