- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.678
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden soyunmanı mı istedi? Yapsaydın ya fotoğraflarını yayınlamakla tehdit etseydi ne yapacaktın ? Ailenin yüzüne nasıl bakacaktın?
Gerçekten evlenmek isteyen insan böyle bir talepte bulunmaz zaten eşi olacak insanın basit bir kadın gibi internet üzerinden ona soyunmasını istemez düşünemez
Ne demek gururum la oynadin. Ne münasebet arkadaşım. Zorla mı yani. Cinsel tacize girer o. Koca bile karısına rızası olmadan dokunursa suç. Sen niye kendini suçlu hissediyorsun. Defolsun gitsin. Terbiyesiz. Mazeretin varken hemen Bırak bu adamı. Birde soruyorsun.
evlen kız. Ne soruyorsun. Bakma KK'da herkesler feminist. Evleniceksin tabi. Adam istemiş sevişmemişsin, gider başkasıyla sevişir. Sen erkeğini elinde tutmayı bilmelisin. Yemek mi istedi yemek yapmalısın, sevişmek mi istedi sen önemli değilsin sevişmelisin. Yarın başka kadın isterse de gider, o erkek istediyse olmalı.
Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz. Bak ağır bir şeyler yazıp üzmek istemiyorum ama yahu yemin ediyorum tek bir hücremle anlayamıyorum. Bu adamla evlenirsen ve ileride aldatırsa hiç buraya gelip konu açma olur mu. Sen daha yolun başında başka kadının memelerini kabul etmişsin. Tövbe tövbe.
Ooo simdi bunu yapan,evlenince olurda hastasin,canin istemez ya da her neyse iliskiyi reddetsen,gidip baska kadinla beraber olur,aciklamasi da bir anlik sinirle yaptim,seni kizdirmak.icin yaptim olur..ayril arkadasim,nisanda ertelenmis,allah gercekleri gor muddet tanimis sana.degerlendir..
arkadaşlar 1,5 yıldır sevgiliyiz. aramızda yakınlaşmalar oldu haliyle. askere gitti ve gelince işte nişan filan olcaktı. gelince daha da yakınlaşmak istiyodu bende askerdeyken ılımlı konuştum. ama gelince nişan olayı ertelendi. bende evlenene kadar daha da ileri şeyler yaşamak istemiyorum bu yüzden geçiştiriyodum.
bi aksam çok sinirlendi işte ben kadın meraklısı değilim. istesem şimdi skype tan bi sürü kız bulurum bana soyuncak dedi. hatta yapcam dedi. ben yapma dedim. yaptı artık ne tarz kızlarla konuşmuşsa eskiden. anında çıplak meme fotosu geldi ve onu bana yolladı pislik herif.
sonrasında güya skype hesabını kapatmış. ben gururuyla oynamışım o yüzden yapmış falan filan. bu adama güvenilir mi. ben nasıl evlenirim bunla. ne yapmalıyım sizce ???
arkadaşlar 1,5 yıldır sevgiliyiz. aramızda yakınlaşmalar oldu haliyle. askere gitti ve gelince işte nişan filan olcaktı. gelince daha da yakınlaşmak istiyodu bende askerdeyken ılımlı konuştum. ama gelince nişan olayı ertelendi. bende evlenene kadar daha da ileri şeyler yaşamak istemiyorum bu yüzden geçiştiriyodum.
bi aksam çok sinirlendi işte ben kadın meraklısı değilim. istesem şimdi skype tan bi sürü kız bulurum bana soyuncak dedi. hatta yapcam dedi. ben yapma dedim. yaptı artık ne tarz kızlarla konuşmuşsa eskiden. anında çıplak meme fotosu geldi ve onu bana yolladı pislik herif.
sonrasında güya skype hesabını kapatmış. ben gururuyla oynamışım o yüzden yapmış falan filan. bu adama güvenilir mi. ben nasıl evlenirim bunla. ne yapmalıyım sizce ???
Dengesiz erkek arkadaşınıza alışmışsınız ayrılın bencearkadaşlar 1,5 yıldır sevgiliyiz. aramızda yakınlaşmalar oldu haliyle. askere gitti ve gelince işte nişan filan olcaktı. gelince daha da yakınlaşmak istiyodu bende askerdeyken ılımlı konuştum. ama gelince nişan olayı ertelendi. bende evlenene kadar daha da ileri şeyler yaşamak istemiyorum bu yüzden geçiştiriyodum.
Dengesiz erkek arkadaşınıza alışmışsınız ayrılın bence
ayrılıyorum zaten. bi fotograf için ayrılma benden diye dil döküyo. gelmiş benim gibisini bulamazsın herkes aldatıyo diyo. iyi ki var kk. yoksa sözlerine kanabilirdim.
yorum yapmicam dedim, tutamadım kendimi. "herkes aldatıyor" da çok iyiymiş be! herkes aldatıyorsa sorun yok. yüzsüzlükte sınır tanımıyor belli!
çok şanslıymışsın.evlenmeden yüzünü belli etmiş. yat kalk dua et allaha