- Konu Sahibi Melodimeloo
-
Canim vallaa uzak tut bence bunun altinda bisey var yani hangi erkek kiz arkadasiyla oyle konusur rahatsiz oluyorum de konusmani istemiyorum zaten secimini yapamaciksa dicek biseyim yokArkadaşlar merhaba. Geçen ay konumda sevgilimin iş arkadaşının cıvık tavırlarından, biz telefonla konuşurken yüksek sesle konuşmasından gülmesinden rahatsız olduğumu, tanışmadığım için stalk yoluyla takip ettiğimi söylemiştim. Arkadaş sevgili bulamayan sürekli de arayan bir tip. (Bunu erkek arkadaşım da söylemişti.) Geçen gün sevgilimin telefonuna bakarken iş grubundaki bazı yazışmaları gördüm ve büyük bir kavga ettik. İçim çok kırgın ve öfkeli.. ne yapacağımı bilmiyorum.. Olayı anlatayım:
Erkek arkadaşım uyurken (yanlış olduğunu biliyorum ama kızdan hoşlanmadığım için merak da ediyorum) telefonunu kurcaladım. İş grubunda kız buna birkaç kere "bebeğim" diye hitap ediyor. Benimki karşılık vermiyor ama terslemiyor da! Hatta başka bir mesajda da kız zor bir işi hallediyor evden çalıştıkları dönemde.... Benimki kıza şunu diyor: "Helal sana nerdeyse sevincimden öpücük atcam". diyor gülüyor. Şimdi bu cıvıklık değil de nedir?
Bir başka mesajda ise erkek arkadaşım kıza diyor ki (işle ilgili) "aradım ama açmadın". Kızın cevabı ise " Sesime aşık olma diye :))." !!!!
Kızlar tüm iş arkadaşları beni biliyor hatta bana telefonda selam söylüyorlar. Bu kız da beni biliyor. Ama neden bu konuşmalar neden neden neden? Sürekli kafamda bu soru var. Nolursunuz yardım edin.. Sevgilimi seviyorum guveniyorum da ayrılmadım sadece ağladım uyardım bir daha asla bu tarz konuşmalar görmicem yoksa biter dedim. Ağlamama çok üzüldü, o da alttan aldı, o kız patavatsız dedi... Ama kendime yediremiyorum napmalıyım? Büyütülcek bir şey mi veya ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?
Çok uzuldum yaşadiğiniz duruma hatta çok benzettim bize. Ama Allah sizin içinizi ferahlatmış ondan ayri tutarak... Malesef bunlar da olabilir ben kiza bir şey desem 'ama o da böyle cevap verdi' der. Kiz iliskilerini yurutemiyor surekli birilerinden ayriliyor ve duzenli ilişki istiyor bence de benimkine taktı. Iş yerine gittim ama maalesef fazla yuzume bakmadi sadece bir merhabayla geçiştirdi.Bu tarz bi şey benim de başıma gelmişti. İçim içimi yiyordu ama sonradan kız bi bomba patlattı X bana asılıyor diye iş yerinde yaygara kopardı. Sebebi de aradığı ilgiyi görememesi çıktı ama ben seni bu kız hakkında defalarca uyarmıştım diyip ayrıldım. Çünkü o da kıza zamanında cıvık şakalar yapmıştı. Kız yellozdu ama yüz buluyordu.
sonra çok barışmak istedi çok aradı yaşadığım şehre tektaşla geldi işten ayrıldı askeri sınavlar için 20 kilo verdi askeriyeye girdi ama bende bitmişti. Çok yıllar da önceydi zaten. İyi ki olmamış orası ayrı. Konuyu okuyunca o sinir harbi canlandı gözümde yine..
içine kurt düştüyse bu meseleyi çözmeden yoluna devam edersen başka yerden patlak verir. Kızla telde iletişim kurma hatasına asla düşme ben yapmıştım çok pişman oldum. Ama sevgiline “sürpriz” yapıp ofise git. Gözünle görünce anlarsın zaten az çok. Sevgilini de al karşına “bu konuyu son kez konuşuyorum” tarzında bi konuşma yapıp ciddiyetini, kırgınlığını anlat sonra aptala yat izle. Çünkü kız aşırı zilli ama sevgilin de çok yanlış. O iki aydır msj arama yok faslı yeterli veri değil. İsterse işine geldiğini kadarını siler. Senin durumu zamana yayıp izlemen lazım, evlilik başlıbaşına zor bi süreç. Kafanda herşey net olmadan evlenme. Düğün 2 ay ertelenir bunlar dert değil yeter ki emin ol. Soru işaretiyle evlenip hayatını karartmaktansa gönül rahatlığıyla 1-2 ay gecikmeli evlen
Allah razi olsun konularimi da takip etmişsiniz. O zamanlar hep 'acaba ben mi abartiyorum' derdim ama yok. Malesef durum bu ve ben hislerimde yanilmadim.... erkek arkadaşim o kalp olayindan sonra mesafesini koydu. Bu grup konuşmalari story meselesinden once yapilmiş. Erkek arkadaşim mesafe koydugu andan itibaren ( o tarihlerdeki mesajlara baktim ayni gün) hiç laubali bir şey yoktu.. demekki samimi degil artik diyorum ama bir yandanda kuşku devam ediyor...Tüm mesajlarınızı okudum ve hatta eski konularınıza da baktım kız sevgilinizin masasında çay bardakları ile hikaye paylaşmış hemde kalp emojisi ile. Bide bu grupta paylaşılan mesajlar var tabi. Kusura bakmayın ama kız sevgilinize yürümüyo adeta koşuyo. Ve malesef erkek arkadaşınızda bunun baş gibi farkında. Hoşuna gidiyor besbelli. Ki bu detaylar sizin uzakta olduğunuz halde yakaladıklarınız. Hergün aynı iş yerinde dip dibe daha neler oluyo kimbilir. Yanlış yapmışsınız. Baştan o olayda tavrınızı net koyamamışsınız. İlişkiye ara vermek istiyorum diyecektiniz aranayacaktınız aradığında açmayacaktınız adamı zorlayacaktınız içinizde en ufak şüphe bırakmamak için sizi ikna etmek için elinden geleni yapmadanda devam etmeyecektiniz. Çok yanlış yapmışsınız. Bencede bi iş yerine gidip kendiniz gösterme zamanınız gelmiş ve geçiyo bile. Gidin ve gözlemleyin gerekirse kıza imalı bi şekilde laf vurun niyetini anladığınızı ve takiote olduğubuz anladın ama açık açık konuşmayın. Bide sürpriz yaparak habersiz gidinki sevgiliniz mesajları silnedn alıp bakın yine bi vukuatı olmuşsa bence sevgilinizi silin ve onsuz yeni hayatınıza devam edin. Ben olsaydım aynen böyle yapardım. Bide son olarak orda yakın arkadaş olabileceğiniz başka bir kız varsa eğer tabi düzgün biri onla samimiyet kurun çok yakın olursanız size istihbarat sağlayabilir
Sağ olun. Dedim hepsini biter bizi kaybedersin bu sondu dedim..Canim vallaa uzak tut bence bunun altinda bisey var yani hangi erkek kiz arkadasiyla oyle konusur rahatsiz oluyorum de konusmani istemiyorum zaten secimini yapamaciksa dicek biseyim yok
ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM. Bir nebze içime su serpen bir mesaj oldu. Sevgiden yana hiçbir şuphem yok haklisiniz. Ama guvenemiyorum eskisi gibi o da bunun farkinda . Sizce neden boyle bir sey yapti hosuna mi gitii bilemiyorum..Aldatmayı asla kabul etmem Her zaman da derim bir ilişkide herşey tamam ama aldatma asla her ne sebeple olursa olsun kabul edilemez.. ama burda 8 yıllık hala sevgilinizin sizi önemsediği bir ilişki görüyorum bu nadir bulunan birşey. Evet bir flörtleşme var. Beğenilmek belki rutin hayatta öylesine eğlence gibi bilmiyorum ben yapmazdım ama olabilir diyorum. Asla aldatma yok ve aklından geçirdiğini de düşünmüyorum. Sadece kızın ilgisi beğenildiğini bilmek hoşuna gitmiş. Evet hata var ama ölümcül bir hata değil. Sadece iyi bir tehdit edin. En ufak aklımı bulandırırsan yakarım gemileri diyin ve lütfen evliliğinize odaklanın bu en heyecanlı güzel zamanları gerizekalı bir kız ve sevgilinizin saçmalaması yüzünden zehir etmeyin. Bence sevgiliniz sizi seviyor. O kızı da daha fazla konuşup iyice kendinize rakip haline getirmeyin...
Canim ani kararda verme cunku ani kararlar bazi seylerde cok pahaliya mal oluyor kimseye kulak asma biz sadece tavisyede bulunuyoruz ama ben evliyim suanda esim sevgiliyken sosyal medyasinda bir kiz ekleyemezdi cunku yakin arkadas olup sevgilisi oldugu zamanlar olmus benle konusmadan once tavsiye etmiyorum sakin boyle vicik vicik konusturma tatli dil erkegi bastan cikarir bu kizin yaotigi resmen ayiplik bi kiz olarak kendini senin yerine koyup edepli davranmasi lazm uzulme dedigim gibi iletisimini kessinSağ olun. Dedim hepsini biter bizi kaybedersin bu sondu dedim..
Allah razi olsun konularimi da takip etmişsiniz. O zamanlar hep 'acaba ben mi abartiyorum' derdim ama yok. Malesef durum bu ve ben hislerimde yanilmadim.... erkek arkadaşim o kalp olayindan sonra mesafesini koydu. Bu grup konuşmalari story meselesinden once yapilmiş. Erkek arkadaşim mesafe koydugu andan itibaren ( o tarihlerdeki mesajlara baktim ayni gün) hiç laubali bir şey yoktu.. demekki samimi degil artik diyorum ama bir yandanda kuşku devam ediyor...
Bunu yapacagim teşekkur ederim ama malesef şu sira oraya gidemem şehir degistiremem yani. Erkek arkadaşim bana anlatiyor ofistekilere de soyledim evimize şunu aldik bunu aldik dedim hava attim diyor. Ama ne derse desin bu olayi nasil unutcam bilmiyorum. O sizin dediginiz çayli story olayindan sonra da onunla donmuyor. Işten 10 dk geç cikiyor kiz gitsin diye.....Öyleyse O zaman iyi yani belliki mesafe koyulmuş ama bence siz yinede sürpriz bi şekilde gidin iş yerine ve hemen telefonu alıp bi kontrol edin içiniz rahat ederse eğer o kızın yanında ballandıra ballandıra evleneceğini, alışverişe çıkacağını çok mutlu olduğunuzu falan bayağı bişeler diyin yani ama o kıza değil o kızın yanında diğer çalışanlarla muhabbet eder gibi diyin. Bayağı bi hava atın yani. Arada da tepkilerine bakın hatta yanındayken sevgiliniz elini tutun yanağından öpün. Hatta bi hediye alın işyerinde herkesin içinde verin sevgilinize falan. Bakın bakalım ne tepki verecek.
Tabii ki ekleyemez bende karşiyim boyle şeylere. Benimki sosyal medya kullanmiyor benim hesabimi kullaniyor bunu da araştirdim stalkladigim arkadaşlarindan... hicbir hesabi yok. Dedigim gibi bu olayy ilk oldu. Ondan bu kadar şaşkinim normalde ağirbaşlidir bu ortamda cozutmuşlar hepsi.... ya da ilgi hoşuna gitti bilmiyorum.Canim ani kararda verme cunku ani kararlar bazi seylerde cok pahaliya mal oluyor kimseye kulak asma biz sadece tavisyede bulunuyoruz ama ben evliyim suanda esim sevgiliyken sosyal medyasinda bir kiz ekleyemezdi cunku yakin arkadas olup sevgilisi oldugu zamanlar olmus benle konusmadan once tavsiye etmiyorum sakin boyle vicik vicik konusturma tatli dil erkegi bastan cikarir bu kizin yaotigi resmen ayiplik bi kiz olarak kendini senin yerine koyup edepli davranmasi lazm uzulme dedigim gibi iletisimini kessin♥
Evet tabi hoşlanmış.. beğenilmek herkesin hoşuna gider. Ben eşimle 10 yıl sonunda evlendm 8 yıllık bir ilişkinin daha erken yaşlarda başlayan saf ilişkilerin ne kadar zor olduğunu kurulduğunu ne gibi badireler atlattığını biliyorum. Ortada bir aldatma yok ilgisi de yok bence sadece beğenilmenin verdiği bir keyif var evet aptalca haddini de bildirin süründürün gerekirse bir süre ve ona o kızla ilgili kıslandığınızı gösteren hiç bir cümle kurmayın değerlileştirmeyin uzaktan takip edin. Gerçi forumda okuyoruz insanlar o kadar rezil ki herkes altında bişey aramış ben okuduklarım hislerimle yanıtlıyorum eşinizden o kıza bir ilgi alaka yok ama beğenilmenin verdiği bir heyecana kapılmş. Dediğim gibi hata ama bence ilişkinin kestirilp atılacağı kadar değil. Açık net konuşun. Aldstmışım gibi davranıyorsun dediğinde aldatsan emin ol böyle davranmazdm diyin. Ciddi konuşma sonrası da gündeme getirip boş yere ilişkinizi çözüm olmaya saçma girdaplara sokmayın benim önerim..ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM. Bir nebze içime su serpen bir mesaj oldu. Sevgiden yana hiçbir şuphem yok haklisiniz. Ama guvenemiyorum eskisi gibi o da bunun farkinda . Sizce neden boyle bir sey yapti hosuna mi gitii bilemiyorum..
Canim ozman o kiz afedersin tekin ayak degil ondan oyle konusuyor agir basliysa goygoyluguna konusuyrdur kizin karaktere bagliTabii ki ekleyemez bende karşiyim boyle şeylere. Benimki sosyal medya kullanmiyor benim hesabimi kullaniyor bunu da araştirdim stalkladigim arkadaşlarindan... hicbir hesabi yok. Dedigim gibi bu olayy ilk oldu. Ondan bu kadar şaşkinim normalde ağirbaşlidir bu ortamda cozutmuşlar hepsi.... ya da ilgi hoşuna gitti bilmiyorum.
İş yerinde kizlardan biri benimle cok ilgilendi. Ama onunla da bir kere gorustum onu mu eklesem acabaSiz ordan tanidiginiz biri varsa konusun takipte kalsn rica edin en azindan iciniz rahat olur yada kiza söyleyin konusmayin diye senin mutluluğundan onemli degil
Evet ekle ama soyle bisey var o kizla arasi iyi degilse konus agzini ara once iyise simdi gider soylerİş yerinde kizlardan biri benimle cok ilgilendi. Ama onunla da bir kere gorustum onu mu eklesem acaba
Kız zaten öyle ben bunu hiç tanişmadan anlamiştim.. sorun benimki niye boyle konuştuCanim ozman o kiz afedersin tekin ayak degil ondan oyle konusuyor agir basliysa goygoyluguna konusuyrdur kizin karaktere bagli
Iyi aralari ya soyleyecek kadar mi bilmiyorum ama... guvenemem ki soylerse daha buyuk rezillik olur hem benim acimdan hem erkek arkadaşim acisindanEvet ekle ama soyle bisey var o kizla arasi iyi degilse konus agzini ara once iyise simdi gider soyler
Valla kuzum bilemicem taniyan sensin biraz ustinde dur hic bisey sakli kalmazKız zaten öyle ben bunu hiç tanişmadan anlamiştim.. sorun benimki niye boyle konuştuIs yerindeki baska bir kiz dedi ki hep senden bahsediyor tanismak nasip olmamişti....
Aynen oyle bende onu kast ettim erkek arkadasn icin sorun olur ama bak eminsen soylemez dersen sorIyi aralari ya soyleyecek kadar mi bilmiyorum ama... guvenemem ki soylerse daha buyuk rezillik olur hem benim acimdan hem erkek arkadaşim acisindan
canim sende kizin moralini bozma her erkek ayni degildir bilemeyiz sadece takipte kalsin o kizdan daha cok yakinlik gostersin yetermesajları silse ne olacak.
bunlar iş arkadaşı değil mi. zaten bütün gün yüzyüzeler. telde bu konuşmalar varsa, gün içinde olan tahmin edilir.
iş yerinde böyle cıvıma olmaz. çalışır işini yapar ekmeğini kazanırsın evine gelirsin.
ben ilişkide kadınların hislerine güvenirim. ne hissederlerse çıkar.
şahit olduğum bir olayı anlatayım. bir yakınım nişanlıyken, çocuğun çalıştığı işyerindeki bir kızın davranışından hoşlanmadı ve o kız yüzünden kavga bile ettiler. adam hep inkar etti. neden şüphelendin diye sorduğumuzda, ben o kızın bakışlarından ilgisini anlıyorum diyordu. bir süre sonra tanıdığım kız başka sebeplerden nişanlısından ayrıldı ve çocuk işyerindeki kızla evlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?