- 21 Eylül 2021
- 84
- 38
- 3
- Konu Sahibi Kelebek 20
Hayır wp den yazmayıp snapten yazması sizce saçma değil mi
Yaşlarınız 16 falan herhalde başka açıklaması yok
Akıl akıl gel kelebeğe takıl
İstemiyorsan takılmak azıcık sevgilisine(!) takıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır wp den yazmayıp snapten yazması sizce saçma değil mi
Yaşlarınız 16 falan herhalde başka açıklaması yok
Akıl akıl gel kelebeğe takıl
İstemiyorsan takılmak azıcık sevgilisine(!) takıl
HaydaaaErkek misin
Erkek olmaya gerek yok. Akıllı olmak yeterli.Erkek misin
ÖyleErkek olmaya gerek yok. Akıllı olmak yeterli.
Okumadım mesajların hepsini dur merak ettim okiyimKendisinde gözüküyormus
Olay ne anlamadım..Slm kızlar sevgilimin whatsapta son görülmesini kendi telefonumdan ben görebiliyorum.
Sevgilimin numarasını arkadaşımın telefonuna kayıt edip whatsap son görülmesine baktım görünmüyordu arkadaşımın telefonunda ne demek bu ?
İster ina25 yaşında olmadığınıza emin olaraktan yaş 15 diyorum.. arttıran varsa söylesin. çünkü 15 yaşındaki kuzenim de "slm" yazıyor arkadaşlarına filan. birbirlerine aşkım diyip iki gün sonra konuşmuyorlar.. saçma sapan ergenlikler. yok gururummuçyok trip attı yazmadımmış ama 26 gün olmuş, o da sayılıyor ben sizinle aynı yaşlarda olamam.. bu imkansız.
İster inanın ister inanmayın. İki yıldır konuşuyorduk zaten.İster ina
Burayı cocuk parkına çevirdiniz. Bi gidin ötede oynayın...Hım anladım dur sen o son görülmeyi herkese açık yapıp tekrar deneyeyim
İst
İster inanın ister inanmayın. İki yıldır konuşuyorduk zaten.
Sevgilin mi eski sevgilin mi orayı açıklasan önce. Saçma sapan sorular ya. Sevgilinse eklisindir tabi . Telefonu al bak ne diye kayıtlıyım diye . Dert ettiğiniz şeylere bak Allah ım yaSlm kızlar sevgilimin whatsapta son görülmesini kendi telefonumdan ben görebiliyorum.
Sevgilimin numarasını arkadaşımın telefonuna kayıt edip whatsap son görülmesine baktım görünmüyordu arkadaşımın telefonunda ne demek bu ?
Ne alaka çocukluk yaşını geçtik çoktan böyle yorum yapıcak olanlar girmesin yazmasın boşu boşuna.Burayı cocuk parkına çevirdiniz. Bi gidin ötede oynayın...