• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin telefonunda numaramın kayıtlı olup olmadığını nasıl anlarım

Slm kızlar sevgilimin whatsapta son görülmesini kendi telefonumdan ben görebiliyorum.
Sevgilimin numarasını arkadaşımın telefonuna kayıt edip whatsap son görülmesine baktım görünmüyordu arkadaşımın telefonunda ne demek bu ?
Olay ne anlamadım.. 🤔

25 yaşında olmadığınıza emin olaraktan yaş 15 diyorum.. arttıran varsa söylesin. çünkü 15 yaşındaki kuzenim de "slm" yazıyor arkadaşlarına filan. birbirlerine aşkım diyip iki gün sonra konuşmuyorlar.. saçma sapan ergenlikler. yok gururummuş yok trip attı yazmadımmış ama 26 gün olmuş, o da sayılıyor :halay:ben sizinle aynı yaşlarda olamam.. bu imkansız.

25 yaşında olmadığınıza emin olaraktan yaş 15 diyorum.. arttıran varsa söylesin. çünkü 15 yaşındaki kuzenim de "slm" yazıyor arkadaşlarına filan. birbirlerine aşkım diyip iki gün sonra konuşmuyorlar.. saçma sapan ergenlikler. yok gururummuçyok trip attı yazmadımmış ama 26 gün olmuş, o da sayılıyor :halay:ben sizinle aynı yaşlarda olamam.. bu imkansız.
İster ina

Kayıtlı olmayan kişiler başkasının son görülmesini gorumez sadece çevrimiçi olursa görür 🤣hatta profil hakkında durum (sadece kişilerim) yaparsa , yine rehberinde kayıtlı olmayan kişi göremez .bunun için her iki tarafın birbirinde ekli olması gerekiyor

Slm kızlar sevgilimin whatsapta son görülmesini kendi telefonumdan ben görebiliyorum.
Sevgilimin numarasını arkadaşımın telefonuna kayıt edip whatsap son görülmesine baktım görünmüyordu arkadaşımın telefonunda ne demek bu ?
Sevgilin mi eski sevgilin mi orayı açıklasan önce. Saçma sapan sorular ya. Sevgilinse eklisindir tabi . Telefonu al bak ne diye kayıtlıyım diye . Dert ettiğiniz şeylere bak Allah ım ya 🤦🏼‍♀️

Back