- 23 Eylül 2013
- 147
- 36
adam daha evlenmeden ne mal olduğunu göstermiş afedersin. güvenme ve sakın demagoji ile aklını çelmesine izin verme bu ahlaksızın.
bu adamla evlenilmez değil tatlım ,bu adam zaten seninle evlenmez ,yol yakınken iğrenç yüzünü görmen iyi olmuş
Aynen ya kendini o kadar begeniyoki. Bana diyo ben senin gibisini bulurum ama sen benim gibisini bulamazsin su ettigi lafa bak. Akli sira bu sekilde ayrilmiycam ! Nerden ciktiysa karsima..
'senin gibi pisliğini bulamam .haklısın.daha iyisini bulurum' dersin
Bak senide tehdit ediyor. Ya bişey yaşasaydınız? Görüntü , video her şeyi çekerdi pislik herif. Bu arada bilgilerinizde avukat yazıyor. Kimi tehdit ettiğini unutuyor galibakızlar iyice çirkinleşti bana güvenmiyo musun diyo hala. nişan arefesindeydik işte ailem seninle tanışmayı düşünüyo filan diyo. ben istemeyince en son tehdite başladı bana yazma yazarsan görürsün intikamı diyo.
arkadaşlar 1,5 yıldır sevgiliyiz. aramızda yakınlaşmalar oldu haliyle. askere gitti ve gelince işte nişan filan olcaktı. gelince daha da yakınlaşmak istiyodu bende askerdeyken ılımlı konuştum. ama gelince nişan olayı ertelendi. bende evlenene kadar daha da ileri şeyler yaşamak istemiyorum bu yüzden geçiştiriyodum.
bi aksam çok sinirlendi işte ben kadın meraklısı değilim. istesem şimdi skype tan bi sürü kız bulurum bana soyuncak dedi. hatta yapcam dedi. ben yapma dedim. yaptı artık ne tarz kızlarla konuşmuşsa eskiden. anında çıplak meme fotosu geldi ve onu bana yolladı pislik herif.
sonrasında güya skype hesabını kapatmış. ben gururuyla oynamışım o yüzden yapmış falan filan. bu adama güvenilir mi. ben nasıl evlenirim bunla. ne yapmalıyım sizce ???
Kesinlikle uzak dur bir şeyler yasasan bu seni tehdit bile eder.
Bnm şuan maddi durumum yok ve iki küçük kızım var ailemde sahip çıkmıyo çekmek zorunda kaldm yol yakınken dön ve şükret ki şimdiden anlamışsın ne mal olduğunu
Çok iyi yapmışsın canım o internet yüzünden bnm çektğimi bi ben bi allah biliyo ilk kızımda sütüm kesildi ağlamaktan ikincidede güçlü olucam dedim nolursa aolsn emziricem dedim öyle emziriyorum ha diceksiniz ki niye ikinciyi yaptın canım o kadar yeminler ettiki 1yılda dikkat ettim hiç bişiyini görmedim ailemi yıkmıyim diye peki dedim sonuç gene aynı 10 günlük loğusayken öğrendim beni aldattığını
Ve bi 5aydır falan ayrı yatıyoruz karıkoca ilişkisi 0 işte ii olmuş ayrıldığın bnm gibi sonradan pişman olmadın en azından
Aldanma bence için de buruk olmasin. Boylelerini çok gördük. Benim 4 yillik bir iliskim vardi guya evlenecektik adamin bana yapmadığı kalmadi tehdit hakaret santaj en sonunda dayanamadim aileme anlattim mahkemeye verdik. Yok ölümüne seviyormus yok bensiz olamazmis. Adam 2 sene sonra evlendi tabi beni rahatsız etmeye de devam etti. Bunlar psikolojik rahatsizligin belirtileri. Seninki de normal değil inan bunaayrıldım kızlar ama içim buruk yorumlarınıza ihtiyacım var. sevgilim hep evlenme teklifinin orjinal olacağını söylerdi. ve ayrılırken söyledi çalışmalarını yapıyomuş. babam vefat etti benim küçükken. babamın mezarı şehir dışında hep gidelim seni ondan istiycem derdi. meğer evlenme teklifini babamın mezarında yapıcakmış. orayı süsleyip beni götürcekmiş.
bişeyler yaşadım maalesef. tehdit olayınıda konuştum sen nasıl böyle konuşursun dedim. yok filan dedi bişey yapcağını düşünmüyorum açıkçası. şu an sinirli ama anlıcaktır zamanla.
bulmuşta bunuyo salak sen gazına geldin dahada ileri gittin sonra vazgeçti ne yapacaksın ah kafam diyeceksin sana saygı duyup yüceltmesi gerekirdi asıl o senin gururunla oynamışarkadaşlar 1,5 yıldır sevgiliyiz. aramızda yakınlaşmalar oldu haliyle. askere gitti ve gelince işte nişan filan olcaktı. gelince daha da yakınlaşmak istiyodu bende askerdeyken ılımlı konuştum. ama gelince nişan olayı ertelendi. bende evlenene kadar daha da ileri şeyler yaşamak istemiyorum bu yüzden geçiştiriyodum.
bi aksam çok sinirlendi işte ben kadın meraklısı değilim. istesem şimdi skype tan bi sürü kız bulurum bana soyuncak dedi. hatta yapcam dedi. ben yapma dedim. yaptı artık ne tarz kızlarla konuşmuşsa eskiden. anında çıplak meme fotosu geldi ve onu bana yolladı pislik herif.
sonrasında güya skype hesabını kapatmış. ben gururuyla oynamışım o yüzden yapmış falan filan. bu adama güvenilir mi. ben nasıl evlenirim bunla. ne yapmalıyım sizce ???
O arkadaşının aklına şaşarım benaynen öyle güven olmaz ki. bi arkadaşımda sen suçlusun diyo. ne suçum var benim suçlu dahi olsam bu şekilde mi davranılır. hiç bi haklı yanı olamaz bu davranışın..
O arkadaşının aklına şaşarım ben
Aldanma bence için de buruk olmasin. Boylelerini çok gördük. Benim 4 yillik bir iliskim vardi guya evlenecektik adamin bana yapmadığı kalmadi tehdit hakaret santaj en sonunda dayanamadim aileme anlattim mahkemeye verdik. Yok ölümüne seviyormus yok bensiz olamazmis. Adam 2 sene sonra evlendi tabi beni rahatsız etmeye de devam etti. Bunlar psikolojik rahatsizligin belirtileri. Seninki de normal değil inan buna