- 18 Ağustos 2018
- 194
- 70
- 18
- Konu Sahibi Melodimeloo
Çok teşekkür ederim aslında benzer şeylermiş. Bende çok ayrıntı veremiyorum sizin gibi ama aynı şekilde iş yerinden ÇANAK tutanların olduğu kesin... Benimki o an tavır koyamamışım demek ki halletmemiz gereken iş vardı şakalaşmışız diyor. Bilmiyorm ya hepimizin yolu açık olsun inşallahUmarım nasıl mutlu olacaksanız öyle olur. Herkesin doğrusu kendine. Ben devam edemedim başkalarına çok sordum , bazıları bu aldatma değil dedi biraz ıkındım sıkıldım ama yok adam ne dese aklımda o mesaj. Bende de eski sevgilimden yana afedersin kıza yavşamış bir mesaj yoktu ama kızın o rahat tavrı beni çok düşündürdü. Bana biri aynını yazsa olay çıkarırdı, bu yüzü nasıl verdin diye. Demekki kendisi de yüz vermiş dedim bende içim soğumadı sonlandı ilişkimiz. Eski sevgilim sözde bayağı fedakarlık yapmıştı benim için özellikle öğrencilik yıllarımda çok faydasını gördüm ailemin yarısı kadar da onun emeği var okulu bitirmemde belki. Ama işte sadakat güven duygusu gitti mi gidiyor bende. Şimdi iyiki olmamış diyorum çünkü bu onda bir huymuş benden sonrasındaki hayat tarzıyla onun aslında çok da sadakatli biri olmadığını anladım. Evlilik gibi ciddi bir kuruma girmeden önce iyi tanı derim ileride pişman olmamak adına . Bahtın açık olsun