• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

Bir kız kardeşin olarak söylüyorum nolur yapma bunu kendine..Doktorsun elinde ne güzel mesleğin var.Mutsuz olacaksın aşk dediğin ne kadar sürecek bitince elinde pişmanlığın kalacak.Hem yine aşık olursun insan bir kere aşık olacak diye bişey yok ki.

Deli gibi aşık olacağın sana çok değer veren gözünün içine bakan seni çok seven biri varsa kaderinde ve sen bu karaktersizi affederek onu kaçırırsan keşke demeyecek misin?

Nolur tus çalış,kazanınca şehrini ortamını değiştirip yeni insanlarla tanışırsın

Böyle karaktersiz erkeklere yüz vermeyin affetmeyin nolur sonra her şeyi kendilerine hak görüyorlar.

Kendi adıma söylüyorum hekim seçerken mutlaka araştırma yaparım. Psikoloğa gideceksem araştırırım. (Yaşam koçu vs,falcı vs.ile hiç işim olmadı,) Buna rağmen ben bile bazen hüsrana uğruyorum ki, ne diyeyim.

O da danışanın seçiciliği artık, ben burada bas bas yazıyorum seçici olun diye. Yani bu işin iyi okullarda eğitimini almış, yüksek lisansını/doktorasını yapmış, süpervizyonunu almış bir terapiste gitmeyip 15 saatlik sertifikayla kendisi için bulduğu "yaşam koçu, zırt terapisti, nefes bilmemnesi"ne gidip medet umarsa yarar görmemesi normal. Falcıdan ya da komşu teyzeden tavsiye almak isterseniz yine alabilirsiniz, bu sizin seçiminiz. Burada bahsedilen bir psikologun tavsiye verip vermemesi -ki ben tavsiye vermesini uygun bulmadığımı nedenleriyle açıkladım (belli durumlarda tavsiye verdiği istisnalar olabilir bu kesinlik anlamı taşımasın tabi). Gitmek isteyen de falcıya ya da komşu teyzesine gidebilir, ama bu işin eğitimini "doğru" bir şekilde almış bir ruh sağlığı uzmanıyla bir tutulamazlar.

adam hiç tanimadigiyla sanal da en özelini konuşuyor sevmediği birinin elini tutmak çok mu zor. seni elinin altında tutuyor işte. peki bende sana şunu soruyorum. siz sevgiliyken neden internette tanıştığı birine sevgilim yok dedi. neden demiş olabilir? seni sevdiği için mi ? seninle evlenmek istediği için mi ? yoksa yeni birini buldum kacirmayim diye mi ? sence neden ?

Ya ablacım bırak sen herkesin dediğini takma kafana ne var seni aldatiyorsa ne var yani ?
Annesi ailesi seni istemiyorsa nolmus
Hayir eski sevgilisini unutamamişsa ne var bunda
Paylaşımcılık kadar güzel şey mi var
Evlen hemen hatta saniye bekleme aç telefonu de ki sen sanal alemde tanimadiklarinla cinsel icerikli konuşmalar yapacak kadar karaktersiz bir insansin ama benim aşkım ikimize de yeter.
Gel evlenek de.
Bence sen bu adamın karşisına cikan mükemmel bir şanssın.

Kendi adıma söylüyorum hekim seçerken mutlaka araştırma yaparım. Psikoloğa gideceksem araştırırım. (Yaşam koçu vs,falcı vs.ile hiç işim olmadı,) Buna rağmen ben bile bazen hüsrana uğruyorum ki, ne diyeyim.

Doğrudur, bazen danışanın beklentileri uyuşmayabiliyor, bazen ısınamayabiliyor, bazen psikolog eğitim alsa da yeteneksiz olabiliyor yani yapacak bir şey yok her meslekte var eğitimini alsa da beceremiyor yani, sosyal becerileri yetersiz, konuşmayı etmeyi bilmiyor. Ona da ne yapabilirsin ki? Dilerim gönlünüzce iyi bir psikoterapistle çalışabilirsiniz.

Ya ablacım bırak sen herkesin dediğini takma kafana ne var seni aldatiyorsa ne var yani ?
Annesi ailesi seni istemiyorsa nolmus
Hayir eski sevgilisini unutamamişsa ne var bunda
Paylaşımcılık kadar güzel şey mi var
Evlen hemen hatta saniye bekleme aç telefonu de ki sen sanal alemde tanimadiklarinla cinsel icerikli konuşmalar yapacak kadar karaktersiz bir insansin ama benim aşkım ikimize de yeter.
Gel evlenek de.
Bence sen bu adamın karşisına cikan mükemmel bir şanssın.
kesinlikle katılıyorum. evlenmeliler. konu sahibi bunu sonuna kadar hakediyor. evlenip görmeli. biz burda boşuna kendimizi parcaliyoruz.

Doğrudur, bazen danışanın beklentileri uyuşmayabiliyor, bazen ısınamayabiliyor, bazen psikolog eğitim alsa da yeteneksiz olabiliyor yani yapacak bir şey yok her meslekte var eğitimini alsa da beceremiyor yani, sosyal becerileri yetersiz, konuşmayı etmeyi bilmiyor. Ona da ne yapabilirsin ki? Dilerim gönlünüzce iyi bir psikoterapistle çalışabilirsiniz.

Haklısın. Farklı şehirlerde 2 kez psikoloğa danıştım,birinin yanından kendimi çok mutlu hissederk ayrılırken,diğerinden hiç etkilenmeden çıktım.Sigarayı bırakmak için yardım aldığım Psikiyatristimden çok memnunum.

Kızlar çok kötüyüm kendimi buraya nasıl attım bilmiyorum sevgilimi denemek için sahte hesap açtım. Hemen atladı. Sevgilin var mı diye sordum yok dedi olsa yapmazdım dedi hatta açık saçık kız resimleri buldum onları da yolladım benle sanal s*x yaptı!!!!! Ve ağzından laf aldım meger iki sene önce aşık olduğu kızı unutamamış hala eski sevgilime aşığım dedi. Ve Instagram’dan hep eskiden aşık olduğu kızları bulup eklemiş. Ve arkadaşının birine de sevgilin var mı diye sormuş WhatsApp dan tabi arkadaşı kız söylememe gerek yok. Niye sordun dedim bir arkadaş sordu diye yalan attı bir de bana. hatta dedim senin o isimde bir arkadaşın yokki sana gelipte sordursun dedim, goster rehberinden soran arkadasını dedim gostermedi sonra da baska bi arkadasını o sordugunu iddia ettigi kisinin adıyla kaydetmis. Suan da hala fake hesaptan fotograf yollamam için istahla bekliyo! Cıldırıcam kızlar ve ben buna cok asıgım cok seviyorum hangisine yanayım ben ne yapcam simdi
Sana acik ve net soyleyim arkadasim. Ayril at kicina tekmeyi defet. Birkac yil sonra iyiki diyeceksin. Iyiki birakmisim o serefsz namusszu diyeceksin.

Bir kız kardeşin olarak söylüyorum nolur yapma bunu kendine..Doktorsun elinde ne güzel mesleğin var.Mutsuz olacaksın aşk dediğin ne kadar sürecek bitince elinde pişmanlığın kalacak.Hem yine aşık olursun insan bir kere aşık olacak diye bişey yok ki.

Deli gibi aşık olacağın sana çok değer veren gözünün içine bakan seni çok seven biri varsa kaderinde ve sen bu karaktersizi affederek onu kaçırırsan keşke demeyecek misin?

Nolur tus çalış,kazanınca şehrini ortamını değiştirip yeni insanlarla tanışırsın

Böyle karaktersiz erkeklere yüz vermeyin affetmeyin nolur sonra her şeyi kendilerine hak görüyorlar.
doktormuymuş :KK57:

Ya evde bi suru anıları esyaları yastıklara sinmis kokuları duvarlarda birlikte yaptıgımız resimler birlikte aldıgımız esyalar var ben ne yaparım

HıHı öyleymiş.(İnanmamak olmaz)Ben de sizin gibi şaşırdım açıkçası :))
Bazı konularda meslek gruplarına göre yorum yapmayın diye tepki gösteriliyor ama bu konuda nasıl bunu yapmayalım

Eger doğruysa bu kız doktor yani canımızı emanet ettiğimiz bir mesleğe sahip ama daha kendisi normal düşünüp davranamiyor surada yazdığı tek cümle normal değil nasıl hasta bakacak nasıl teşhis koyup tedavi edecek

Ayrıca yaşı en fazla 19 tek görüp göreceği bu adam olan sosyal olmayan bir kız hayal ettim ben :işsiz:

Ya evde bi suru anıları esyaları yastıklara sinmis kokuları duvarlarda birlikte yaptıgımız resimler birlikte aldıgımız esyalar var ben ne yaparım
Atarsın bi çöp poşetine biter gider yapma Allah aşkına insanlar yirmi senelik evliliklerini bitiriyor sadakatsizlikten sen canım sevgilim evlencektik diyosun azıcık kendine saygın olsun

Huzurunuz kacsin diye mi sevgilinizi isletme geregi hissettiniz? Belli ki ayrilmaya niyetiniz yok? Ne demisler ya bu deveyi gudersin ya bu diyardan gidersin. Aldatilan “sevgili” olarak yasamaya devam o halde.

Kimse vazgeçilmez değil ilk zamanlar zor gelir ama sabretmek lazım herşeyden önce kendine saygın varsa ayrılırsın

bikere insanın midesi almaz ya

Ask cok zayıf dusuruyo beni yapmam gereken bir saniye ardıma bakmadan ayrılmak bununda biliyorum ama o kadar buyuk bi ask ve sevgi ki icimdeki cesaretim yok kendimi kendi ellerimle ondan koparmaya cesaretim yok cok korkuyorum
Inan kendinin sokup atmasi en iyisi diher turlusu daha zor yasayamam zannediyorsun ama oyle bit dunya yok sana yazik olur

Back