• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

Çocuk istemiyor ki

Ohoh suyundan da koy.

Sen de istemiyorsan süper.Ama o olsun yeter istiyorum ama olmasada olur diyosan aklına şaşarım senin.

Anne olmayı istiyorsan hiç bir erkek için peşin peşin bundan vazgeçmeye değmez.

Ama evlenirsin sşinin çocuğu olmadığı ortaya çıkar o başka.

Ya bide bu dindar bi insan
Dini imanı karıştırma,farklı yöne çekme de,
28 yaşına gelmişim ama ben nasıl bu kadar basiretsizim diye düşün bence konu sahibi!

Hiç mi miden bulanmadı?
Ölümsüz aşklar mı yaşıyorsunuz bu neyin kafası cidden?
Git evlen o zaman neden burda sinir harbi yaşatıyorsun ayrılmak istemiyorsan?
Evlen o zaman buyur,tutan ne ki?
Aşk lazım ya sadece evliliğe,o da varmış sende,seninki ikinize de yeter zannımca.

Ayrilmasan da git sen de baskalariyla ol. Madem bi serbestlik var ortada sen de takil kafana gore sadik olma bari salak gibi :)
İronimi yaptiniz anlamadim ama boyle tavsiyeler faydadan cok zarar verir zira konu sahibesi ya muthis derecede saf biri yada fake ve bizimle dalga geciyor. Kaldiki onun yaptigini yapip o aşağılığın seviyesine inmek ne tur bir karakter gerektirir...Allah korusun...

Ayrılmayı göze alamaycaksanız neden böyle işlere kalkışıyorsunuz.cehalet mutluluktur diyip yolunuza bakasaydımız aynı şekilde.

Kızlar çok kötüyüm kendimi buraya nasıl attım bilmiyorum sevgilimi denemek için sahte hesap açtım. Hemen atladı. Sevgilin var mı diye sordum yok dedi olsa yapmazdım dedi hatta açık saçık kız resimleri buldum onları da yolladım benle sanal s*x yaptı!!!!! Ve ağzından laf aldım meger iki sene önce aşık olduğu kızı unutamamış hala eski sevgilime aşığım dedi. Ve Instagram’dan hep eskiden aşık olduğu kızları bulup eklemiş. Ve arkadaşının birine de sevgilin var mı diye sormuş WhatsApp dan tabi arkadaşı kız söylememe gerek yok. Niye sordun dedim bir arkadaş sordu diye yalan attı bir de bana. hatta dedim senin o isimde bir arkadaşın yokki sana gelipte sordursun dedim, goster rehberinden soran arkadasını dedim gostermedi sonra da baska bi arkadasını o sordugunu iddia ettigi kisinin adıyla kaydetmis. Suan da hala fake hesaptan fotograf yollamam için istahla bekliyo! Cıldırıcam kızlar ve ben buna cok asıgım cok seviyorum hangisine yanayım ben ne yapcam simdi
Kaç kaç kaç

28 yas ve bu düşünceler ilginçsiniz:KK12:
Siz hayatında iken sanal yoldan bir eğlence arayan insanla sizce devam etmenin mantıgı nedir?
Bulusma teklif edin gelsin yüzleşin ayrılın.

Ayrilmayacaksaniz amaciniz nedir?

1.Olur boyle seyler denilip arka cikilmasi
2.Boyle davranmasini nasil engellerim?

Acik yazsaniz da herkes yardimci olsa.

'Ne yapacağım' değil de 'yaptım hayatımdan çıkardım' şeklinde bekliyordum konunun sonunu!

Biraz güçlü olun yahu kimse aşk açısından ölmez.

Bide fake hesabı instagramdan almıştım benden whatsapp numaramı almak için zorluyo
... ya ben aslında ayrılmayarak nasıl bi dusuncedeyim biliyo musunuz Evlenince ya hic boyle seyler yapmicaksa kendini evine ailesine adayacaksa da ben sevdigimden bosu bosuna vazgecmis olursam... tamamen bunu dusunuyorum

Bide fake hesabı instagramdan almıştım benden whatsapp numaramı almak için zorluyo
... ya ben aslında ayrılmayarak nasıl bi dusuncedeyim biliyo musunuz Evlenince ya hic boyle seyler yapmicaksa kendini evine ailesine adayacaksa da ben sevdigimden bosu bosuna vazgecmis olursam... tamamen bunu dusunuyorum
Hasta ruhlusun...kendine saygın olsun biraz. Herşeyi sindirdim diyelim ya yaparsa tekrar?

Huylu huyundan asla vazgeçmez
Burda kadınlar boş yere konuşmuyorlar
Bir bildikleri tecrubeleri var ki size ayrıl diyorlar

Aşk karın doyurmuyor neticede :işsiz: sevgi sadaket guven olmadıkca askta biter. Yol yakınken dön. Simdi bunu yapan ileride neler yapar bir düşün, size bunları yaşatan birine hala nasıl aşıgım diyebiliyorsunuz oda ayrı.

sadık biri olur sa mı ? hala umudun var yani. karsısına ilk çıkan ve tanımadığı biriyle sanal sex yapan adamdan bahsediyorsun dimi ?? ustelik bu adam hala eski sevgilisine asik. ve seninle evlenip sana sadim kalacak. yok yok ben yanlış anladım kesin. bu kadar kör olamazsın, olmamalısın.

Kendine hic saygin Yok mi? Sukret Bence simdi gercekleri ogrendin Onun hakkinda. Ya sonra evlendikten sonra ogrenmis olsaydin? Sunu bi Kendine Sor Hersey ogrendin eee Onun yuzune nasil bakacaksin migden kaldiracak mi nasil guveneceksin? Bence Allaha sukret O ic gudu bosuna gelmemis. Ha Birde Yahu Bu adamin Iyi yonu ne asik oldun yon ne karekterine bak bi adamin

İste evlenince degismez mi bu adamlar O zaman es olunca istedigi seyleri benle yasamicak mı zaten? Degisir sanıyorum ben Bu yanlıs mı
Asla değişmez
Hatta bu tür adamlar evlenince daha beter olurlar
Hamilelik dogum hastalik memleket ziyarrtlerinde her firsati degerlendirler
Kemdinize sayginiz olsun bence ayriin

Back