• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin yazışmaları (yardım edin)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayrılmadım sadece ağladım uyardım bir daha asla bu tarz konuşmalar görmicem yoksa biter dedim.
Aferin kız sana. Ayrılıp da elalemin kucağına atma sevgilini 👏👏👏
Bu söylediğin iyi olmuş. Bir daha siler öyle mesajları senle buluşmadan,boşuna canım sıkılmaz.
Böyle devam,let's go

Aferin kız sana. Ayrılıp da elalemin kucağına atma sevgilini 👏👏👏
Bu söylediğin iyi olmuş. Bir daha siler öyle mesajları senle buluşmadan,boşuna canım sıkılmaz.
Böyle devam,let's go
Peki ne yapmalıydım ben nolur yardımcı olun. O an belki terketmeliydim.... evlilik alısverisi yapacaktık alısverise bile üzgün gittim psikolojim darmaduman oldu. Şimdi ne yapmalıyım

Kusura bakmayın ben öyle kızları savunmayacgım tabiki ama böyle kızlrdan her yerde var önemli olan sizinkinin böyle kızşara nasış davrandığı. Normal bir etkek bebeğim lafımdan sonra uyarması gerekti sesine aşık olma olayımda tepki göstermesi gerekirdi. Sizinkinin ilgi hoşuna gidiyor bundan eminiz.
Ayrıca siz bbu adama güvenmiyorsunuz. Güvenseniz içininiz içinizi yemez. Kizın biri yavsadığında o ne yapmasını bilir kıza tavır koyar diyebilmeniz lazımdı. Üzgünüm ama sizinki de sağlam pabuç değil bana göre.
Tepki koymamış evet. Koymamışsın diyorum "nerden biliyorsun?" diyor Ben yumuşak yüzlü olduğunu bildiğim için bundan korkuyordum. Korktuğum başıma geldi

Çok haklısınız.... NE dicegimi bilmiyorum öyle bir bataklık ki. Ayrı şehirlerdeyiz ofisine bir kere gittim. Ortamına tekrar girersem tabii ki konuşurum.. Erkek arkadaşıma dedim ki şu beni muhattap edecegin insanlara bak bir benim kaliteme bak bir o cıvığa bak yazık dedim. Sen kendini neden onunla bir tutuyorsun diyor....
Bence asla sevgiline azar cekerken bir tarafta kendin bir tarafta o yilisik varmis gbi konusma. Her zaman onu tek kullan cumlende. Sevgilinle konusurken o konuda bile bir cumle icnde gecirme ikisinin adini ve ya kendi adini. Erkek beyni gelismemis yari fonksiyonlu bir makinedir,kadin bir tik gelismisi bebce 😁 senin asla ayni kulvarda olamayacgni net bilsin ve bence kesnlkle sert ol. Cok sukur yasam gorusu olarak humanistim,elmden geldgnce kibar ve nazik davranmaya calsrm herkese. AmaRabbim sakinsin soyle bir durumla karsilassam karsimda o kizi yerin dibine sokar sokar cikarir,sac bas yolmaktan daha da beter eder,psikoljsne saldirir,ozguvenini dusururdm. Sevglme de bir daha bu kinuda beni muhatap etmeyi gec, agzmi acip bir kelime etmeme bile gerek kalmayack seklde yapmasi gerekeni ogretir yapamazsa da sutlardim. İnsan hayata bir kez geliyor bu tarz sacmaliklarla bogusmak icin vaktmz olmamali :KK36:
Sur savas boyalarini,hakkin olani al ✌🏻

Ya evet o da olabilir biliyomusun. Erkeklerde böyle aptalca bişi var çünkü . Dikkatini oraya çekmiş oluyorsun. Böylece dur bakim bu kızda ne varmış ya diye akıllarına düşebiliyor. Kızda zaten istiyorsa işine gelip daha çok yüz bulmuş olabilir.
Evet ben de böyle düşündüm. Yine de halledemiyorum içimde kafam hiç rahat değil

Bence asla sevgiline azar cekerken bir tarafta kendin bir tarafta o yilisik varmis gbi konusma. Her zaman onu tek kullan cumlende. Sevgilinle konusurken o konuda bile bir cumle icnde gecirme ikisinin adini ve ya kendi adini. Erkek beyni gelismemis yari fonksiyonlu bir makinedir,kadin bir tik gelismisi bebce 😁 senin asla ayni kulvarda olamayacgni net bilsin ve bence kesnlkle sert ol. Cok sukur yasam gorusu olarak humanistim,elmden geldgnce kibar ve nazik davranmaya calsrm herkese. AmaRabbim sakinsin soyle bir durumla karsilassam karsimda o kizi yerin dibine sokar sokar cikarir,sac bas yolmaktan daha da beter eder,psikoljsne saldirir,ozguvenini dusururdm. Sevglme de bir daha bu kinuda beni muhatap etmeyi gec, agzmi acip bir kelime etmeme bile gerek kalmayack seklde yapmasi gerekeni ogretir yapamazsa da sutlardim. İnsan hayata bir kez geliyor bu tarz sacmaliklarla bogusmak icin vaktmz olmamali :KK36:
Sur savas boyalarini,hakkin olani al ✌🏻
Teşekkür ediyorum. Sizce ben bu kızla iletişime geçeyim mi? Erkek arkadaşımın haberi varken veya habersizken?? Yoksa uğraşma bırak ama sertliğini koru mu diyorsunuz. 2.si psikolojisine naasıl saldırırdıız? Nasıl öz güvenini düşürürdünüz?

Arkadaşlar merhaba. Geçen ay konumda sevgilimin iş arkadaşının cıvık tavırlarından, biz telefonla konuşurken yüksek sesle konuşmasından gülmesinden rahatsız olduğumu, tanışmadığım için stalk yoluyla takip ettiğimi söylemiştim. Arkadaş sevgili bulamayan sürekli de arayan bir tip. (Bunu erkek arkadaşım da söylemişti.) Geçen gün sevgilimin telefonuna bakarken iş grubundaki bazı yazışmaları gördüm ve büyük bir kavga ettik. İçim çok kırgın ve öfkeli.. ne yapacağımı bilmiyorum.. Olayı anlatayım:

Erkek arkadaşım uyurken (yanlış olduğunu biliyorum ama kızdan hoşlanmadığım için merak da ediyorum) telefonunu kurcaladım. İş grubunda kız buna birkaç kere "bebeğim" diye hitap ediyor. Benimki karşılık vermiyor ama terslemiyor da! Hatta başka bir mesajda da kız zor bir işi hallediyor evden çalıştıkları dönemde.... Benimki kıza şunu diyor: "Helal sana nerdeyse sevincimden öpücük atcam". diyor gülüyor. Şimdi bu cıvıklık değil de nedir?
Bir başka mesajda ise erkek arkadaşım kıza diyor ki (işle ilgili) "aradım ama açmadın". Kızın cevabı ise " Sesime aşık olma diye :))." !!!!

Kızlar tüm iş arkadaşları beni biliyor hatta bana telefonda selam söylüyorlar. Bu kız da beni biliyor. Ama neden bu konuşmalar neden neden neden? Sürekli kafamda bu soru var. Nolursunuz yardım edin.. Sevgilimi seviyorum guveniyorum da ayrılmadım sadece ağladım uyardım bir daha asla bu tarz konuşmalar görmicem yoksa biter dedim. Ağlamama çok üzüldü, o da alttan aldı, o kız patavatsız dedi... Ama kendime yediremiyorum napmalıyım? Büyütülcek bir şey mi veya ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?
'Öpücük atcam' diyen erkek arkadaşınızın o boş ağzını bir toplayın. Bu ne laubalilik. Erkek arkadaşınız böyle şeyler derse karşıdaki kız da neler demez.

Erkek arkadasınız hic olgun davranmamıs :( Umarım sizi ne kadar üzdüğünü fark eder ve diğer insanlarla samimiyetine dikkat eder
Lisede de değiliz ki, ne bu tavırlar...
Telefon karıstırma olayına yorum yapmayacagım zaten, eminim yapmıslardır

Erkek arkadasınız hic olgun davranmamıs :KK43: Umarım sizi ne kadar üzdüğünü fark eder ve diğer insanlarla samimiyetine dikkat eder
Lisede de değiliz ki, ne bu tavırlar...
Telefon karıstırma olayına yorum yapmayacagım zaten, eminim yapmıslardır
Kız bizden küçük 5 yaş kadar ama nolursa olsun yaşla ilgisi de yok ki :( Sen ağladın ya içim gitti dedi , seni aldatmışım gibi bir hava yaratma dedi... Evet karıştırmamalıydım ama öğrenmek istedim.

Teşekkür ediyorum. Sizce ben bu kızla iletişime geçeyim mi? Erkek arkadaşımın haberi varken veya habersizken?? Yoksa uğraşma bırak ama sertliğini koru mu diyorsunuz. 2.si psikolojisine naasıl saldırırdıız? Nasıl öz güvenini düşürürdünüz?
Bir insanin ozguvenini saglamak icin onun diger insanlar tarafindan takdir gorulecek ozelliklerini one cikarir ve gormesiniz saglarsiniz degil mi? Ayni seklde amac zedelemekse de tam tersi onun normal sandigi heerksn begndgni sandigi ozellklerinin ne sacma oldgnu soyleyin yeterli. Mesela " biliyor musun sekerim senin su konusma tarzina herkes bir tuhaf bakiyor ama ben sen
sevdm uyaraym bilmis ol,bazen seni anlamakta zorlaniyorz ama olsn insan ogrenir. Hem nolmus herkese bebegim diyorsan,herkes nerde nasil kinusmasi gerektgni bilerek dogmamis sonucta,zamanla ogrenilir takma" gbi :KK62: ya bu arada gerckten tam bir fenaymisim gbi kinustgmn farkndaym ama insan pskoljnden , kosullamalardan ve yuceltme bastirmalardan iyi anlarm napaym 😁😁

erkek arkadasiniza tabi kii kizi alt etmek icn pesine dusecegnzi soylemeyn. Bu onun kafasnda rekabet yaratir😁 hic alakasi yokmus gbi mutlaka yuzyuze konusun, o kizin te gozlerinin icine bakarak ve gulumseyerek. Sonra hicbir sey olmamis gbi ordan ciktgnzda o kizla ilgli asla bir sey demeyin. Oldu da o kiz derse sevgilinize,sevglnz de size soracak olursa agzni dahi actirmadan ozguvenli bir sekilde "asla adini dahi duymayaym sakin. O bilmem kac gun once konustk bitti benim gundemimde asla olamaz sakin yeltenme,bahsetme"diye onunu kesin. Ama her zaman da bir gozunuz acik olsun her zaman gizlice izleyn tavirlrni konusmalrni. Ama asla acik etmeyin 😁 bir insan ne kdr dik durursa karsisindaki o kdr sacmalamaktan cekinir. Sacmalaktan cekndikce o yilisk kizin tavirlari sevglnzin sacmalasna sebep olacginicn de sevglnz ister istemez ondan ceklmeye baslar. Soncta karssnda koca bir dag duruyor. O dagin sevgi dolu yumus yumus yuzunu gormesini ona hatirlatn😁

'Öpücük atcam' diyen erkek arkadaşınızın o boş ağzını bir toplayın. Bu ne laubalilik. Erkek arkadaşınız böyle şeyler derse karşıdaki kız da neler demez.
Çok haklısınız ben ne diyeceğimi bilmiyorum emin olun ben utandım o mesaja... Güya şakalaşıyorlar öteki çocuk da gülüyor

Öncelikle teşekkür ederim ilginize. 8 yıldır birlikteyiz... Anneme de danıştım arkadaşıma da. Hepsi iyi niyetli seninki biraz saf öyle düşünmemiştir diyor. Kötü çocuk değil öyle olsa ailesini alıp gelmezdi diyorlar. Ama biraz hayır diyemeyen biri sanırım... ve ben çok kırgınım ne kadar fazla belli etmesem de
İleride kızın diğer isteklerine de hayır diyemediği zaman, başınızı taşlara vurursunuz evlendiğiniz için. Sevgiliniz açıkça flörtleşmiş, istese iş grubunda bile yer almaz. Sadece 4 kişi olduklarını yazmışsınız, normal mesajla da birbirlerine ulaşabilirler. Kızı da laubali yazışmaları abartırsa engelleyebilir ya da "iş dışı bana mesaj atma, işle ilgili yazınca da düzgün bir şekilde yaz, hoşlanmıyorum" diyebilir. Bir sürü alternatif var. Sizinki sırf kıramadığı için maşallah öpücük kısmına kadar gelmiş. Hiç kimse değişmez bunu unutmayın, buna göre karar verin.

İnanın çok üzgünüm. Çünkü HAKLISINIZ...
Siz üzülmeyin, erkek arkadaşınız üzülsün de kendine çeki düzen versin. Sizi gerçekten istiyor ve önemsiyorsa artık dikkatli davranması lazım. Aynı davranışlarına devam ederse de bırakın gitsin, öyle adamdan ne köy olur ne kasaba.

Kız bizden küçük 5 yaş kadar ama nolursa olsun yaşla ilgisi de yok ki :KK43: Sen ağladın ya içim gitti dedi , seni aldatmışım gibi bir hava yaratma dedi... Evet karıştırmamalıydım ama öğrenmek istedim.
Patavatsızlık etmiş işte, hatasını anlamıştır diye umuyorum 2 ay önce olmus cünkü konussalar daha konusurlardı samimice elbet Birde konuyu çözdüyseniz siz sürekli yüzüne vurmayın sakın Kıza da taksanız bile ona belli etmeyin Uyardınız bitti gitti olsun, adıyla bile huzursuz etmesin sizi Sizi ne kadar üzdüğünü fark ettiyse ve pisman olduguna da inanıyorsanız bir sans daha verebilirsiniz bence Erkek arkadasınızı en iyi siz tanırsınız
Birde sizi çok üzerse bu durum ayrılın gitsin söylemesi basit de dursa Sizden değerli değil

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back