Neden kendinizi ve hemcinsinizi ikinci sınıf insan yerine koyuyorsunuz. Erkek arkadaşınız sizden üstün bir varlık mı?
Yazdıklarınızda ben tek taraflı adama yürüyen bir kızdan çok karşılıklı flört eden iki insan gördüm. Kimse ne kadar cıvık bir insanda olsa yüz bulmadığı, karşılık görmediği birine o lafları edemez, sosyal medyasında onunla ilgili kalpli durumlar paylaşamaz, kaldı ki hiçbir düzgün erkekte hareketlerini yanlış ve labali bulduğu ve bir yıldır bu yüzden sevgilisi ile sorun yaşadığı kadına grup içinde seni öperdim demez, onunla işe gidip gelmez, samimi olmaz, kalpli durumlar paylaşmasına göz yummaz. Diyorsunuz ki beni biliyordu. İlişkileri iki kişiliktir ve herkes aynı ahlak ve erdemde değildir kaldı ki sizinle ilişki yaşayan sevgiliniz sizi umursamamış ki o kızdan ne bekliyorsunuz.
Ayrıca siz bir yıldır bu kızdan rahatsızsınız erkek arkadaşınız sizi takmadığı gibi birde ona yüz vermiş, aralarındaki flört su getirmez bir hal alıp siz farkedincede, bütün suç kızın, erkek arkadaşınız, bu durum ortaya çıkınca kıza o lafları ederken diyemediniz mi tamam kız öylede ona karşılık veren sen nesin diye.
Burada yok iş yerine git yok kıza laf sok diye akıl veren arkadaşlar olmuş, konu sahibi bunları yapınca kız sen bunları bana diyeceğine erkek arkadaşına sahip çık dese ne diyecek konu sahibi, ne yapacak o benim erkeğim diye kızın saçına mı yapışacak? Adam hala kıza açık bir şekilde onla işe gelip gitmek istemediğini bile söyleyememiş, bahane bulup geç çıkıyormuş, güya konu sahibini rahatlatmak için şu tavrı bile adamın o kıza yüz verdiğinin açık kanıtı aslında. Adam kıza açık açık onunla gidip gelmek istemediğini söyleyemeyecek kadar neden çekiniyor, üstelik kızı güya bu konularda uyarmışken.
Birde ben aynısını yapsam beni mahvederdi, ona ben mi ittim, sevgilim bana beni bunaltıyorsun, o taraf ve ortam rahat tarzı cümleler kurdu tarzı söylemleriniz var ki tam akıllara zarar, siz durduk yere tepki koymamışsınız ki, haklı olduğunuz ortaya çıkanlarla belli zaten, kaldı ki siz aynısını yapsanız erkek arkadaşınızın sizin gözünüzün yaşına bakmayacağının da farkındasınız, siz zaten bu ilişkide kendinizi aciz duruma harketlerinizle düşürmüşsünüz. O kadar şeyi görüp duyup, birde erkektir yapar lafını tastik edercesine bir iki göz yaşı döküp adamla evlilik alışverişine çıkmışsınız.
Eğer yakaladığınızda suçu diğer kadına ve kendinize atıp erkek arkadaşınızı aklayacaksanız, adama tekmeyi basmayacaksanız, lütfen böyle işlerin peşine düşüp, didiklemeyin, zira saf yerine konmak gurursuz görünmekten iyidir. Şuan erkek arkadaşınız eskisinden daha rahat bu konularda emin olun zira yakalamış ama adamı bırakmamışsınız, bu ilgili halleri sadece sizin gazınızı almak için.