- 18 Ekim 2014
- 7.476
- 33.869
- 748
- Konu Sahibi Melodimeloo
-
Alisverise gittin mi bide?Peki ne yapmalıydım ben nolur yardımcı olun. O an belki terketmeliydim.... evlilik alısverisi yapacaktık alısverise bile üzgün gittim psikolojim darmaduman oldu. Şimdi ne yapmalıyım
Tamamdır çok teşekkür ederim. Uğraşlarınız için tavsiyeleriniz için... Ama görüşme muhabbeti km bilir ne zaman olacak bakalım... Elbet birgün göreceğim. O zaman üstü kapalı laf sokacağım dediğiniz gibi... Fakat benim derdim aslında benimkiyle..... Şakalaştığını sanıp laubali olması beni çok kırdı.Bir insanin ozguvenini saglamak icin onun diger insanlar tarafindan takdir gorulecek ozelliklerini one cikarir ve gormesiniz saglarsiniz degil mi? Ayni seklde amac zedelemekse de tam tersi onun normal sandigi heerksn begndgni sandigi ozellklerinin ne sacma oldgnu soyleyin yeterli. Mesela " biliyor musun sekerim senin su konusma tarzina herkes bir tuhaf bakiyor ama ben sen
sevdm uyaraym bilmis ol,bazen seni anlamakta zorlaniyorz ama olsn insan ogrenir. Hem nolmus herkese bebegim diyorsan,herkes nerde nasil kinusmasi gerektgni bilerek dogmamis sonucta,zamanla ogrenilir takma" gbiya bu arada gerckten tam bir fenaymisim gbi kinustgmn farkndaym ama insan pskoljnden , kosullamalardan ve yuceltme bastirmalardan iyi anlarm napaym
erkek arkadasiniza tabi kii kizi alt etmek icn pesine dusecegnzi soylemeyn. Bu onun kafasnda rekabet yaratirhic alakasi yokmus gbi mutlaka yuzyuze konusun, o kizin te gozlerinin icine bakarak ve gulumseyerek. Sonra hicbir sey olmamis gbi ordan ciktgnzda o kizla ilgli asla bir sey demeyin. Oldu da o kiz derse sevgilinize,sevglnz de size soracak olursa agzni dahi actirmadan ozguvenli bir sekilde "asla adini dahi duymayaym sakin. O bilmem kac gun once konustk bitti benim gundemimde asla olamaz sakin yeltenme,bahsetme"diye onunu kesin. Ama her zaman da bir gozunuz acik olsun her zaman gizlice izleyn tavirlrni konusmalrni. Ama asla acik etmeyin bir insan ne kdr dik durursa karsisindaki o kdr sacmalamaktan cekinir. Sacmalaktan cekndikce o yilisk kizin tavirlari sevglnzin sacmalasna sebep olacginicn de sevglnz ister istemez ondan ceklmeye baslar. Soncta karssnda koca bir dag duruyor. O dagin sevgi dolu yumus yumus yuzunu gormesini ona hatirlatn
Özelden de konuşmalarına baktım hep iş hep iiş.... Sadece grupta böyleydiAlisverise gittin mi bide?
Sevgilin de hic guven vermedi resmen flörtlesmis kizla. Grupta boyle konusan yarin obur gun özelde neler konusur.
Teşekkürler.. Bunu bende düşündüm konuşsalar daha konuşurlardı mesajlara baktığımda 2 ay görüşmemiştik hepsine baktım. Silme ihtimali yok yani.. Hep işle ilgiliydi. bir tek grupta böyle cıvımışlar.. bilemedimPatavatsızlık etmiş işte, hatasını anlamıştır diye umuyorum 2 ay önce olmus cünkü konussalar daha konusurlardı samimice elbet Birde konuyu çözdüyseniz siz sürekli yüzüne vurmayın sakın Kıza da taksanız bile ona belli etmeyin Uyardınız bitti gitti olsun, adıyla bile huzursuz etmesin sizi Sizi ne kadar üzdüğünü fark ettiyse ve pisman olduguna da inanıyorsanız bir sans daha verebilirsiniz bence Erkek arkadasınızı en iyi siz tanırsınız
Birde sizi çok üzerse bu durum ayrılın gitsin söylemesi basit de dursa Sizden değerli değil
Nasil is grubuymuymus o oyle çok civik bir ortam. Sevgilin laubali olmasa kiz da o sekil konuşmaya cesaret edemezdi. Kizin tavirlari hosuna gidiyor belli ki. Hic tekin gelmedi ya simdi ayril ya da biraz daha gozlemle sen bilirsin ama hemen evlilik yoluna girme.Özelden de konuşmalarına baktım hep iş hep iiş.... Sadece grupta böyleydi
Whatsappta aralardaki mesajlari da seçip silebiliyorsun ya sen yine de iyice emin ol. Grupta oyle konusan sanmiyorum ki ozelde daha ciddi konussun.Teşekkürler.. Bunu bende düşündüm konuşsalar daha konuşurlardı mesajlara baktığımda 2 ay görüşmemiştik hepsine baktım. Silme ihtimali yok yani.. Hep işle ilgiliydi. bir tek grupta böyle cıvımışlar.. bilemedim
Gercekten sdce sakalastigini mi saniyordu sizce? Yapmayin Allah askina. Sozlerinin nereye ulasacagini,karsisndkne neler dusundrcgni bilmeden mi soyledgni dusunuyorsnz yani. Sevglnz de pek saf degil. Onun da hakkindan gelin tabiTamamdır çok teşekkür ederim. Uğraşlarınız için tavsiyeleriniz için... Ama görüşme muhabbeti km bilir ne zaman olacak bakalım... Elbet birgün göreceğim. O zaman üstü kapalı laf sokacağım dediğiniz gibi... Fakat benim derdim aslında benimkiyle..... Şakalaştığını sanıp laubali olması beni çok kırdı.
Nikahlanma muhabbeti nedir ? Bugün konularda birçok şeyi kaçırıyorum çok mu dikkatsizim ne , okudum okudum nikahlanma muhabbetini anlayamadım çok da merak ettimBu yazışmalar uyarmış halinden sonra mı?
Herkese böyle diye birşey yok.
Nikahlanma muhabbetine sevgilinizin cevabı ne olmuş mesela? Sessiz mi kalmış yine?
Nazan Bekiroglu'nun coooook begendgm bir sozu var "guven oyle bir kelime ki bir defa olumsuz cekimlendi mi asla eskisi gbi olmaz "diye...Tamamdır çok teşekkür ederim. Uğraşlarınız için tavsiyeleriniz için... Ama görüşme muhabbeti km bilir ne zaman olacak bakalım... Elbet birgün göreceğim. O zaman üstü kapalı laf sokacağım dediğiniz gibi... Fakat benim derdim aslında benimkiyle..... Şakalaştığını sanıp laubali olması beni çok kırdı.
Evet ama her şeyine baktım sevgilimin profili bile benimle.. Aralarında aşk anlamında bir şey yok ama flört bile çok kötü yediremiyorum kendime... Sürekli de beni arıyor soruyor artık onunla gitmiyorum diyor gerçekten de gitmiyorWhatsappta aralardaki mesajlari da seçip silebiliyorsun ya sen yine de iyice emin ol. Grupta oyle konusan sanmiyorum ki ozelde daha ciddi konussun.
Teşekkür ederim iş grubu dediğim de 4 kişiden oluşuyor. Hatta şöyle bir mesajda gördüm. Bir işi halldemiyorlar. Erkek arkadaşım diyor ki laptopları alıp buluşalım. Kız diyorki "Annem babam görürse bizi nikahlar benim de işime gelir" ÇOK ÜZGÜNÜM ne yapıcam ben.Nikahlanma muhabbeti nedir ? Bugün konularda birçok şeyi kaçırıyorum çok mu dikkatsizim ne , okudum okudum nikahlanma muhabbetini anlayamadım çok da merak ettim
Ya ben bunu koca konuda nasıl okumadım Allah Allah ya bugğn ben çok dalgınım herhaldeTeşekkür ederim iş grubu dediğim de 4 kişiden oluşuyor. Hatta şöyle bir mesajda gördüm. Bir işi halldemiyorlar. Erkek arkadaşım diyor ki laptopları alıp buluşalım. Kız diyorki "Annem babam görürse bizi nikahlar benim de işime gelir" ÇOK ÜZGÜNÜM ne yapıcam ben.
Konu sahibinin mesajı, kız böyle bir espri yapmış tabi sevgili bey de iyi niyetinden sessiz kalmış
pandemi döneminde kurulmuş bir grup. Evden çalıştığı için gruplaşmışlardı ortamları da samimi malesef.Nasil is grubuymuymus o oyle çok civik bir ortam. Sevgilin laubali olmasa kiz da o sekil konuşmaya cesaret edemezdi. Kizin tavirlari hosuna gidiyor belli ki. Hic tekin gelmedi ya simdi ayril ya da biraz daha gozlemle sen bilirsin ama hemen evlilik yoluna girme.
Rica ederimYa ben bunu koca konuda nasıl okumadım Allah Allah ya bugğn ben çok dalgınım herhaldeteşekkür ederim merakımı giderdiğiniz için çok naziksiniz
Seni bilmesi, profilinin seninle birlikte olmasi bir sey ifade etmiyormuski zaten. Kiz pas veriyor sevgilin de geri çevirmiyormus. Ben diyorum ki sevgilin ozel konusmada bu tarz mesajlari aradan tirtiklayip silmis olabilir geriye de isle ilgili olanlar kalmistir sana da onlari gostermistir. Grupta oyle konusan ozel de hanimli beyli mi konusur allasen. Flörtten ask doğmayacagi ne malum tabiki de cok kotu.Evet ama her şeyine baktım sevgilimin profili bile benimle.. Aralarında aşk anlamında bir şey yok ama flört bile çok kötü yediremiyorum kendime... Sürekli de beni arıyor soruyor artık onunla gitmiyorum diyor gerçekten de gitmiyor
Bizim de var is grubumuz valla kimse boyle konuşmuyor.pandemi döneminde kurulmuş bir grup. Evden çalıştığı için gruplaşmışlardı ortamları da samimi malesef.
Bu adamla evlenmemelisin diyorum. Neden mi? Grup yazışmalarında bile böyle laubali olan bir adam aynı işyerinde el kol şakası da yapar, milletle de fingirdeşir. Sürekli işyerinde milletle nasıl bir iletişimi var diye içinde huzursuzluk olur bundan sonra. Demekki hep böyle laubali takılıyor karşı tarafta rahat biriyse.Senin böyle bir yazışmanı yakalasa tepkisi ne olurdu? Çoktan sana kaşar damgasını vurmuş burnundan getirmişti belki de.
Evet diyebilirsin benimle evleniyor ciddi düşünüyor, o kıza karşı bir şey hissetse neden benimle olsun. Cevap çok net aslında. Sen düzgün evlenilecek kişisin,emek verdiği insansın.O kızla olsa ona güvenemez, sesli gülmesinden bağırarak rahat konuşmasından çıkardığın sonuçları emin ol erkek arkadaşın da çıkardı. Ondan evinin kadını çocuklarının anası olmayacağını gayet iyi biliyor. Kızın ilgisi hoşuna gitmiş, kendi gönlünü de eğlendirip günü geçirmek için laçka bir ilişkiye girmiş. Sıkıntı olan durum da bu zaten. Kızla iş arkadaşı olduğu için ters konuşamaz belki . Ama sen demeden kızın ilgisini anlayınca mesafe koyup uzak durmalıydı. O tam tersine sen yakalayana kadar cıvık bir iletişim kurmuş.
Ayrılsan daha iyi olurdu, uzun süreli ilişkide vazgeçmek zor oluyor anlıyorum seni de. Ama ya ayrılacaksın yada diyeceksin ki güvenimi kaybettim sana. demek işyerinde sana samimi olan kız arkadaşlarınla böyle kaşın gözün ayrı oynuyormuş , ben birlikte olduğum insanın daha aklı başında ağır birisi olmasını isterdim biraz bu evliliği erteleyelim zamana bırakalım de. Seni kaybetme korkusu varsa belki gerçekten aklı başına gelir bundan sonra dikkat eder. Ama net bir tavır alıp vazgeçebileceğini hissettir anlasın bu tarz rahat davranışlarının senin için ayrılma sebebi olacağını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?