Öyle bi durumda eşiniz skype adresini vermezdi size bence.Olabilir bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bi durumda eşiniz skype adresini vermezdi size bence.Olabilir bilmiyorum
arkadaşlar 1,5 yıldır sevgiliyiz. aramızda yakınlaşmalar oldu haliyle. askere gitti ve gelince işte nişan filan olcaktı. gelince daha da yakınlaşmak istiyodu bende askerdeyken ılımlı konuştum. ama gelince nişan olayı ertelendi. bende evlenene kadar daha da ileri şeyler yaşamak istemiyorum bu yüzden geçiştiriyodum.
bi aksam çok sinirlendi işte ben kadın meraklısı değilim. istesem şimdi skype tan bi sürü kız bulurum bana soyuncak dedi. hatta yapcam dedi. ben yapma dedim. yaptı artık ne tarz kızlarla konuşmuşsa eskiden. anında çıplak meme fotosu geldi ve onu bana yolladı pislik herif.
sonrasında güya skype hesabını kapatmış. ben gururuyla oynamışım o yüzden yapmış falan filan. bu adama güvenilir mi. ben nasıl evlenirim bunla. ne yapmalıyım sizce ???
Aynen hemen soyunacak kızı bulamaz. Ya sürekli konuşup soyunduğu birisi ya da kesin arşivi var. Arşivi olan insan sevgilisininde bazı fotolarını çeker. Bunları yazarken bile tiksindim yani kesinlikle ayrılması gerek
evlenene kadar beklemiyorsa uğraşma onunla seni de o foto gönderenler gibi kullanmak istiyordur. uzak dur. istediği kişiyle ne yapıyorsa yapsın
Su an ayrilmiyim yeterki ben nasil istersem oyle olcakmis istersen zaman veriyim diyo. Kastettigi birliktelik degilmis ama ben ileri biseyde istemedim sonucta. Su an her dedigini oyle guzel kiviriyoki. Keske zamaninsa bu kadar iyi olaydin dedim
Niyeti ciddiye öyle şeyler yapmaz anlattıklarını iyi şeyler değil zamanla görürsün.. bizden soylemesi
Allah yardimcin olsun boyle insanlardan uzak dur ayril o insandan cok uzer seni kardesim gercekten sana karsi tavrida kotu onun derdide sadece seninle olmak seven erkek oyle yapm
Nisanliniz bile olsa; nisanli adayi bile olsa sizi sartlamak; İstedigimi alirim ben santaji yapmak; Ssenden ayrilirim blofu yapmak HAKKİ YOK! Beden senin;Karar senin.. Seni cirkin seylerin icerisine sokmasina umarim izin vermezsin..
arkadaşlar 1,5 yıldır sevgiliyiz. aramızda yakınlaşmalar oldu haliyle. askere gitti ve gelince işte nişan filan olcaktı. gelince daha da yakınlaşmak istiyodu bende askerdeyken ılımlı konuştum. ama gelince nişan olayı ertelendi. bende evlenene kadar daha da ileri şeyler yaşamak istemiyorum bu yüzden geçiştiriyodum.
bi aksam çok sinirlendi işte ben kadın meraklısı değilim. istesem şimdi skype tan bi sürü kız bulurum bana soyuncak dedi. hatta yapcam dedi. ben yapma dedim. yaptı artık ne tarz kızlarla konuşmuşsa eskiden. anında çıplak meme fotosu geldi ve onu bana yolladı pislik herif.
sonrasında güya skype hesabını kapatmış. ben gururuyla oynamışım o yüzden yapmış falan filan. bu adama güvenilir mi. ben nasıl evlenirim bunla. ne yapmalıyım sizce ???
kizim sen deli misin. adam tam bir morulo evresini aşıp zigot olamamıs bir moron
hiç gülceğim yoktu yaa koptum buna
ne halin varsa gör deseydin, çokta umrumdu deseydin.
bunların hepsinin şu toprağın altında hesabı verilecek...
bence bu adama güvenilmez!