sevgilimin yaptığı iğrençlik sizce ne yapmalıyım??

O daha iğrenç ki şunu düşün bi kız anında soyunmaz bence. Daha önceden konuşuyorlarsa direk soyunur. Bence daha önceden tanıyor kızı. Ve ne olursa olsun seni istemediğin şeye zorlayamaz bunun için intikam alamaz. Bu çocuğa güvenip bişeyler yaşayabilecek misin? Sanmıyorum.

tabi canım daha önce konuşuyolarmış bu şekilde soyunuyomuş. ama bişey yaşamadım diyo. sanki bu yaşamış olmak olmuyo. üniverste zamanındaymış. ama skype ında duruyo ve nasıl oluyo sa bana der demez açıo ve 10 dk içinde foto geliyo. demek böyle kaç tane kız var. sonra güya kapattı skype ını.

nasıl güveniyim ki bu adama !

Eskiden tanıyor olabilir ama bence hala konuşuyor. Yoksa anında soyunmaz o kadarda değil ya. Aman bacım seviyorsundur tamam ama sakın geri dönme bak bu senide tehdit etcek yaptığı zaten aldatmaya giriyor onu geçtim bu adam bunu yapsa bile kendi özeli olmalı bu fotoyu sana atıyorsa kim bilir kimlere atar. Senin fotonuda atar sakın güvenme ve bitir tamamen

haklısın ya hiç böyle düşünmemiştim. belkide benleykende konuşuyodu. bana konuşmaları söyle anlattı. bu yazmış kıza. kız da nerelerdeydin demiş. bu da öyle inzivadaydım demiş. sonra kıza görelim güzelliklerini demiş. kız da soyunmaya başlamış. güya hemen fotosunu çekip atmış bana. ama dediğin gibi belki hep konuşuyodu kızla. benim skype ım yok bilmiyorum o yüzden.

Bulmus netten bi meme yollamis ya da arsivde varmis atmis nerde buluyo hemen soyuncak kizi ya.. Valla cok igrenc bi hareket nasi sindireceksin bilmem benim midem bulandi

Bulmus netten bi meme yollamis ya da arsivde varmis atmis nerde buluyo hemen soyuncak kizi ya.. Valla cok igrenc bi hareket nasi sindireceksin bilmem benim midem bulandi
Aynen hemen soyunacak kızı bulamaz. Ya sürekli konuşup soyunduğu birisi ya da kesin arşivi var. Arşivi olan insan sevgilisininde bazı fotolarını çeker. Bunları yazarken bile tiksindim yani kesinlikle ayrılması gerek

Kaç kaç kaç. Yarın bir gün de sen gururumu kırdın diye gider aldatır. Ayrıca seven erkek sevdiğini buna zorlamaz. İki taraf ister bir şeyler yaşar ala da sen çekingensen saygı duymalı. Buz gibi de meme meraklısıymış. Hem güvensiz, hem saygısız, hem de maalesef ki değersiz. Elinden geliyorsa bitir gitsin..

ona inanmak istiyorsun ama hata yaparsın
inanma o kendini tatmin etti
demekki skype ne zamandır var ki yapıyor bunu
sana gerçek yüzünü göstermiş
AYRIL

evlenene kadar beklemiyorsa uğraşma onunla seni de o foto gönderenler gibi kullanmak istiyordur. uzak dur. istediği kişiyle ne yapıyorsa yapsın

Ben bu tip sorulara tahammül edemiyorum.
Ne yapmalıyım " ? !

Sizde çıplak resim yollayıp evlenin cevabını mı bekliyorsunuz?

Düşünme bile kardeş. Ayrıl tabiki. Ne demek meme fotoğrafı atmak ya. Adam olan erkek demiyorum bak adam olan sevgilisini bu konuda sıkıştırmaz. Elinin altındaki internetten sana kızınca bunu yapmaya yeltenen senle iyiyken neler yapar. Boşversene.

Ay inanmiyorum esimin skypenda da ciplak bi profil görmüştüm oan fazla onem vermemustim simdi deli oldum bak bende silmistim simdi o hesabi ben kullaniyorum ay ne yapacam ben simdide bunu takarim kafama

Of ya ama evlendikten sonra hic kullanmadi hesabini oyle soyunan kizlar varmi ya bide konusmusmudur bide ne yaoacam ben bide nerden buluyorlar bunlari
Bazen o kişiler senin hesabını bulup yazıyorlar para karşılığında falan soyunmak istiyorlar skype hesabımı ekleyen çok olmuştu kız olduğum halde. Belki eşinizede yazmışlardır o takmamıştır konuşma duruyordur öyle

Olabilir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…