• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin yazışmaları (yardım edin)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adamla evlenmemelisin diyorum. Neden mi? Grup yazışmalarında bile böyle laubali olan bir adam aynı işyerinde el kol şakası da yapar, milletle de fingirdeşir. Sürekli işyerinde milletle nasıl bir iletişimi var diye içinde huzursuzluk olur bundan sonra. Demekki hep böyle laubali takılıyor karşı tarafta rahat biriyse.Senin böyle bir yazışmanı yakalasa tepkisi ne olurdu? Çoktan sana kaşar damgasını vurmuş burnundan getirmişti belki de.

Evet diyebilirsin benimle evleniyor ciddi düşünüyor, o kıza karşı bir şey hissetse neden benimle olsun. Cevap çok net aslında. Sen düzgün evlenilecek kişisin,emek verdiği insansın.O kızla olsa ona güvenemez, sesli gülmesinden bağırarak rahat konuşmasından çıkardığın sonuçları emin ol erkek arkadaşın da çıkardı. Ondan evinin kadını çocuklarının anası olmayacağını gayet iyi biliyor. Kızın ilgisi hoşuna gitmiş, kendi gönlünü de eğlendirip günü geçirmek için laçka bir ilişkiye girmiş. Sıkıntı olan durum da bu zaten. Kızla iş arkadaşı olduğu için ters konuşamaz belki . Ama sen demeden kızın ilgisini anlayınca mesafe koyup uzak durmalıydı. O tam tersine sen yakalayana kadar cıvık bir iletişim kurmuş.

Ayrılsan daha iyi olurdu, uzun süreli ilişkide vazgeçmek zor oluyor anlıyorum seni de. Ama ya ayrılacaksın yada diyeceksin ki güvenimi kaybettim sana. demek işyerinde sana samimi olan kız arkadaşlarınla böyle kaşın gözün ayrı oynuyormuş , ben birlikte olduğum insanın daha aklı başında ağır birisi olmasını isterdim biraz bu evliliği erteleyelim zamana bırakalım de. Seni kaybetme korkusu varsa belki gerçekten aklı başına gelir bundan sonra dikkat eder. Ama net bir tavır alıp vazgeçebileceğini hissettir anlasın bu tarz rahat davranışlarının senin için ayrılma sebebi olacağını.
Oncelikle çok teşekkür ederim. Evet maalesef ben ondan daha olgun bir insanım o biraz daha çocuksu. 8 senedir en ufak bir hatasını görmemiştim ama bu ilk oldu. Ve sizin dediğiniz gibi bana aynı şeyleri diyor. "O patavatsız aptalın teki nefret ediyorum ne desem değişmiyor. Bir gün biriyle bir gün başka biriyle konuşuyor. Bir tek bana değil başka bir çocuk var bekar ona da bebeğim diyor." DEDİ. Mesafesini o zamanlarda koymamış bunu kabul ediyor... Ama artık gidip gelmiyor. Kız da buna ismiyle mesaj atmış hep.... SİZCE NAPMALIYIM?

O nasıl bir iş yeri yaaa. Iş ahlakı, etiği, seviyesi, mesafesi yok.. Amirleri yok mu bunların.. Ben onların amiri olsam mum olurlar..:sopa:
O grupta amir yok.. Pandemi döneminde aralarında gruplara ayrılmışlar. O yüzden 4 kişilik arkadaş grubu oluşturulmuş

Kesinlikle katılıyorum.
illedeben illedeben in yazdıkları maalesef ki modernlikle eski kafalık arasında sıkışmış durumdaki birçok Türk erkeğinin düşüncesi. Tabii ki biz içimizden geldiği gibi yaşayacağız, canımız isterse sesli de konuşuruz ama şu anki mesele bu değil.
Siz ciddi bir erkekle olmak isterseniz bu insan size göre değil.

Bir de bir şey söyleyeyim mi, sevgilinizin işyerine gitsem herhalde ortamdaki cinsel gerilimden duramam. Anlaşılan dostluk sınırları aşılmış, How i met your mother'daki duruma dönmüş biraz.

Bir şey sormak istiyorum ama, sevgilinizin işyerinde bir müdür, bir gözetmen yok mu? Ciddi biri olsaydı, bu laçka durumu müdüre bildirmesi gerekmez miydi?
O grupta amir yok.. Pandemi döneminde aralarında gruplara ayrılmışlar. O yüzden kendi aralarında 4 kişilik arkadaş grubu oluşturulmuş

Kızlar şunu da belirteyim benim sevgilim 8 yıldır cidden sakin ağır başlı bir insandı. Ben bu tarz mesaj görünce şok oldum... 2 yıldır bu iş yerinde çocuğa bir şey oldu. Birde çok aktiflerr işyeri olarak. YEmekler, piknikler.. Bundan sonra ASLA

Kesinlikle katılıyorum.
illedeben illedeben in yazdıkları maalesef ki modernlikle eski kafalık arasında sıkışmış durumdaki birçok Türk erkeğinin düşüncesi. Tabii ki biz içimizden geldiği gibi yaşayacağız, canımız isterse sesli de konuşuruz ama şu anki mesele bu değil.
Siz ciddi bir erkekle olmak isterseniz bu insan size göre değil.

Bir de bir şey söyleyeyim mi, sevgilinizin işyerine gitsem herhalde ortamdaki cinsel gerilimden duramam. Anlaşılan dostluk sınırları aşılmış, How i met your mother'daki duruma dönmüş biraz.

Bir şey sormak istiyorum ama, sevgilinizin işyerinde bir müdür, bir gözetmen yok mu? Ciddi biri olsaydı, bu laçka durumu müdüre bildirmesi gerekmez miydi?
Modernlikle eski kafalılık arasında sıkışma durumuyla ilgili cümlenize tamamen katılıyorum. Aslında ikiyüzlü olmasalar hiç sorun çıkmayacak. Mesela öyle bir kızla konuşmak goygoy çevirmek hoşuna gidiyorsa gitsin onunla olsun. Ama yok benimle böyle konuşuyorsa diğer erkeklerle de aynı olur diye düşünüp kaldıramam diyor ciddi iliskiye bağlamıyorlar. Sonra temiz eli yüzü düzgün denilen o tabir hesabı kişilerle olup kendileri istedikleri gibi at koşturuyorlar.

Dediğin gibi bir kadın ister yüksek sesle kahkaha atar ister işveli cilveli konuşur , kimseyi de ilgilendirmez. Ama ona etiketi yapıştırıp o cok rahat yaaa diyen adam aslında kendisi de aynı rahatlıkta onunla muhabbet ediyor. Sevgilisi haklı olarak kızınca da vay efendim kız tuh kaka diye kıza çamur atıp kendini aklamaya çalışıyor. Sevgilisine kendini ağırbaşlı oturaklı ciddi tanıttı, o yuzden de konu sahibi arkadaş bu kadar şaşkın. 8 sene az değil, hiç şahit olmadığı icin böyle bir şeye şuan ben mi abartıyorum diye kız kendi içinde çelişkiye düşmüş.

O grupta amir yok.. Pandemi döneminde aralarında gruplara ayrılmışlar. O yüzden kendi aralarında 4 kişilik arkadaş grubu oluşturulmuş

İnsan kaynakları peki? Yani gerçekten iş etiği yok ortada ve bu insanları denetleyen, hesap verdikleri kimse yok mu? Bu kız yüzünden bir yıldır kavga ettiğinizi yazmıştınız, sadece pandemi döneminde ortaya çıkan bir şey değil zannediyorum. Yanılıyorsam söyleyin lütfen.

Ama sizden aldığım enerji şu, lütfen yanlış anlamayın sizi tanımıyorum, bu durum içinize kurt düşürdü ama ayrılmak için yeterli değil olarak görüyorsunuz. Sevgiliniz de bunun farkında. Gönlünüzü alacak, evlilik telaşı içerisinde zaten aileler düğün yeri vs derken mesele unutulacak gibi. Siz de ne yapayım diye sormuşsunuz ama çocuksuz bir çift için ya tamamdır ya devam; burnunu sürt, uyar, bir daha yapamasın diyenlere katılmıyorum. İnsanların karakteri kolay değişmez çünkü hele böyle meselelerde maalesef. İnşallah bir daha bu mesele ya da buna benzer bir mesele karşınıza çıkmaz.

Modernlikle eski kafalılık arasında sıkışma durumuyla ilgili cümlenize tamamen katılıyorum. Aslında ikiyüzlü olmasalar hiç sorun çıkmayacak. Mesela öyle bir kızla konuşmak goygoy çevirmek hoşuna gidiyorsa gitsin onunla olsun. Ama yok benimle böyle konuşuyorsa diğer erkeklerle de aynı olur diye düşünüp kaldıramam diyor ciddi iliskiye bağlamıyorlar. Sonra temiz eli yüzü düzgün denilen o tabir hesabı kişilerle olup kendileri istedikleri gibi at koşturuyorlar.

Dediğin gibi bir kadın ister yüksek sesle kahkaha atar ister işveli cilveli konuşur , kimseyi de ilgilendirmez. Ama ona etiketi yapıştırıp o cok rahat yaaa diyen adam aslında kendisi de aynı rahatlıkta onunla muhabbet ediyor. Sevgilisi haklı olarak kızınca da vay efendim kız tuh kaka diye kıza çamur atıp kendini aklamaya çalışıyor. Sevgilisine kendini ağırbaşlı oturaklı ciddi tanıttı, o yuzden de konu sahibi arkadaş bu kadar şaşkın. 8 sene az değil, hiç şahit olmadığı icin böyle bir şeye şuan ben mi abartıyorum diye kız kendi içinde çelişkiye düşmüş.
Sİz bu mesajı yazarken ben de aynısını ŞAŞKINLIĞIMI yazdım. Bu kadar olamaz bravo......

O grupta amir yok.. Pandemi döneminde aralarında gruplara ayrılmışlar. O yüzden 4 kişilik arkadaş grubu oluşturulmuş
Şu an görünen iş grubunda cilveleşip sonrasında kızın özelden erkek arkadaşınıza yürümesi şeklinde ilerleme alt notu..
Grubu dağıtmak lazım :rolleyes::KK45:

Konu sahibi uzun uzun yazdım yazdım sildim. Çünkü çok detay verdiğimi düşündüm ve birileriyle tanıdık çıkmaktan korktum. Ben arkadaşım denilen bir kızla aldatıldım. Fiilen sevgililik yoktu ortada ama flörtöz tavırları vardı mesajlarda gördüm. Ayrıca tüm iş yeri buna çanak tutmuş beni bildikleri halde . Ayrıca beni bile bile cinsel ilişki teklif eden mesaj da gördüm. Yani bizzat sevgilin duymaz kaçamak yapalım diye mesaj gelmiş. Kısacası sen öyle iş yeri biliyor kız biliyor olayına güvenme. Sevgilin çok güvenilmez kız zaten kaşarlanmış ama kabahatin büyüğü sevgilinde. Sen eşelersen çaktırmadan daha fazlasını bulursun, sevgilin bir güzel kıza karşı doldurmuş seni ama asıl suçlu o ve hiç masum değil bildiğin flört ediyor gibi kızla, bana göre bu da sadakatsizlik

İnsan kaynakları peki? Yani gerçekten iş etiği yok ortada ve bu insanları denetleyen, hesap verdikleri kimse yok mu? Bu kız yüzünden bir yıldır kavga ettiğinizi yazmıştınız, sadece pandemi döneminde ortaya çıkan bir şey değil zannediyorum. Yanılıyorsam söyleyin lütfen.

Ama sizden aldığım enerji şu, lütfen yanlış anlamayın sizi tanımıyorum, bu durum içinize kurt düşürdü ama ayrılmak için yeterli değil olarak görüyorsunuz. Sevgiliniz de bunun farkında. Gönlünüzü alacak, evlilik telaşı içerisinde zaten aileler düğün yeri vs derken mesele unutulacak gibi. Siz de ne yapayım diye sormuşsunuz ama çocuksuz bir çift için ya tamamdır ya devam; burnunu sürt, uyar, bir daha yapamasın diyenlere katılmıyorum. İnsanların karakteri kolay değişmez çünkü hele böyle meselelerde maalesef. İnşallah bir daha bu mesele ya da buna benzer bir mesele karşınıza çıkmaz.
Teşekkür derim yorumunuz için. Kurt düştü evet ama aslında ona güveniyorum ve kendimi suçluyorum :( Bu kızın gülmesini bağırmasını konuşmasını bahane edip acaba o kıza doğru mu ittim diyorum ? :( BIktı çünkü biara... Bende takıntılıyımdır taktım mı takarım. Her gün kontrol ediyordum yanında kim var nerdesin diye...... O sıralarda iyice bıktırmıştım sen bana hiç güvenmiyorsun diyordu..... Bilmiyorum hata mı ama kendimde de biraz suç aradım.

Ayrıca bu olay dışında başka bir şey yaşanmadı.

Konudaki bazı yorumlara inanamadım, adamın yaptığı bayağı sadakatsizlik değil mi? Sadakatsizlik illaki başkasıyla ilişkiye girmek ve sevgili olmak mı ? Adam da karşılık vermiş flört eder gibi konuşmuş. Bu adamın mesajlarında bir şey yok mu yani, ben mi gerikafalıyım anlamadım ? Bu işin çözümü sadakatinden artık şüphe edilen adamı hayatından çıkarmak yerine , müdahale edip varlığını hissettirmek mi yani?

Oncelikle çok teşekkür ederim. Evet maalesef ben ondan daha olgun bir insanım o biraz daha çocuksu. 8 senedir en ufak bir hatasını görmemiştim ama bu ilk oldu. Ve sizin dediğiniz gibi bana aynı şeyleri diyor. "O patavatsız aptalın teki nefret ediyorum ne desem değişmiyor. Bir gün biriyle bir gün başka biriyle konuşuyor. Bir tek bana değil başka bir çocuk var bekar ona da bebeğim diyor." DEDİ. Mesafesini o zamanlarda koymamış bunu kabul ediyor... Ama artık gidip gelmiyor. Kız da buna ismiyle mesaj atmış hep.... SİZCE NAPMALIYIM?
Eğer seviyorsan bir şans verebilirsin ama
söz nişan biraz ertele. Al karşına konuş , 8 yıldır tek hatanı görmedim o yüzden bu kadar şaşırdım kendini bana farklı tanıttığını bile düşündürttün bana de. Bu kadar zamanda geçirmesek zaten çoktan ayrılmıştım ama bu kadar laubali olmanı beklemiyordum empati yap ben öyle iş arkadaşlarımla iletişimim olsa ne yapar ne düşünürdün şaşırmaz mıydın diye sakin bir konuşma yap , sorularına cevap vermesini bekle. Belki gerçekten seni kaybedeceğini hissederse kendini düzeltir. 8 sene az degil, o yuzden kestirip at demiyorum. Bence sevgilin heyecan aramış, kızın ilgisi o cevirdikleri muhabbet iyi vakit geçirtmiş. Etrafındakiler de aynı kafadaysa kendi de artık o konuşmaları normal görmeye başlamış. Sen böyle tepki verince anlamış olabilir ne kadar saçmaladığını. Biraz ona yaptığının basit bir şey olmadığını hissettirmen lazım. Aldatmışım gibi hissettirdin demiş ya sana. Keşke aldatsaydın o zaman evet aldattı der ayrılırdım böyle ne olduğu belli olmayan sana yakıştıramadığım bir seviyesiz arkadaşlık ilişkisi adını bile koyamadım de.

Konudaki bazı yorumlara inanamadım, adamın yaptığı bayağı sadakatsizlik değil mi? Sadakatsizlik illaki başkasıyla ilişkiye girmek ve sevgili olmak mı ? Adam da karşılık vermiş flört eder gibi konuşmuş. Bu adamın mesajlarında bir şey yok mu yani, ben mi gerikafalıyım anlamadım ? Bu işin çözümü sadakatinden artık şüphe edilen adamı hayatından çıkarmak yerine , müdahale edip varlığını hissettirmek mi yani?
Şöyle söyleyeyim evet haklısınız birçok noktada. Ama ben ona yakıştıramıyorum kendi kafamda.. Yani öpücük atcaktım helal demesi ona göre bi şakalaşma... Bana göre laubalilik. Aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopardı evet. O an ağladım güçlü biri değilim. Ayrılcak enerjiyi de kendimde göremiyorum.. Şuanda görseniz üstüme titriyor WPden fotoğrafımızı paylaşıyor. Ofiste beni arıyor bunlar da beni etkiliyor :(

Harikasınız :KK200: Çok güzel ifade etmişsiniz.

Teşekkür derim yorumunuz için. Kurt düştü evet ama aslında ona güveniyorum ve kendimi suçluyorum :KK43: Bu kızın gülmesini bağırmasını konuşmasını bahane edip acaba o kıza doğru mu ittim diyorum ? :KK43: BIktı çünkü biara... Bende takıntılıyımdır taktım mı takarım. Her gün kontrol ediyordum yanında kim var nerdesin diye...... O sıralarda iyice bıktırmıştım sen bana hiç güvenmiyorsun diyordu..... Bilmiyorum hata mı ama kendimde de biraz suç aradım.

Ayrıca bu olay dışında başka bir şey yaşanmadı.

Bıkmışsa ayrılsaymış? Anlamadım yani bu durumu.
Naçizane bir önerim olacak lütfen yanlış anlamayın yine özür dileyerek yazıyorum. Umarım kendinize ayıracak boş zamanınız vardır. Bu zamanları biraz kendi içinize dönerek, ben kimim kendimle mutlu muyum, bu hayatta tek kalsam neler başarırım/ mutlu olur muyum gibi soruları düşünerek biraz da feminizm ile ilgili başlangıç kitaplarını okuyarak geçirir misiniz? Çünkü ne insan olarak gerçekten ne kadar değerli olduğunuzu ne de kadın olarak gücünüzün bilincinde olduğunu düşünüyorum yazdıklarınızdan.
Bir ömür mutluluklar.

Eğer seviyorsan bir şans verebilirsin ama
söz nişan biraz ertele. Al karşına konuş , 8 yıldır tek hatanı görmedim o yüzden bu kadar şaşırdım kendini bana farklı tanıttığını bile düşündürttün bana de. Bu kadar zamanda geçirmesek zaten çoktan ayrılmıştım ama bu kadar laubali olmanı beklemiyordum empati yap ben öyle iş arkadaşlarımla iletişimim olsa ne yapar ne düşünürdün şaşırmaz mıydın diye sakin bir konuşma yap , sorularına cevap vermesini bekle. Belki gerçekten seni kaybedeceğini hissederse kendini düzeltir. 8 sene az degil, o yuzden kestirip at demiyorum. Bence sevgilin heyecan aramış, kızın ilgisi o cevirdikleri muhabbet iyi vakit geçirtmiş. Etrafındakiler de aynı kafadaysa kendi de artık o konuşmaları normal görmeye başlamış. Sen böyle tepki verince anlamış olabilir ne kadar saçmaladığını. Biraz ona yaptığının basit bir şey olmadığını hissettirmen lazım. Aldatmışım gibi hissettirdin demiş ya sana. Keşke aldatsaydın o zaman evet aldattı der ayrılırdım böyle ne olduğu belli olmayan sana yakıştıramadığım bir seviyesiz arkadaşlık ilişkisi adını bile koyamadım de.
Bana da öyle gibi geliyor.. Benim o zamanlardaki dırdırlarımdan bıktı. Bunu kendisi de söyledi en ufak hareketimden kavga çıkarıyorsun 3 dk geç yazıyorum nerdeydin diyorsun demişti. Kestirip atamıyorum maalesef. Tekrar buluşmamızda yine açıcam bu konuyu dedğiniz şekilde... Kızla iletişime geçmemi tavsiye eder misiniz basitlik mi olur?

Şöyle söyleyeyim evet haklısınız birçok noktada. Ama ben ona yakıştıramıyorum kendi kafamda.. Yani öpücük atcaktım helal demesi ona göre bi şakalaşma... Bana göre laubalilik. Aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopardı evet. O an ağladım güçlü biri değilim. Ayrılcak enerjiyi de kendimde göremiyorum.. Şuanda görseniz üstüme titriyor WPden fotoğrafımızı paylaşıyor. Ofiste beni arıyor bunlar da beni etkiliyor :KK43:
Umarım nasıl mutlu olacaksanız öyle olur. Herkesin doğrusu kendine. Ben devam edemedim başkalarına çok sordum , bazıları bu aldatma değil dedi biraz ıkındım sıkıldım ama yok adam ne dese aklımda o mesaj. Bende de eski sevgilimden yana afedersin kıza yavşamış bir mesaj yoktu ama kızın o rahat tavrı beni çok düşündürdü. Bana biri aynını yazsa olay çıkarırdı, bu yüzü nasıl verdin diye. Demekki kendisi de yüz vermiş dedim bende içim soğumadı sonlandı ilişkimiz. Eski sevgilim sözde bayağı fedakarlık yapmıştı benim için özellikle öğrencilik yıllarımda çok faydasını gördüm ailemin yarısı kadar da onun emeği var okulu bitirmemde belki. Ama işte sadakat güven duygusu gitti mi gidiyor bende. Şimdi iyiki olmamış diyorum çünkü bu onda bir huymuş benden sonrasındaki hayat tarzıyla onun aslında çok da sadakatli biri olmadığını anladım. Evlilik gibi ciddi bir kuruma girmeden önce iyi tanı derim ileride pişman olmamak adına . Bahtın açık olsun

Bir tarafta dırdırcı bir kadın = BEN, öbür tarafta gırgır şamata ortam... BUNALDIM kelimesini bile etti o zamanlar..

Kızın sizi bilmesinin en ufak önemi yok çünkü kız niyeti bozmuş,amacı belli.Lütfen erkek arkadaşınızla ciddi bir şekilde anlatın durumu,tavrınızı koyun.Nasıl hadsiz bir kız? Erkek arkadaşınız da buna izim vermemeli duracağı yeri bildirmeli ve de bilmeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back