sevgilimin yaptığı iğrençlik sizce ne yapmalıyım??

doğru o duruma getirmezdi istediğini verirdi töbe yarabbi sen en doğrusunu yapmışsın senin bi suçun yok sonuna kadar haklısın

bu gibi adamlarla ilişkini uzatmak sana zarar veririr. geçmişimde sapıklığı insanlıgının önüne gecen biri yüzünden cok acı çektim . bence biran önce kurtul bu adamdan

Offfff beyin yoksunu...Bu sabah metrobüs de yanımda oturan çocuk sabahın 7:30 unda telefondaki arkadaşına ;
Oğlum elimin altında tam 7 kız var haftasonu araba alıcam sende kaç kız var 3 müüü?
Tamamdır oğlum haftasonu yaşadık dedi ve ben kulaklık takıp müzik dinledim gerilmemek için.Herşey günümüzdeki basit kızlar yüzünden

öyle maalesef. kız anında soyunabiliyo düşünsene

Ya böyle insanlarla evlenilmez resmen beyin yaşını söylemiş sana . Ben geçen sene evlendim görücü usulu simdi de bi kaç hafta sonra bebisimiz olacak allah izin verirse . İnan ki beyin yaşı çok önemli geleceğini düşünen bi insan la evlenmelisin derim allah yardımcın olsun .

....

inşallah fake değilsinizdir de boşuna yorum yapmıyorumdur. lütfen böyle şeylere boyun eğmeyin.. kadınlık gururu diye birşey de var, sevgilinizin bundan haberi var mı bilmiyorum ama ? ayrıca emin olun sizin tavrınızdan dolayı yapmamış zaten yapıyormuş, yeni açığa çıkarmış. böyle şeylerde parmağı olmayan insan sinirlenip iki günde skypda soyunacak kız bulamaz..

fake değilim maalesef. bulmamış meğer google dan alıp yollamış.

Tövbee sen de şeeey yap diyeceğim olmayacak Bunları bırakmak gerek yaa adam olmasını beklersek biz yıpranırız,yaşlanırız,ölürüz. Bırak ya bıraaak.

Lütfen bana da yardım edebilir misiniz erkek arkadaşımla 2 yıldır sevgiliyiz. 2 ay önce tesadüfen başka bi kızla konuşmalarına denk geldim,ilk kız yazmış ve cinsel içerikli konuşmuşlar,buluşmadan sevgilim yanlış yaptığını anlayıp konuşmayı sonlandırmış. 2 aydır yalvarıyo fakat ben kimseye anlatamıyorum içimde de tutamıyorum,ayrı şehirlerde uzak ilişki yaşadğımız için olabilir mi? Yeri gelirse 3 5 sene yalvrırım lütfen ayrılmayalım diyor,bu konu dışında mükemmel bi çifttik,yani ben öyle sanıyordum lütfen yardım edin ne yapmalıyım(

Ne iğrenç insanlar var Yarabbim ya ayrilcan bacim başka ne yapcan soruya bak

ay mal ya tam . iğrenç . sen nasıl hala soruyorsun bu soruyu . adam iğrenç . nasıl gönderir sana ya o fotoyu .

Sana gore mukemmel bi ciftmissniz canim..kalkip baskasiyla hmde cinsel icerikli mesajlastgna gore o farkli arayislara girmis bile..bi kere affedersen arkasi corap sokugu gbi gelir..

hiç uzatma ayrıl ilerde daha büyük sorunlar yaşarsın evlensen de aynısı mı olcak bi gün yanaşmasan başka şeyler izlicek gizli şeyler yapcak bu seferde mutsuzum bişeyler izliyo bişeyler yapıyo diceksin.

Ay Allahm ne erkekler var ya Allah korusun. insan inanamiyor. normal bi erkek evlenmek icin maddi güç, is, sehir, yasam sartlari planlari yapar dusunur. bu adamin akli nerelerde oha artik. nasil bi devirde yaşıyoruz. aklim almadi.Daha evlenmeden boyleyse evlenince aldatmaktan basini döndürür. evde biseye kizar.o gun hastasindir sevismezsin gider baska kadin bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…