Sevgilimin yazışmaları (yardım edin)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim aslında benzer şeylermiş. Bende çok ayrıntı veremiyorum sizin gibi ama aynı şekilde iş yerinden ÇANAK tutanların olduğu kesin... Benimki o an tavır koyamamışım demek ki halletmemiz gereken iş vardı şakalaşmışız diyor. Bilmiyorm ya hepimizin yolu açık olsun inşallah

Evet böyle kızlar o kadar çok ki. Birde dindar geçinen bir insan.......

Sevgilinizin o kadar akıllara zarar savunması var ki. Ne demek herkese öyle. Bunun sizi rahatlatması mı lazım. O Iq problemi olan veya salağa yatan yılışık sevgilinize herkesle çıkmadığınızı, herkesin nasıl konuştuğunun sizi bağlamadığını, sevgililikteki sadakati taşıyamıyorsa gereğini yapacağınızı hatırlatın. Konuşmalar iğrenç, düzey yerlerde. Koz bariz aranıyor. Sevgilinizin de çok hoşuna gittiğine kalıbımı basarım.

Not: asla kadın erkek arkadaş olamaz kafasında değilim. Karşı cinsten birçok sosyal arkadaşım var. Bazılarıyla çok samimiyiz. Ama düzeyli bir şekilde. Şakanın da samimiyetin de bir adabı var. Midem bulandı gece gece.

Not2: şimdi ailenizin arkadaşlarınızın o öyle biri değil dediği mesajınızı okudum. Çevremde gördüğüm aldatanların yaklaşık %90‘ı öyle olmayan efendi birilerinden oluyor. Haberiniz olsun. Şimdiden önünü kesin.

Son düzenleme:
O kadar sıkboğaz etmesen tabiki daha iyi olurdu.Ama yine de ne olursa olsun başkalarına yönelmesini haklı çıkarmaz bu. Eğer bu olaylar olduğu zamanlarda o an tepki versen kıza belki olabilirdi. Şimdi zaman geçtiği için sen konuşunca karşı taraf havalara girebilir kıskandı beni diye. İsyerine falan gitme şansın varsa orada denk gelip belki davranışlarına bakabilirsin. Şimdi ne desen kız üste çıkar, sevgilin de konuşmasaymış diye. Büyük ihtimalle kız zaten sevgiline yanaşmaya çalışmış, durduk yere rahatsız olmazdın yoksa. İsyerine gitme şansın varsa bir git derim . Kıza mesaj falan atmak seni zora sokar. Çünkü sevgilin de biraz laubali konuşmuş, tek taraflı değil o konuşmalar.

Demek ki halletmemiz gereken iş vardı, sakalasmışız ne demek

Kusura bakmayın ama bu tam bir yüzsüzlük.

Kiza da bir sürü hakaret etmiş. Yüzüne acik açık, rahatsız olduğunu söyleseydi devamı gelmezdi. Sen iş bahanesiyle samimi ol kızla sonra arkasından hakaret et.
Bu erkeklerin iki yüzlülüğü de çok mide bulandırıcı.

iş yerinde sürekli yanında değilsin. ne naneler karıştırdığını biliyor musun o çok güvendiğin sevgilotoşkonun? valla ben babama bile güvenmiyorum siz nasıl bu kadar güveniyorsunuz bilmem ? daha geçenlerde en yakın arkadaşım aynı anda 4 5 kişiyle aldatılıp ama ruhu bile duymayıp tesadüfi rastlayınca 9 yıllık evliliğini bitirdi.
erkek milleti benim tokumu yesin.

Güya ediyormuş. Soylemiş rahatsiz oldugunu yanliş anlaşilir demiş... Ama ben soyledigine inanmiyorum

ARKADAŞLARIM ben şimdi ne yapayim sikintidan başima agrilar girdi. Inanin çok uzuluyorum yuz yuze de gorusemiyoruz ki

Ve çokkk yakin oturuyorlar. Yediremiyorum kendime iş yerinde de dipdibeler

Aynen öyle ya ağzınıza sağlık, kız tamam kaşınıyor ama sevgilisi resmen kıza çamur atıp sıyrılmış. Bazı yorumlar özellikle gözüme çarptı, konu sahibine sanki sevgilini kaptırma dercesine akıl verilmiş, bugün bi algıda seçicilik ve dikkatsizliği beraber yaşıyorum. Dedim neler oluyor ya, hırsızın hiç mi suçu yok tüm suç kızda mı, adam gerçekten iki yüzlü

Çok Haklisiniz ben ne diyebilirim ki daha fazla. Dediklerinizi de soylemiştim bu arada. Evet o zamanlar zararli gormedim demekki ama sen dediginden beri gidip gelmiyorum, cok muhattap olmuyorum dedi... gercekten de 2 aydir duzeyli konuşmalar var.

Benimki de bu yılışığa yüz vermiş bu kadar Net. Ben onun ilgisi oldugunu dusunmedim hala dusunmuyorum şakaydi sadece ama sen dediginden beri muhattap olmuyorum diyor

ARKADAŞLARIM ben şimdi ne yapayim sikintidan başima agrilar girdi. Inanin çok uzuluyorum yuz yuze de gorusemiyoruz ki
Hiç üzülme, başına da ağrı girmesin. Sende çalışıyor musun? Arkadaşlarınla biraz etkinlik yap , plan yap. Korona var sosyalleşemiyoruz ama en azından birkaç arkadaş açık havaya ormana falan arabayla gidin vakit geçirin. Erkek arkadaşına biraz ilgisiz ol, arkadaşlarınla vakit geçir. Sürekli mesaj atma arama. Mesafe koy yani, hayatının merkezine onu koyma.

Konu sahibini kıza karşı dolduruyor bilerek.
Umarım öyle birşey yapmazda arasa laf etse de suçlu bulur sevgili bey.

Hayatında ki insan aynı şeyi yapsa, ciddi gürültü patırtı çıkarıp üstüne ayrılıp gidecek adamlar iş kendilerine gelince ama o kız herkese öyle,iş icabı oldu diye kendi küçük akılları nispetinde sebepler sunuyor ve ne yazık ki çoğu kez kabul görüyor bu sebepler

Oha o ne biçim laf

Evet ben çalisiyorum ama bu ara coronadan dolayi evdeyiz. Zaten ben onu bu kadar taktigim için bu durumdayim keşke hep sert ve tavirli olabilseydim . O mesajlari gordugumde kalkip gitseydim... Sevdigim guvendigim için salaklik ettim

Çok haklısınız büyük olay yapardı aynısını konu sahibi yapsa, bir de konu sahibini manipüle ediyor galiba . Konu sahibi bir yerde , o zamanlarda sevgilim bana bunalttın beni diyordu, demiş. Bir yerde de, ben o zamanlar sorun çıkarandım, diğer ortam ise şamatalıydı, demiş. Ne kadar temiz seviyor, şu mesajlarına çok üzüldüm. O sevgilisi bu temiz niyeti hak etmiyor. Biri beni böyle sevse düşünmem evlenirim. erkekler çok şanslı, ama genel olarak onlarda bu temiz sevginin kıymeti yok.

Bu tarz bi şey benim de başıma gelmişti. İçim içimi yiyordu ama sonradan kız bi bomba patlattı X bana asılıyor diye iş yerinde yaygara kopardı. Sebebi de aradığı ilgiyi görememesi çıktı ama ben seni bu kız hakkında defalarca uyarmıştım diyip ayrıldım. Çünkü o da kıza zamanında cıvık şakalar yapmıştı. Kız yellozdu ama yüz buluyordu.
sonra çok barışmak istedi çok aradı yaşadığım şehre tektaşla geldi işten ayrıldı askeri sınavlar için 20 kilo verdi askeriyeye girdi ama bende bitmişti. Çok yıllar da önceydi zaten. İyi ki olmamış orası ayrı. Konuyu okuyunca o sinir harbi canlandı gözümde yine..

içine kurt düştüyse bu meseleyi çözmeden yoluna devam edersen başka yerden patlak verir. Kızla telde iletişim kurma hatasına asla düşme ben yapmıştım çok pişman oldum. Ama sevgiline “sürpriz” yapıp ofise git. Gözünle görünce anlarsın zaten az çok. Sevgilini de al karşına “bu konuyu son kez konuşuyorum” tarzında bi konuşma yapıp ciddiyetini, kırgınlığını anlat sonra aptala yat izle. Çünkü kız aşırı zilli ama sevgilin de çok yanlış. O iki aydır msj arama yok faslı yeterli veri değil. İsterse işine geldiğini kadarını siler. Senin durumu zamana yayıp izlemen lazım, evlilik başlıbaşına zor bi süreç. Kafanda herşey net olmadan evlenme. Düğün 2 ay ertelenir bunlar dert değil yeter ki emin ol. Soru işaretiyle evlenip hayatını karartmaktansa gönül rahatlığıyla 1-2 ay gecikmeli evlen

Tüm mesajlarınızı okudum ve hatta eski konularınıza da baktım kız sevgilinizin masasında çay bardakları ile hikaye paylaşmış hemde kalp emojisi ile. Bide bu grupta paylaşılan mesajlar var tabi. Kusura bakmayın ama kız sevgilinize yürümüyo adeta koşuyo. Ve malesef erkek arkadaşınızda bunun baş gibi farkında. Hoşuna gidiyor besbelli. Ki bu detaylar sizin uzakta olduğunuz halde yakaladıklarınız. Hergün aynı iş yerinde dip dibe daha neler oluyo kimbilir. Yanlış yapmışsınız. Baştan o olayda tavrınızı net koyamamışsınız. İlişkiye ara vermek istiyorum diyecektiniz aranayacaktınız aradığında açmayacaktınız adamı zorlayacaktınız içinizde en ufak şüphe bırakmamak için sizi ikna etmek için elinden geleni yapmadanda devam etmeyecektiniz. Çok yanlış yapmışsınız. Bencede bi iş yerine gidip kendiniz gösterme zamanınız gelmiş ve geçiyo bile. Gidin ve gözlemleyin gerekirse kıza imalı bi şekilde laf vurun niyetini anladığınızı ve takiote olduğubuz anladın ama açık açık konuşmayın. Bide sürpriz yaparak habersiz gidinki sevgiliniz mesajları silnedn alıp bakın yine bi vukuatı olmuşsa bence sevgilinizi silin ve onsuz yeni hayatınıza devam edin. Ben olsaydım aynen böyle yapardım. Bide son olarak orda yakın arkadaş olabileceğiniz başka bir kız varsa eğer tabi düzgün biri onla samimiyet kurun çok yakın olursanız size istihbarat sağlayabilir

Aldatmayı asla kabul etmem Her zaman da derim bir ilişkide herşey tamam ama aldatma asla her ne sebeple olursa olsun kabul edilemez.. ama burda 8 yıllık hala sevgilinizin sizi önemsediği bir ilişki görüyorum bu nadir bulunan birşey. Evet bir flörtleşme var. Beğenilmek belki rutin hayatta öylesine eğlence gibi bilmiyorum ben yapmazdım ama olabilir diyorum. Asla aldatma yok ve aklından geçirdiğini de düşünmüyorum. Sadece kızın ilgisi beğenildiğini bilmek hoşuna gitmiş. Evet hata var ama ölümcül bir hata değil. Sadece iyi bir tehdit edin. En ufak aklımı bulandırırsan yakarım gemileri diyin ve lütfen evliliğinize odaklanın bu en heyecanlı güzel zamanları gerizekalı bir kız ve sevgilinizin saçmalaması yüzünden zehir etmeyin. Bence sevgiliniz sizi seviyor. O kızı da daha fazla konuşup iyice kendinize rakip haline getirmeyin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…