• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin telefonunda numaramın kayıtlı olup olmadığını nasıl anlarım

Slm kızlar sevgilimin whatsapta son görülmesini kendi telefonumdan ben görebiliyorum.
Sevgilimin numarasını arkadaşımın telefonuna kayıt edip whatsap son görülmesine baktım görünmüyordu arkadaşımın telefonunda ne demek bu ?

Hayallerinizi yıkmak istemiyorum ama lisede balık aldığım akvaryumcu, yıllar önce tek ürün aldığım organik ürün dükkanı ve daha beteri ortaokuldan artık tanımadığım birileri de telefonumda kayıtlı.

Yani telimi silmemiş bana halen aşık 🥰 diye birşey yok, 15 küsür yıldır lepistes bile almadım kendisinden siz o kadar beklemeyin bence.

Telefon numaranızı kaydedip kaydetmediğinden emin olmadığınız biriyle mi sevgilisiniz ya gerçekten:işsiz:

Telefon numaranızı kaydedip kaydetmediğinden emin olmadığınız biriyle mi sevgilisiniz ya gerçekten:işsiz:

Yok 26 gün önce tartışmışlar, erkek arkadaşı trip atmış, konu sahibinin en son mesajını gördükten sonra da yazmamış.

Konu sahibine yüklendik ama çok da haksız değilmiş aslında boşuna yüklendik. 26 gün aramadıktan sonra öldü mü kaldı mı diye araştırmaya çalışması normal ortada bir ayrılık konuşması da yok.

Konu sahibi sevgiliniz artık eski olmuş, siz yeni sulara açılın.

Yok 26 gün önce tartışmışlar, erkek arkadaşı trip atmış, konu sahibinin en son mesajını gördükten sonra da yazmamış.

Konu sahibine yüklendik ama çok da haksız değilmiş aslında boşuna yüklendik. 26 gün aramadıktan sonra öldü mü kaldı mı diye araştırmaya çalışması normal ortada bir ayrılık konuşması da yok.

Gurur duydum senle o kadar boş konuşan insanın arasından yazdığımı anlayan benide anlayan biri çıktı

26 gün önce trip atıp hiç yazmadı ayrılmadıda ayrılık konuşmasıda yapmadı snapcahtan slm diye yazmış beş gün önce

Ne alaka çocukluk yaşını geçtik çoktan böyle yorum yapıcak olanlar girmesin yazmasın boşu boşuna.
Bu sorular 14-15 yas çocuk sorunları o nedenle böyle bir cevap veriyorum hanımefendi. Ayrica bu sorudan bağımsız olarak verdiğiniz cevapların yasinizin olgunluğu ve bilgi düzeyiyle uyumlu olmadığı için böyle bir yanıt aldınız.

Eski değil 26 gün önce saçma sapan birşey için kız gibi trip attı en son mesajımada görüldü attı o günden beri yazmadı bende yazmadım ayrıldın mı bittimi bitmedimi diye gururum herşeyden daha önemlidir çünki aşkımdan ölsemde bitsemde merak ederim araştırım ama yazmam
26 gündür sizi arayıp sormayan merak etmeyen erkekler için kendinizi heba etmeyin.

Slm kızlar sevgilimin whatsapta son görülmesini kendi telefonumdan ben görebiliyorum.
Sevgilimin numarasını arkadaşımın telefonuna kayıt edip whatsap son görülmesine baktım görünmüyordu arkadaşımın telefonunda ne demek bu ?
Boş vaktiniz çok kendinize eğlence arıyorsunuz demek oluyor.

26 gün önce trip atıp hiç yazmadı ayrılmadıda ayrılık konuşmasıda yapmadı snapcahtan slm diye yazmış beş gün önce

Tam yabancıların “ghosting” dediği hareketi yapmış.
“Slm”. Peki. 🙄

Sizden ayrıldıktan sonra yeni sevgili arayıp size dönmüş olabilir. Eğer geri kabul etmeyi düşünüyorsanız (pek önermem gerçi) ortada başka biri olmadığından emin olun.

26 günden 5 gün çıkarsak yine 21 gün yapıyor, bu sevgiliyi arayıp sormamak için çok uzun bir süre.

Beklentileri çok düşük tutun ki gereksiz yere kalbinizi kırmasın, heran ayrılmaya hazır olmak lazım bu kadar zaman ne yaptı belli değil. İleride yine tartışsanız ne olacak? Evlilik düğün stresi, çocuk stresi var daha.

En iyisini siz değerlendirin, biz buradan ancak genel yorum yapabiliriz.

Son düzenleme:
Yaşınız kaç ?
Neden yaş mı yarıştırıyoruz? Ben 37 yaşındayım ve 15 ve 18 yaş aralığı ile çalıştığım için genellikle onlar bu tarz sorular soruyorlar. ilk yazdığınızda sorunuza ve bir önceki konunuza istinaden yaşınızı küçük diye düşündüm ama değilmiş.

Neden yaş mı yarıştırıyoruz? Ben 37 yaşındayım ve 15 ve 18 yaş aralığı ile çalıştığım için genellikle onlar bu tarz sorular soruyorlar. ilk yazdığınızda sorunuza ve bir önceki konunuza istinaden yaşınızı küçük diye düşündüm ama değilmiş.
Yok ben 25 yaşındayım gerçekten

Keşke böyle anlatsalar konuları :olamaz: Teşekkür ederim açıkladığınız için. Thrive60 Thrive60
Ben de size katılıyorum, artık sevgililik kalmamış o kadar günden sonra.

Gurur duydum senle o kadar boş konuşan insanın arasından yazdığımı anlayan benide anlayan biri çıktı
Siz konuyu en başta düzgünce anlatsanız sizi zaten herkes anlayacaktı. Bütün mesajları okumak zorunda değilizki, konuyu açarken yazdıklarınıza yanıt veriyoruz.

Back