• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin yazışmaları (yardım edin)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu yazışmalardan önce de biraz rahatsız olduğumu biliyordu ama o kadar çok konusu geçmiyordu.Sessiz kalmış iş konuşmasına geçmişler.
Kıza suç bulmayin, mesaj falanda atmayın.
Siz iş arkadaşınızın böyle bir muhabbetine sessiz kalır mıydınız?
Flört içerikli mesajlara sessiz kalıp ama kız herkese böyle demek dürüst bir tavır değil.

Beraber gidip gelmelerine izin vermeyerek ağlayarak da birşeylerin önüne gecemezsiniz.

Ay pardon da bu kız tam kaşar. Böyle cilveleştiklerine göre şuan için fiziksel temaslarının olduğunu düşünmüyorum ama aradaki elektrik çok yüksek bacım. Görünen köy kılavuz istemez acil bütün kozlarını oyna yoksa çok üzülürsün :KK43:
Yok ffiziksel bir durum olamaz sevgilim ofiste bile beni arar. AŞKIMLI BEBEĞİMLİ konuşur. beni hepsi biliyor. ama ne yapmalıyımm?

O kadar haklısınız ki. Ben bu dediklrinizin hepsini düşündüm ama maalesef ki 8 yıldır birlikteyiz.. İlk defa böyle bir şey başıma geldi. DEmek ki zararsız gördüm demek ki tavır koyamadım diyor. herkese böyle diyor
Anladığım kadarıyla erkek arkadaşinizda flörtoz biri,iliskinizdeki yillanmislik onu artık rehavet evresine tasimis ve biraz heyecan adrenalin istiyor zannımca, kızın bu hafiften hafiften yurumeside bence onu heyecanladiriyor,size karşı tabikide yok öyle şey deyip sizin gazınızı alicak,ama tavsiyem erkek arkadaşıniza karşı tavrınız çok net olsun! Bir yanlışında kesinlikle geri dönüşü olmayacaği gercekliginin farkına varsın.

Kıza suç bulmayin, mesaj falanda atmayın.
Siz iş arkadaşınızın böyle bir muhabbetine sessiz kalır mıydınız?
Flört içerikli mesajlara sessiz kalıp ama kız herkese böyle demek dürüst bir tavır değil.

Beraber gidip gelmelerine izin vermeyerek ağlayarak da birşeylerin önüne gecemezsiniz.
peki öyleyse ne yapmalıyım? İçimde halledemiyorum bu sorunu danışacağım pek kimsem de yok...

Anladığım kadarıyla erkek arkadaşinizda flörtoz biri,iliskinizdeki yillanmislik onu artık rehavet evresine tasimis ve biraz heyecan adrenalin istiyor zannımca, kızın bu hafiften hafiften yurumeside bence onu heyecanladiriyor,size karşı tabikide yok öyle şey deyip sizin gazınızı alicak,ama tavsiyem erkek arkadaşıniza karşı tavrınız çok net olsun! Bir yanlışında kesinlikle geri dönüşü olmayacaği gercekliginin farkına varsın.
Aslında hiç böyle değildi 8 yıldır birlikteyiz hiçbir sosyal medyası bile yok. O kadar araştırdım ki.. Ama 1 senedir bu kız yüzünden kavga ettik ben mi ittim acaba diye düşünüyorum

peki öyleyse ne yapmalıyım? İçimde halledemiyorum bu sorunu danışacağım pek kimsem de yok...
Ne kadar süredir iletişimleri bu şekilde bilmiyorum ama ilk uyarınızdan sonra devam ettiyse ayrilmaniz tek çözüm.
Kendinde suç bulmuyor bile, kiza atıyor tüm suçu. Biri sizinle böyle konuşsa nasıl olur sevgilinizin tepkisi? Nikah muhabbeti yapsa mesela?

Erkek olunca, hep karşı taraf öyle oluyor, kendileri kanatsız melek.

Ne kadar süredir iletişimleri bu şekilde bilmiyorum ama ilk uyarınızdan sonra devam ettiyse ayrilmaniz tek çözüm.
Kendinde suç bulmuyor bile, kiza atıyor tüm suçu. Biri sizinle böyle konuşsa nasıl olur sevgilinizin tepkisi? Nikah muhabbeti yapsa mesela?

Erkek olunca, hep karşı taraf öyle oluyor, kendileri kanatsız melek.
Açıkçası hep bakarım telefonuna ilk defa böyle oldu. Ben yapsam mahvederdi.. Ayrıca iş yerine de gittim tanıştırdı beni herkesle.. Aralarında bir şey yok bence ama neden sorusu hep beynimde...

Açıkçası hep bakarım telefonuna ilk defa böyle oldu. Ben yapsam mahvederdi.. Ayrıca iş yerine de gittim tanıştırdı beni herkesle.. Aralarında bir şey yok bence ama neden sorusu hep beynimde...
Cevap belli, siz yapsanız o mahvederdi.

İnanın içinize şüphe girmişse vardir bir nedeni!!! Tecrübe ile sabit, kadınlar hisseder çünkü,neden başkasına karşı bu şekilde bir tavır sergilemiyorsunuzda bu kiz? Sorunun cevabi burda gizli,istedigi kadar inkar etsin...😒

Kuyruk sallamayı geçmiş kuyruğu sevgilinizin gözüne sokuyo resmen. Sevgiliniz de az değil.
Kızı uyarın, sevgilinizi uyarsanız da kız devam edecek bence.
Peki kıza ne demeliyim? Aramalı mıyım mesaj mı atayım açıkçası kendimi basit düşürmek istemedim baştan ama gerekecek galiba

İnanın içinize şüphe girmişse vardir bir nedeni!!! Tecrübe ile sabit, kadınlar hisseder çünkü,neden başkasına karşı bu şekilde bir tavır sergilemiyorsunuzda bu kiz? Sorunun cevabi burda gizli,istedigi kadar inkar etsin...😒
HEM CIVIK HEM DE EVET HİSSETTİM. TEK BEKAR OLAN BU... SEVGİLİM DE TAM DİŞİNE GÖRE E BENDE UZAKTAYIM NE DE OLSA

Yok ffiziksel bir durum olamaz sevgilim ofiste bile beni arar. AŞKIMLI BEBEĞİMLİ konuşur. beni hepsi biliyor. ama ne yapmalıyımm?
Seninle aşkımlı bebeğimli konuşması hiç bir şeyi kanıtlamaz canım malesef. Kız tehlikeli, sevgiliniz de seviyeyi kontrol edemiyor.. ateşle barut misali risk var. Sert bir şekilde tavır almalısın, iş dışında kesinlikle konuşma şakalaşma istemediğini söyle.

Böyle kızlar var doğru ama inanın izin vermeyen adama yapamıyorlar. Siz kabul etmiyorsunuz ama sevgiliniz kızın ona yürüdüğünün farkında ve ufak ufak karşılık vermeye başlamış.
BU mesaj olayı 2 ay önce olmuş bu arada. 2 aydır son konuşmalarında çok resmiler. Sadece iş yazıyorlar.. Ve benimki sürekli beni arıyor bilemiyorum..

Böyle insanlar her zaman olacaktır. O yüzden kendinizi sıkmayın. Sevgilinizle ne zamandan beri arkadaş/ sevgilisiniz? Ona gerçekten güveniyorsanız merak etmeyin. Anne babanıza danışabilirsiniz belki. Onlar da çocuğu biliyorlarsa size ne yapmanız konusunda fikir verirler. Hatta sizden büyük kardeşiniz felan veya yakın arkadaşınız varsa ona sorun. İnsanların tepkisi sizi bir yere yöneltecektir. Yeni yerlere yönelin. Gördüğüme göre bu çocuğa bağlı gibisiniz. Siz zaten yapacağınızı yapmışsınız. Biraz da akışına bırakın.zaten çocuk kötüyse anlardınız ve ayrılırdınız. Dediğim gibi insanlara da sorun ne yapacağınız hakkında çünkü bunların etkileri oluyor

Seninle aşkımlı bebeğimli konuşması hiç bir şeyi kanıtlamaz canım malesef. Kız tehlikeli, sevgiliniz de seviyeyi kontrol edemiyor.. ateşle barut misali risk var. Sert bir şekilde tavır almalısın, iş dışında kesinlikle konuşma şakalaşma istemediğini söyle.
Aldım evet birdaha bu tarz bir şey göreyim beni kaybedersin dedim. Öyle bir tavır aldın ki seni aldatmışım gibi hissettiriyorsun bana yapma diyor.. Peki sizce ayrılmalı mıydım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back