- 19 Ağustos 2016
- 833
- 973
- 33
- Konu Sahibi porfiromonas
Fake hesabına girip bu akşam da sanal sex yapmayı dene birazcık miden almamaya başlar belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prastiyen hekim misin?Uzman mı?
Uzmansan branşın ne?
Pratisyensen TUS'a girmeyi düşünüyorsundur sanırım.Hedefin nedir?
Suan uzmanlıga hazırlanıyorum zaten Kafamı derse bile veremiyorum ki Boguluyorum Surekli onu kontrol ediyorum Ne yapacagımı dusunuyorum kara kara O olmazsa sanki gelecegimin hayatımın ve suanımın hic bi degeri yok gibi geliyo ve en cok boyle etkilenmemin sebebi bu insan benim 4 yıllık dostumdu ve onu dostken dunyanın en melek insanı bilirdim ve hakkaten cok iyi bi dosttu suan diyorum bu iki insan aynı kisi mi nasıl olabilir bu
Ya kafasi karisik deme oyle ..Bence arkadaş bizimle kafa buluyor
Belki de okuyup okuyup gülüyordur, kendisini önemseyip cevap yazan insaarın yorumlarına..Bence arkadaş bizimle kafa buluyor
Yaptıgınız yorum sizin takdiriniz sizi ikna etmeyecegim dusmanca tavrınızıBelki de okuyup okuyup gülüyordur, kendisini önemseyip cevap yazan insaarın yorumlarına..
Aşkı, takıntıyı, yani konuyu bir tarafa bırakırsak, anlatım bozukluğu, kurulan cümleler, yapılan yorumlaRa verilen alakasız ve birbirine benzeyen cevaplar. .
Hani düşünce yapısı cahilce,saplantılı olsa da doktor olana dek alınan eğitimin sonucu bu kadar vahim olamaz herhalde ..
Ya kafasi karisik deme oyle ..
Bu yazının neresinde "düşmanca" bir duygu hissettiniz? Ben sadece sizin cevaplarınızdan vardığım sonucu yazdım..Yaptıgınız yorum sizin takdiriniz sizi ikna etmeyecegim dusmanca tavrınızı
Ama onun yüzünden benim de kafam karıştı ne gerek vardıysa :))
Telefonuma cevap geldi,Gerçek DR'dan kınama aldım birde.
WHATSAPP'IMA GELEN CEVAP ŞU; SEN BÖYLE ŞEYLERLE Mİ UĞRAŞIYORSUN? İNANAMADIM. demiş arkadaşımın ağabeyi
[/QUOTE
Hakli
Ama konu veya onemli olan meslegim degil Yasadıklarım Farzedin ki copcuyum muhendisim ev kızıyım profesorum suan hic onemi yok konu bu degil cunkuPratisyen hekimim arkadaslar uzmanlık sınavına hazırlanıyorum inanmayanlar icin soylemek istedim
Pratisyen hekimim arkadaslar uzmanlık sınavına hazırlanıyorum inanmayanlar icin soylemek istedim
Ya Porfi sen benim aklımı gel git yaptın bu büyük aşkınla hee :)))
Ama konu veya onemli olan meslegim degil Yasadıklarım Farzedin ki copcuyum muhendisim ev kızıyım profesorum suan hic onemi yok konu bu degil cunku
Moon kahkahalar attırdın bana.Teşekkür ederim
bende sana tatlimMoon kahkahalar attırdın bana.Teşekkür ederim
Su aşamada benden herkese aspirinTabii ki yok. İnsansın sonuçta. Fakat sevgiline, aşkına o kadar yoğunlaşmışsın ki, bu noktada bence önemi var. Sende aşırı bir odaklanma var. Bu, mesleğin açısından (muhtemelen Aile Hekimisin ki iş yerinde olduğunu da belirtmiştin)yani ilaç yazdığın hasta açısından önemli. Ev kızı olsan bir kaç tabak düşürürsün elinden, yemeğe tuz yerine şeker katarsın falan,tedavi olur vs.
Puahahhahahah :)))) koptum yaaaaa boyle kismeti tepmeyeceksin herhalde kuzum. evli olmasam telefon numarasini isteyecegim yuzsuzluk yapip o derece. boyle kismet kacmazzzzz.