sevgilimin yaptığı iğrençlik sizce ne yapmalıyım??

adam daha evlenmeden ne mal olduğunu göstermiş afedersin. güvenme ve sakın demagoji ile aklını çelmesine izin verme bu ahlaksızın.

adam daha evlenmeden ne mal olduğunu göstermiş afedersin. güvenme ve sakın demagoji ile aklını çelmesine izin verme bu ahlaksızın.

aynen öyle. izin vermiycem kendi kararlılığıma şaşıyorum zamanında çok sevmiştim çünkü...

bu adamla evlenilmez değil tatlım ,bu adam zaten seninle evlenmez ,yol yakınken iğrenç yüzünü görmen iyi olmuş

şu an pişman hata yaptım evet bla bla konuşuyo. basit bi insanmış başka bişey denmez ona sanırım.

kızlar iyice çirkinleşti bana güvenmiyo musun diyo hala. nişan arefesindeydik işte ailem seninle tanışmayı düşünüyo filan diyo. ben istemeyince en son tehdite başladı bana yazma yazarsan görürsün intikamı diyo.

Bak senide tehdit ediyor. Ya bişey yaşasaydınız? Görüntü , video her şeyi çekerdi pislik herif. Bu arada bilgilerinizde avukat yazıyor. Kimi tehdit ettiğini unutuyor galiba

ayrıldım kızlar ama içim buruk yorumlarınıza ihtiyacım var. sevgilim hep evlenme teklifinin orjinal olacağını söylerdi. ve ayrılırken söyledi çalışmalarını yapıyomuş. babam vefat etti benim küçükken. babamın mezarı şehir dışında hep gidelim seni ondan istiycem derdi. meğer evlenme teklifini babamın mezarında yapıcakmış. orayı süsleyip beni götürcekmiş.
Kesinlikle uzak dur bir şeyler yasasan bu seni tehdit bile eder.

bişeyler yaşadım maalesef. tehdit olayınıda konuştum sen nasıl böyle konuşursun dedim. yok filan dedi bişey yapcağını düşünmüyorum açıkçası. şu an sinirli ama anlıcaktır zamanla.

Slm kızlar cnm ben 4 yıllık evliyim aklına gelicek bir sürü aldatılma ve kötü olay yaşadım ve en önemlisi bu internet aldatmaları çok kolay ulaşıyolar bu tarz insanlara ve inan hiç bitmiyo ardı arkası kesilmiyo çok büyük aşkla bağlı olduğum adamdan buz gibi soğudum tavsiyem yol yakınken dön

Bnm şuan maddi durumum yok ve iki küçük kızım var ailemde sahip çıkmıyo çekmek zorunda kaldm yol yakınken dön ve şükret ki şimdiden anlamışsın ne mal olduğunu

Bnm şuan maddi durumum yok ve iki küçük kızım var ailemde sahip çıkmıyo çekmek zorunda kaldm yol yakınken dön ve şükret ki şimdiden anlamışsın ne mal olduğunu

çok üzüldüm canım kime nasıl güvencez ki dediğin gibi artık aldatmak çok kolay diyodu biri. internet ayagının altında herkes bi sürü insana kolayca ulaşıyo yeterki içinde olsun yapmak çok kolay. ben bitirdim ilişkimi güvenemedim

Çok iyi yapmışsın canım o internet yüzünden bnm çektğimi bi ben bi allah biliyo ilk kızımda sütüm kesildi ağlamaktan ikincidede güçlü olucam dedim nolursa aolsn emziricem dedim öyle emziriyorum ha diceksiniz ki niye ikinciyi yaptın canım o kadar yeminler ettiki 1yılda dikkat ettim hiç bişiyini görmedim ailemi yıkmıyim diye peki dedim sonuç gene aynı 10 günlük loğusayken öğrendim beni aldattığını
Ve bi 5aydır falan ayrı yatıyoruz karıkoca ilişkisi 0 işte ii olmuş ayrıldığın bnm gibi sonradan pişman olmadın en azından

Allah yardımcın olsun canım. eşini de Rabbim ıslah etsiinn..

Aldanma bence için de buruk olmasin. Boylelerini çok gördük. Benim 4 yillik bir iliskim vardi guya evlenecektik adamin bana yapmadığı kalmadi tehdit hakaret santaj en sonunda dayanamadim aileme anlattim mahkemeye verdik. Yok ölümüne seviyormus yok bensiz olamazmis. Adam 2 sene sonra evlendi tabi beni rahatsız etmeye de devam etti. Bunlar psikolojik rahatsizligin belirtileri. Seninki de normal değil inan buna

bulmuşta bunuyo salak sen gazına geldin dahada ileri gittin sonra vazgeçti ne yapacaksın ah kafam diyeceksin sana saygı duyup yüceltmesi gerekirdi asıl o senin gururunla oynamış

O arkadaşının aklına şaşarım ben

aynen. evet demişim yapmamışım haksızmışım. iyi sen kabul ederdin yani başkasının memelerini dedim. ben o duruma getirmezdim diyo. sanki o duruma gelmesi benle alakalı. adam onu yapacak karakterde biriymiş benim yaptığım bişey yokki.

evlendikten sonrada mı rahatsız etti. bize de garip tipler denk gelmiş ya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…