- 18 Ağustos 2018
- 194
- 70
- 18
- Konu Sahibi Melodimeloo
Oncelikle çok teşekkür ederim. Evet maalesef ben ondan daha olgun bir insanım o biraz daha çocuksu. 8 senedir en ufak bir hatasını görmemiştim ama bu ilk oldu. Ve sizin dediğiniz gibi bana aynı şeyleri diyor. "O patavatsız aptalın teki nefret ediyorum ne desem değişmiyor. Bir gün biriyle bir gün başka biriyle konuşuyor. Bir tek bana değil başka bir çocuk var bekar ona da bebeğim diyor." DEDİ. Mesafesini o zamanlarda koymamış bunu kabul ediyor... Ama artık gidip gelmiyor. Kız da buna ismiyle mesaj atmış hep.... SİZCE NAPMALIYIM?Bu adamla evlenmemelisin diyorum. Neden mi? Grup yazışmalarında bile böyle laubali olan bir adam aynı işyerinde el kol şakası da yapar, milletle de fingirdeşir. Sürekli işyerinde milletle nasıl bir iletişimi var diye içinde huzursuzluk olur bundan sonra. Demekki hep böyle laubali takılıyor karşı tarafta rahat biriyse.Senin böyle bir yazışmanı yakalasa tepkisi ne olurdu? Çoktan sana kaşar damgasını vurmuş burnundan getirmişti belki de.
Evet diyebilirsin benimle evleniyor ciddi düşünüyor, o kıza karşı bir şey hissetse neden benimle olsun. Cevap çok net aslında. Sen düzgün evlenilecek kişisin,emek verdiği insansın.O kızla olsa ona güvenemez, sesli gülmesinden bağırarak rahat konuşmasından çıkardığın sonuçları emin ol erkek arkadaşın da çıkardı. Ondan evinin kadını çocuklarının anası olmayacağını gayet iyi biliyor. Kızın ilgisi hoşuna gitmiş, kendi gönlünü de eğlendirip günü geçirmek için laçka bir ilişkiye girmiş. Sıkıntı olan durum da bu zaten. Kızla iş arkadaşı olduğu için ters konuşamaz belki . Ama sen demeden kızın ilgisini anlayınca mesafe koyup uzak durmalıydı. O tam tersine sen yakalayana kadar cıvık bir iletişim kurmuş.
Ayrılsan daha iyi olurdu, uzun süreli ilişkide vazgeçmek zor oluyor anlıyorum seni de. Ama ya ayrılacaksın yada diyeceksin ki güvenimi kaybettim sana. demek işyerinde sana samimi olan kız arkadaşlarınla böyle kaşın gözün ayrı oynuyormuş , ben birlikte olduğum insanın daha aklı başında ağır birisi olmasını isterdim biraz bu evliliği erteleyelim zamana bırakalım de. Seni kaybetme korkusu varsa belki gerçekten aklı başına gelir bundan sonra dikkat eder. Ama net bir tavır alıp vazgeçebileceğini hissettir anlasın bu tarz rahat davranışlarının senin için ayrılma sebebi olacağını.